Merhana arkadaslar dün doktora gittim 7 hafta 3 günlük hamileyim kalp atısı 148 di doktor sol yumurtab yunurtlamıs dedi ultrason kâğıdını atıyorum anlayanınız varmı cinsiyeti nedir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bunu bende duydum ama 170 hız olup erkek olanda var kafam karıstı 5 hafta 3 günlük ken kalbi attı ve 111 di140 üzerinde kalp atışı varsa kız diyorlar :)
Cok merak ediyoruzDaha çok erken
Daha çok erken
Bende perşembe 10 haftalık oluyorum. 1 ay sonra falan belli olur inşallahCok merak ediyoruz
Nerden anladınız kese yuvarlak olmasındamıBana kız gibi geldi
Merhabalar 7+3 8+3 haftalar aralığında bana 150 atıyo dedi özeldeki dr um. Şimdi 15 haftayı bitirdik şehir hastanesinde cinsiyetini göremediler ne düşünmem gerekir140 üzerinde kalp atışı varsa kız diyorlar :)
Ben öylesine okumuştum bunu bi yerde . bilgim yok googleden bakarsanız daha fazla bilgiye ulaşabılırsınızMerhabalar 7+3 8+3 haftalar aralığında bana 150 atıyo dedi özeldeki dr um. Şimdi 15 haftayı bitirdik şehir hastanesinde cinsiyetini göremediler ne düşünmem gerekir![]()
Ay sen döndün müü hoşgeldin beybiBen öylesine okumuştum bunu bi yerde . bilgim yok googleden bakarsanız daha fazla bilgiye ulaşabılırsınız
Hosbuldum kuzucumAy sen döndün müü hoşgeldin beybi![]()
Ramzi teorisine göre kız oluyor çokta anlamıyorum ama öyle de hissettim nedenseNerden anladınız kese yuvarlak olmasındamı