bebek cinsiyet belirleme..

bu testin adi ne? yada herhangi bir kabami seyedecez :)) nasil yani anlamadim tam

hepsi boş.ben diyeti uyguladım tuzlu yedim potasyum ağırlıklı beslendim soda içtim et ççok yedim kayısı incir tükettim.tuzlu kuruyemiş yedim doktor kontrlünde yumurta çatladıktan sonra ilişki ve yumurta çatladıktan 36 saat sonra olmak üzere 2 ilişki oldu ilişkiden sonra sağa dönüp uyudum sütlü bişey tüketmedim kalsiyum falan tüketmedim.yani erkek olması iin herşeyi denedim. ama olmadı şu an 7 aylık dünya tatlısı 2.kızım oldu güleç ve beni yormayan güzel bir kızım var yani ne yaparsanız yapın RABBİMİN DEDİĞİ OLUR.

Bir kitapta okumuştum.Erkekten gelen spermler cinsiyet üzerinde etkili diye,babanın spermleri ileri hızlı hareketli ise ne yaparsa yapsın anne bebek erkek,ileri hızlı spermler yavaş ise bebek kız olurmuş..Yani anne çok fazla değiştiremiyor ancak biraz asıdik yada bazik olması etkiler diye düşünüyorum.kafam karışık yine ya of.....

aynen katılıyorum bende yumurta takibiyle hamile kalanlardanım sonuç 14 aylık çok tatlı bir kızım var

slm kızlar, uzun zamandır uğramıyordum, ne var ne yok? bir göz atayım dedim ama maşallah uzamış gitmişsiniz yine...
başarılı haberlerinizi okumak dileğiyle,
öpüyorum hepiciğinizi :)

canım nasılsınn bende bilmiyorum nerdeler

mrh karabiber,beni tanimazsin ama ben sizin yazdiklarinizi cok okudum,benimde iki kizim var senide uc numara erkek oldu demi,cnmya inss darisi bizim basimiza ltf yaptiklarini tekrar yazsana sen galiba yumurtlama gunu,bide karbonatli sumu yapmistin,ya iliskide orgazm olmusmuyduncnm lutfen bizim siz deneyenlerin yardimina ihtiyacimiz var

merhaba, bende beş yıllık bir uğraştan sonra 7 haftalık hamileyim. herşeyden önemlisi sağlıkla kucağımıza almamız tabii, ancak ben bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum. çin takvimi kız gösteriyor. belirtilerse erkek. sizin cinsiyet belirlemede uyguladığınız farklı yöntemler var mı? yardımcı olursanız, fikir verirseniz çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…