bebek cinsiyetini göstermiyorsa

Karxixnca Kxixz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2007
552
26
42
kızlar ben 16+3 günlük hamileyim ve bebişim cinsiyetini dr göstermiyor dedi ama kıza benziyor dedi bende kız gibi hissediyorum kızım olmasını çok istiyorum sizinde böyle bir durumunuz varsa paylaşalım

benim hiç göstermedi cinsiyetini arkasını dönüyo napalım kısmet eli ayağı düzgün olsunda

kuzenimde aynı hamileyiz bu haftaya kadar kız gibi demişti ama geçen hafte erkek olduğu kesinleşti belli olmazzz

Ben kızım olmasını çok istiyordum ve başından beri de kız dendi ama hiçbir doktor 6. ayıma kadar net bir şekilde kesin kız demediler. Ama kızım oldu çok şükür. Kızlar genelde göstermiyor yada göstersede doktorlar anlamıyor. Şimdiki bebeğimi yine halen öğrenemedim 5 aylık oldum valla. Bilmemek çok kötü.

bende 3 aylıkken eşim merakından dr.a sordu daha tam net deil ama kız gibi dedi
2 hafta sonra gittik bu sefer hiç göstermedi dr.um bence yine kız dedi ondan sonra ki gidişimizde annemde vardı yanımızda dr.um kesin kız dedi annem dr. hmn. eminmisiniz ben bişi göremedim dedi hepimiz koptuk muayene bitiminde dr. annme siz pembeleri hazırlayın eger erkek olursa pembelerin parası benden bu zamana kdr hiç yanılmadım dedi yani amatör bi dr. değilse tahminler dogru çıkıyor çok erken bile olsa :)

canım ben 15 haftalıkken gittiğimde doktorum eşinden dolayı göremediğini ama böyle durumlardA görünmezse kız olarak tahminde bulunduklarını söyledi.17 haftalıkken gittim.ve doktorum ismini şimdiden düşünmeye başlayın bu kız dedi.eşim ve ben doktorun yüzüne baktık saskın saskın..eminmisiniz diye sorarken eşimin halini görmeliydiniz.kaydirigubbakcemile3doktorum evet bu kesinlikle kız dedi.ve kızım olacak.erkek hissediyordum.ama yanılmısım.kızım bizi yanılttı

benim tatlım 17+1 oldu ve kızmış enson gittiğimizde yelpaze gibi açtı bacağını çok şükür şimdi içim çok rahat adını bile düşündük allah herkese nasip etsin

Benimde kızım olacakmiş nihayet öğrendim. Bu doğru bi şey gerçekten. Uzun süre göstermeyenler kız oluyor.

ya biz 17.haftayıda bitirdik bizimkisi hala paşalar gibi yatıo bacağıda kapamış hiç bişi göremedk 3.dür gidiyouz doktor bişi göremedim ama böle nazlı olanlar genelde kız oluyolar dedi ama kesin bişi sölemiyoum çünki görmedim dedi bnde erkek hissediodum eşimde ama hayırlısı bakalım on gün sonra tekrar gidicez bakalım bu sefer açıcakmı....

ben 21 haftalık gebeyim bebeğim ayrıntılı ultrason dahil hiçbir kontrolümde göstermedi hep bacaklarını kapattı . etrafımdaki herkes utanıyordur kesin kızdır diyorlardı ama ben ısrarla hayır kız değil dedim vee haklı çıktım. ultrasona girmeden yarım saat önce bir çikolata yedim ve hemen bacakalarını açtı. 21. haftada bir oğlum olacağını öğrendim.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. burdan anlaşılacağı gibiii göstermiyorsa kız saçmalığı yada erkek erken gösterir saçmalığı doğru değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…