bebek cinsiyet belirleme..

canimmmm simdi bulduk ya cok sukur aslinda super anneler diye bi baslik acsak daha iyi olur
eski kizlar gorurde tekrar gelir bence eskileri bulmak adina
valla bende coookk mutlu oldummm
baska bi sitede de yazisiyorum oradada sevdigim arkadaslarim ablalarim var
valla insanlik iyilik gibisi yokk
baksana kimse kimseyi unutmamisss

melissanil kizlar gulnisa ablamin yeni nicki
hadi biriniz benim sayfama girip ziyaret edenler arasinda oda varr
ozel mesaj atin buraya gelsin
sizden biriniz atinca daha mutlu olurrr
cunku cook uzuluyoduu herkes gitti diyee
vallaaa cooook sevinecek eminimmm :)

noniss cok tesekkurler cnmm
demek sende takip ediyodun super anneleri kac cocugun var sendemi erkekk bebek istiyosunn
rabbim gonlune gore versin :))

Son düzenleme:
orkişşşşşşşşşşş nasılsın bacım....sen nerelerdesin......bebeiş çalışmaları ne alemde.....neler yapıyorsun?
hatırlamadın mı beni.....bana bişey yazmamışsın da

orkişşşşşşşşşşş nasılsın bacım....sen nerelerdesin......bebeiş çalışmaları ne alemde.....neler yapıyorsun?
hatırlamadın mı beni.....bana bişey yazmamışsın da

ilahii nurgul ablaaa kiz senn hatirlanmazmisinnn deluuu
unutmusum cnm eski dostlarin heyecanindan
bebek calismalari olucak insallah ta hic istemiyo canim alistim rahata vallaa :44:

o rahatlığa zaman uzadıkça daha çok alışırsın.....iyisi mi sen daha fazla rahat olmadan düşün bacım

rabbim sana da şu mübarek günler yüzüsuyu hürmetine hayırlı sağlıklı bir erkek bebek nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhh

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canimsinnnn
insallahhhh canimm isteyen cumle muhammed(sav) kullarina
valla ne biliim belkide ondan cesaretim yokk

ohoh bernurda gelmiş...canım nasısın bernurcum...çok sevindim kızar gulyhas tombilibu gülnisa orkiş nonis bernur serdal ve diğer kızlarda gese vede samira süper olurdu valla....
kızlar bakavanın yeni bebeği oacak ve erkekmiş.hemen bulmam lazım neler yaptı.orkiş sen bimiyormusun kız ...allah hayırlı etsin kadın üstüme maşallah ikinciyi etti ben hala sürüniyim
darısı başımıza kızlar.diyetten başka sadece yum sonrası ve bio ritim tabiki..
kendi topiğimde bio ritim için fasafiso yazmıştım ama isteyen olursa onar içide bu sayfadan bio grafiği açarım kızalr......

evet oda çok takmıştı kafayı. allah nasip etti.darısı başımıza....

kızlar asında bu topik başkalarının kalıntısı gibime geliyor:76:
yöntemeri toplayıp ilk sayfaya açsak topiğede süper anneler yazsak nasıl olurki acaba ne dersiniz varmısınız

kizz dogru yaaaa baklava once kizaaa hamile kalmisti demiiii
ay ben onu unuttum yaa simdi bideee erkek mii olcakkk
anammmm bizz uyuyalimmm vallaa banada teravet soyledii ilkinde tutturamadi baksana ikincisi erkekk yani oncesindede 2 kizi bir oglu vardii

tabi o geçen sene kızı olmuştu.s
demekki şimdi oğluşu olcak.
o geçen sene tahmini yum günü tek ilişki denemişti.acaba bu sene ov.kiti falanmı kullandı.yoksa diyet faan yapmamıştır eminim...
terave canım neler yaptı baklava sen biliyorsan bi yaz canım

noniss cok tesekkurler cnmm
demek sende takip ediyodun super anneleri kac cocugun var sendemi erkekk bebek istiyosunn
rabbim gonlune gore versin :))

evet canım hep takipteydim ama hiç yazmamıştım:))iki kızım var benim,erkek bebek istiyorum teşekkür ederim inşallah isteyen herkese versin:)))

Son düzenleme:
her kes msn-le anlatiyor formullerini peki ben napicam :97::97::97::97::97::97:bana da soyleyin erkek bebek diyetini, hadi arkadaslar nolur zamaninda her kes biseyler ariyodu deneyen sonucu pozitif olanlar yardim edin bize de erkek bebisimiz olsun da dogurmak konusunu biz de kapatalim bir an once.
opuyorum hepinizi 2009-2010 -un kiz anneleri yardimlarinizi esirgemeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…