bebek cinsiyet belirleme..

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...460770-super-anneler-2011-a.html#post20393375
canım bizler öle yalvartmayı seven insanlar değiliz.yol yöntem ne sorun varsa sor.bilen ler cevaplar.süper annelere takıl.orda ne varsa yapılacak yazıyor...
ilk sayfaya matematik arkadaşın toparadığı devlet sırrı gibi saklamadığı bilgiler mevcut.ister uygula uygularken danış.istersen sadece oku...yani aman emek verdim ayyyy gecemi gündüzüme kattım.biraz emek ver sonra sana bilgileri özelden yollarım diyen zihniyette insanlar ve yandaşları yok.....
ne istiyorsan sor oku.verecek olan allahhhhhh

Son düzenleme:

cok tesekkurler

evet cnm ph si 8 lere kadar cikaan arkadaslari taniyorum
matemarikte nitekim oylee vajinal duslarinida yaptii simdi oglusu kucaginda :)

bacım sadece diyetle mi 8 in üstüne çıktı ph ları??
kaçtan sekize çıktı?
uyguladıkları diyet potasyum ve sodyum diyeti mi?
vajinal duşu karbonat ile mi yaptılar?

aaaaaaaaaaaaaaaa bercesteeeeeeeeeeee sensin tamam :)))))))))))))))))
şimdi hatırladım :)))))))))

ahhh canımmm beni hatırlamadınmı başta:))

orkidem slm bende geldim valla , herkesi görünce çokkkkk mutlu oldumm inşallah yine eskisi gibi hepberaber oluruz:))
ahhh ne yöntemler neler nelerrrrrr nasıl uğraşırdık şimdi bakıyorumda valla iyi sabır varmış bizde ilkimmmm demi:))
baklava hiçbişey denememiş kendiliğinden habersiz hamile kalmış öyle yazmıştı

glyhas nickin yabancı değil ama sanki hatırlayamadım seni....bebiş bekliyorsun maşallahhhh az da kalmış....sağlıkla hayırla gelsin.....

kıs ne hamişi kız doğuralı 1 sene oldu ilahi bernur beni hatırlamadınmı ben bercesteeeeeeeeeeeeeeeeeee

Bercestem sonradan hatırladım bacımmmmmmmmmmmmmmm
Tickerine felan bakınca hela bebek bekliyon sandım...:))))

Bende çok mutluyum yendien biraraya gelmekten....
Yeniden bebek için çalışmalar başlayacak bende nasipse....ama dediğim gibi sükluslar düzensiz...
düzene girdiği 3 aydan sonra inşallah tarih almaya başlayacam.....burdan da paylaşırım yada yeni bir sayfa açarım belki....ama dua edin şlimdilik düzene girsin benim regller

Son düzenleme:

Selam mimoza bana bakarmısın
eşim 14.1.73 ben 15,5,76 32-34 gün aralıklı adetim var 10 nisanda düşük yaptım (hatırladınmı beni EYLÜL bn )
sat 24 temmuz (ama 23 gece kahverengi leke geldi )
tarihlrimde 30 tmmz , 1 ağst , 3 ağust , 5 ağust ,6 ağust ( gece )

ovul testi ve ateş yntmiyle takip yapıyorum dün yumoşladım veee gelelim asıl meseleye

Eşim ve ben takviye kullandık..
BÜTÜN BUNLARI KIZ İSTEDİĞİM İÇİN YAPIYORUM..

Selam mimoza bana bakarmısın
eşim 14.1.73 ben 15,5,76 32-34 gün aralıklı adetim var 10 nisanda düşük yaptım (hatırladınmı beni EYLÜL bn )
sat 24 temmuz (ama 23 gece kahverengi leke geldi )
tarihlrimde 30 tmmz , 1 ağst , 3 ağust , 5 ağust ,6 ağust ( gece )

ovul testi ve ateş yntmiyle takip yapıyorum dün yumoşladım veee gelelim asıl meseleye

Eşim ve ben takviye kullandık..
BÜTÜN BUNLARI KIZ İSTEDİĞİM İÇİN YAPIYORUM..

Son düzenleme:
uzun süredir sizi takip ediyorum fakat aranıza dün katıldım.ben 32 yaşındayım 2 haziran 78 iki tane dünya tatlısı oğlum var biri 3 yaşında biri de 9 aylık:) birde kızım olsun istiyorum.eşim 3. çocuğu kesinlikle istemiyor.ama ben çok istiyorum.elara cım yada müsait olan diğer arkadaşlar sizden bir ricam var ilk sayfayı güncelledim ekledim falan diyosunuz ama ben oraya bir türlü ulaşamadım.lütfen bana kız bebek için gerekli hereyi atarmısınız nolur çok teşekkür ederim öpüyorum sizleri bundan sonra aranızdayım inş.allah hepimizin gönlüne göre versin inş.

çok sağoll canımm artıkk yaramazlıklara bile başladıkk birgörsenn heryerii dağıtıyorr ,şimdii ayağa kalkma çalışmaları yapıyor heppp
en son mesajımıı yazdıktann sonra uzun zaman giremedimm 1 aydır yoktumm evdeee
şimdi okudumm mesajınııı inşallah herkezinn gönlündekii olurrr
benim nasıl kaldığımıı biliyorsunuzz yumurtlamaa günü tek ilişki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…