Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bebek/Çocuk Bakıcısı Arayanlar...

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

hamiidee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2011
5
0
36
İstanbul
Merhaba,

11 yıldır işimi severek bebek ve çocuk bakıcılığı yapıyorum ve hakkımda bilgi alabileceğiniz iyi referanslarım var. 30 yaşındayım ve Küçükbakkalköy civarında oturuyorum. Çalışmakta olduğum aile ile yol ayrımına geldik ve bebek/çocuk bakımı için tam gün olarak çalışmak üzere yeni bir iş arayışındayım.

Sizlerin ya da çevrenizdeki yakınlarınızın bu konuda ihtiyacı varsa, benle iletişime geçmenizi rica ederim.

Görüşmek üzere...

Hamide

Son düzenleyen: Moderatör:
2 yaşındali oğlumu ilk defa bakıcıya teslim edeceğim. 1 ay içerisinde eski şirketimde işe başlıyorum. Ataşehir'de ikamet ediyoruz. Sabah 07.30 akşam 07.30 saatleri arasında çalışabilecek veya yerimiz müsait olduğundan bizde hafta içi kalabilecek güvenilir, referansları kuveetli, çocukları kendi çocuğu gibi benimseyip gözü gibi bakabilecek birini arıyoruz. Siz veya çevrenizde bu şekilde tanıdığı olan varsa ltf irtibata geçelim. Hemen işe alımı yapmam gerekiyor.

istanbulda sultangazide oturyorum Allah nasip ederse en kısa zamanda bayrampaşa ya taşınmayı düşünüyoruz

72 doğumluyum 3 çocuk büyüttüm birisi özel üniversitede tam burslu diğeri anadolu lisesi 10. sınıf
oğlumda 7. sınıfa gidiyor
çocuklarımın hepsi yurtlarda kalıyorlar ben evde hem yanlızım hemde eşime maddi destek olmak için bakıcılık yapmak istiyorum eşim dostum çok iyi ve sabırlı bir anne olduğumu söylerler çocuklar konusunda çok sabırlıyımdır Ayrıca çocuklarımla birlikte çok şey öğrendim hayattan kendimi zaman göre yetiştirdiğimi düşünüyorum vede açık öğretim lisesinde okuyorum eğer bayrampaşa da çocuğunuzu baktırmak isterseniz benimle iletişime geçerseniz sevinirim

yanlış yere açtım heralde konuyu

kuusra bakmayın yeni üye oldum tam kuyllanmayı anlayamadım

istanbul kartal petrol iş mh. ikamet ediyorum, 13 aylık bir kızım var, ünv. mezunuyum yakın cevremde bebek bakıcılığı yapabılırım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhaba Mezbec,

Ben bebek bakıcısı arıyorum.Taşındığınız Bayrampaşa'ya yakın biryerde oturuyoruz ve bebeğime evimde bakılmasını istiyorum. Daha önce kendi çocuklarınız dışında bebek baktınız mı? Sizinle nasıl irtibata geçebiliriz?

celia_celia

kardeşim uzun zaman oldu kusura bakmayın giremedim buraya şimdi bayrampaşada oturuyorum kendi 3 çocugumu büyüttüm onun haricinde kızımn öğretmenninin çocuğuna baktım nasip olurda yazımı görürsen konuşuruz inş başka ilgilenen varsa onlarda ulaşabilirler

bu mailadresim gul_1972@mynet.com bu adrese mail atarsanız en kısa zamanda dönerim inş aeo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…