Bebek cinsiyeti

merly94

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2021
18
5
1
30
Merhaba bebeklerinizin cinsiyeti kaçıncı haftada belli oldu dün gittim ama 14+4 dü daha belli değil

canım bana 13 haftalıkken kız gibi dediler 16 haftalıkken erkek olduğunu öğrendim. erkenden öğrenmektense net öğrenmek bence daha iyi. gönlünce olsun inşallah.

canım bana 13 haftalıkken kız gibi dediler 16 haftalıkken erkek olduğunu öğrendim. erkenden öğrenmektense net öğrenmek bence daha iyi. gönlünce olsun inşallah.
Sağol canım banada erkek olma ihtimali daha yüksek ama 16 cı haftada kesin belli olur dediler

Nasıl oldu bilmiyorum ama 12. Haftada erkek dedi doktorum.. 15. Haftada da erkek gibi dedi.. 17. Haftaya geldik oğlum diye sevdiğim bebeğimin kızım olduğunu öğrendim yani herkes en net 17. Haftada belli olur diyor ama erkek bebekler daha erken belli oluyormuş..

Reactions: Z P
Ay sen beni şüpeye düşürdün şuan yaa.

Merhaba bebeklerinizin cinsiyeti kaçıncı haftada belli oldu dün gittim ama 14+4 dü daha belli değil
16 haftanın dolmasını bekliyorum canım. 16 da net gosteriyor

Oğlum 15 ci haftada bağdaş kurmuştu 16 da gostermisti Ama sizin ki bı garip olmuş Benim gittigm hiç bir doktor 12ci haftada bişey demiyordu bana hep 16 da gel dediler

10 haftalık falan erkek gibi demişti ama çok erken bunu söyledim diye sakın alışıp alışveriş yapmayın net değil demişti 14+2 de kız olduğunu söyledi16da kesinleşti

Evet yüksek ihtimal öyle oldu.. Küçük haftalarda oluyor demek ki böyle aksaklıklar..
Evet canım genelde 12 de söylenenlerde çok hata oluyor. Kuzenimede erkek demişti doktoru gitti sürpriz yapmak için kıyafet aldı bir dahaki ay kız olduğunu öğrendi. Kızı oldu

Evet canım genelde 12 de söylenenlerde çok hata oluyor. Kuzenimede erkek demişti doktoru gitti sürpriz yapmak için kıyafet aldı bir dahaki ay kız olduğunu öğrendi. Kızı oldu
Yaa o da enteresan olmuş

Aslında bende emindim sözde pipiyi görünce ama eşime diyordum hep yaa sanki kız gibi hissediyorum diye. Eşimde bana kızıyordu çünkü erkek olduğunu öğrendiğimde biraz buruk olmuştu içim hep kız istiyordum ilk bebeğimi.. Eşimde oğlumu küstüreceksin, sırf kız istiyorsun diye böyle söylüyorsun boşuna umut etme artık diyordu

Reactions: Z P
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…