Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım bana 13 haftalıkken kız gibi dediler 16 haftalıkken erkek olduğunu öğrendim. erkenden öğrenmektense net öğrenmek bence daha iyi. gönlünce olsun inşallah.
canım bana 13 haftalıkken kız gibi dediler 16 haftalıkken erkek olduğunu öğrendim. erkenden öğrenmektense net öğrenmek bence daha iyi. gönlünce olsun inşallah.
Nasıl oldu bilmiyorum ama 12. Haftada erkek dedi doktorum.. 15. Haftada da erkek gibi dedi.. 17. Haftaya geldik oğlum diye sevdiğim bebeğimin kızım olduğunu öğrendim yani herkes en net 17. Haftada belli olur diyor ama erkek bebekler daha erken belli oluyormuş..
Nasıl oldu bilmiyorum ama 12. Haftada erkek dedi doktorum.. 15. Haftada da erkek gibi dedi.. 17. Haftaya geldik oğlum diye sevdiğim bebeğimin kızım olduğunu öğrendim yani herkes en net 17. Haftada belli olur diyor ama erkek bebekler daha erken belli oluyormuş..
Oğlum 15 ci haftada bağdaş kurmuştu 16 da gostermisti Ama sizin ki bı garip olmuş Benim gittigm hiç bir doktor 12ci haftada bişey demiyordu bana hep 16 da gel dediler
10 haftalık falan erkek gibi demişti ama çok erken bunu söyledim diye sakın alışıp alışveriş yapmayın net değil demişti 14+2 de kız olduğunu söyledi16da kesinleşti
Oğlum 15 ci haftada bağdaş kurmuştu 16 da gostermisti Ama sizin ki bı garip olmuş Benim gittigm hiç bir doktor 12ci haftada bişey demiyordu bana hep 16 da gel dediler
Evet canım genelde 12 de söylenenlerde çok hata oluyor. Kuzenimede erkek demişti doktoru gitti sürpriz yapmak için kıyafet aldı bir dahaki ay kız olduğunu öğrendi. Kızı oldu
Evet canım genelde 12 de söylenenlerde çok hata oluyor. Kuzenimede erkek demişti doktoru gitti sürpriz yapmak için kıyafet aldı bir dahaki ay kız olduğunu öğrendi. Kızı oldu
Aslında bende emindim sözde pipiyi görünce ama eşime diyordum hep yaa sanki kız gibi hissediyorum diye. Eşimde bana kızıyordu çünkü erkek olduğunu öğrendiğimde biraz buruk olmuştu içim hep kız istiyordum ilk bebeğimi.. Eşimde oğlumu küstüreceksin, sırf kız istiyorsun diye böyle söylüyorsun boşuna umut etme artık diyordu