-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #43.941
slmlar
bilmem isinize yararmi
Cinsiyet belirleme testleri ile gebeliğin 10. haftası gibi erken bir dönemde bebeğin cinsiyeti yüzde 80 oranında belirlenebilmektedir, aile dördüncü - beşinci aylara kadar beklemeden cinsiyeti öğrenebilmektedir. Test kabına sabah annenin ilk idrarı eklenerek 10 dakikada sonuç alınabilmektedir, 10 dakika sonunda şişedeki renk yeşilimsi ise erkek, turuncu ise kız manasına gelmektedir.
bu testin adi ne? yada herhangi bir kabami seyedecez :)) nasil yani anlamadim tam
Tatlı yiyen çok kişi var ancak çok fazla önerilmiyor. Hele sütlü tatlılardan uzak durulmalı.Erkek bebek olması ıcın tatlı seyler yememkmı gerekıyor acaba kızlar
hepsi boş.ben diyeti uyguladım tuzlu yedim potasyum ağırlıklı beslendim soda içtim et ççok yedim kayısı incir tükettim.tuzlu kuruyemiş yedim doktor kontrlünde yumurta çatladıktan sonra ilişki ve yumurta çatladıktan 36 saat sonra olmak üzere 2 ilişki oldu ilişkiden sonra sağa dönüp uyudum sütlü bişey tüketmedim kalsiyum falan tüketmedim.yani erkek olması iin herşeyi denedim. ama olmadı şu an 7 aylık dünya tatlısı 2.kızım oldu güleç ve beni yormayan güzel bir kızım var yani ne yaparsanız yapın RABBİMİN DEDİĞİ OLUR.
hepsi boş.ben diyeti uyguladım tuzlu yedim potasyum ağırlıklı beslendim soda içtim et ççok yedim kayısı incir tükettim.tuzlu kuruyemiş yedim doktor kontrlünde yumurta çatladıktan sonra ilişki ve yumurta çatladıktan 36 saat sonra olmak üzere 2 ilişki oldu ilişkiden sonra sağa dönüp uyudum sütlü bişey tüketmedim kalsiyum falan tüketmedim.yani erkek olması iin herşeyi denedim. ama olmadı şu an 7 aylık dünya tatlısı 2.kızım oldu güleç ve beni yormayan güzel bir kızım var yani ne yaparsanız yapın RABBİMİN DEDİĞİ OLUR.
arkadaşlar merhabalar ben yeni katıltım 6 haftalık hamileyim cinsiyetini cok merak ediyorum
canım nasılsınn bende bilmiyorum nerdeler
arkadaşlar 1 aylık hamileyim ve kasıklarımda ağrı var sizce normalmi