bebek cinsiyet belirleme..

ezgin sen almanyada yaşayan değilmisinn hanii adanalıı olann

,
aaaaaaaaaaaaaaaaa şoktayım kızzz genemii hamileymişş hadii gönlündekii olsunn burda bulabilirmiyim acaba onuuu

arkadaşlar merhaba benim 3 yaşında oğlum var kız çocuk coooooook istiyorum yöntemlerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum.teşekkürler

allah hepimize gönlümüzdeki hayırlı sağlıklı evlatları nasip etsin...

momof arkadaşımızın yumurta beyazı ile ph yükseltme tavsiyesi..

bu yumurta akını nasıl ve ne kadar süre önce uygulayacagız. daha dogrusu neyle uygulayacagız diyette evicap eşimle beraber mi içmeliyiz bioritm için yrdmcı olacak biri var mı potasyum hapı kullanmalımıyım kola içmeli mi içmemeli mi yrdm olursanız sevinirim

momof arkadaşımızın yumurta beyazı ile ph yükseltme tavsiyesi..

bu yumurta akını nasıl ve ne kadar süre önce uygulayacagız. daha dogrusu neyle uygulayacagız diyette evicap eşimle beraber mi içmeliyiz bioritm için yrdmcı olacak biri var mı potasyum hapı kullanmalımıyım kola içmeli mi içmemeli mi yrdm olursanız sevinirim

batil inanclara inanmayalim kapilmayalim... allah neyse bize hayirlisi önu versin... önemli olan saglikli ve hayirli bir evlat olmasi kiz erkek fark etmiyor...

bekarsın .. yada 1 kızın 1 oğlun var ... hep kızı veya hep oğlu olanlar böyle düşünmüyor ....Herşey tabiki Allah'tan ben dua ederken illaki istediğim cinsiyet olsun asla demem illaki hayırlı uzun ömürlü sağlıklı olsun diye eklerim ...​
ya arkadaslar bana kizmayin ama bunlara ben pek inanmiyorum, siz ne yaparsaniz yapin allahin dedigi olur...

arkadaslar ben dr shettles in kitabini okudum ve cok mantikli bilgiler var.
erkek cocuk icin yumurtlamadan 12saat oncesinden,yumurtlama gunu ve sonrasindaki gun.
kiz icin yumurtlamadan 4gun,3gun yada en az 2gun oncesi iliski vede bircok ayrintili bilgi vardi
vede cervical mucus(vajina akintisi) takibi ve basal vucut termometresiyle takipleriyle belirleme var
ben erkek cocuk icin cabaliyorum cervical mucus arastirmasi yaptim kendi kendime yumurta akiyla ayni degrede olucagigun yumurtlama gunudur.en az 3ay yapip takip edin diyor
bende yumurtlamadan birgun once girdim iliskiye ilk ayimdi bu eyvah yumurtlamam gecti dedim hemen iliski dedim halbuki yumurta aki gibi akinti ertesi gun oldu anladimki erken oldu bakalim 1hafta sonra ogenicem hamile olup olmadigimi
ben bi onceki gun yumurta aki gibi dedim halbuki degilmis.yumurta aki gibi ve su gibi berrak olmali ve ince yapiskan cekince baya uzayan bir akinti oldugu gun yumurtlama gunu demektir
hic bu yontemi duyan varmi uyguluyan varmi
yumurta aki gibi olan sivi y spermin daha cabuk yumurtaya ulasmasi icin bir ortam hazirliyor

slmlar
bilmem isinize yararmi
Cinsiyet belirleme testleri ile gebeliğin 10. haftası gibi erken bir dönemde bebeğin cinsiyeti yüzde 80 oranında belirlenebilmektedir, aile dördüncü - beşinci aylara kadar beklemeden cinsiyeti öğrenebilmektedir. Test kabına sabah annenin ilk idrarı eklenerek 10 dakikada sonuç alınabilmektedir, 10 dakika sonunda şişedeki renk yeşilimsi ise erkek, turuncu ise kız manasına gelmektedir.

Merhaba canim cok tuzlu seyler ye canim bide et yemekleri ye niye yumurtlama güne innanmiyorsun?tek iliski yapacayim bide nasip olursa, insAllah benim 2 kizim var 8, 4 yaslarinda Allahim onlari bizlere bagislasin...
Ben hep et yediyimde ph tursel kayidi aksama yükseliyor 7 falan oluyor denedim gercekden et yiyince bide cay fazla icince bakalim Allah insAllah dualarimi kabul egler...

iyi sanslar

Son düzenleme:

Canım çok teşekkürler..Yumurtlama gününe inanmak istiyorum ancak arkadaşım 21 şubatta çatlatma iğnesi yaptırdı.23 şubatta ilşki ve sonuç kız bebek...ben de ekim ayında aynı şeyi yapmayı düşünüyorum ancak tereddütlerim var.ALLAH hepimize erkek bebek nasip etsin.

Gercekden mi canim vallahi bende birseye innanmiyorum artik sirf namaz ve dua ediceyim bide Allahdan hayirlisini istiyorum zaten insAllah oglum olur hayirlisinla herkesin insAllagh

Gurbetgüzeli yazmis namazi ve duayi cok sag olsun onu yaparim Allah biliyor artik.Sen neyler yapiyorsun diet falan hepimize dua ediyorum..

Oglum olursa ismini Ege koyacam hayirlisinla insAllah...

Son düzenleme:
İnşallah ALLAH nasip eder hepimize oğlanları kucağımıza alırız.Ben diyet yapmaya çalışıyorum ama arada dondurma falan kaçamak yapıyorum..normelde zaten sütü yoğurt peynir sevmem..Ekim ayı için doktora zorla çatlatma iğnesi ikna etmiştim.klomen verdi 11.gün gel yumurtana bakıp çatlatma iğnesi vereceğim demişti..ama kararsız kaldım.ilk namaz ve dua onlar ilk yapılacak şeyler zaten..birde karbonatlı duşa inanıyorum.

nerden bulacagız bu testı peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…