-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #43.841
canimmmm senin gizli takipcinim ben hepp takip ediyorum seniii
beni tanimaz diye hic yazmadim ama cok mutlu oldummm taniyosunnn
ohhh oglaniii kucakladinn annesii op benim icin onu iyiiiceeeeee
bizede dua et cnm yaaaa
selcansin eydina falan onlardan heber yok muu gurbetle gorusmuyomusunn
burada bulusuruz insallah tekrardan
mimozada buralarda o da gelirr arada buraya
kızgınlıka yazıyorum.sonrada benim gibi bi hanıma yakışmaz deyip siliyorum.allah kahretsinki sanal alemdede hanımefendiyim........
bana kızdınızı düşünüyorum, ama anlamsız buluyorum, eğer öyleyse çok saçma vede yazık
sedu cum ve missifa cım, toparlayıp en yakın zamanda göndercem size, yan komşumun bi kızı vardı, 15 ağurstosta doğum yapacak oğlu olacak kısmetse, söylediğim yöntemlerle hamile kaldı, herşey Allahtan dediğim gibi, biz elimizden geleni yapalım
bana kızdınızı düşünüyorum, ama anlamsız buluyorum, eğer öyleyse çok saçma vede yazık
sedu cum ve missifa cım, toparlayıp en yakın zamanda göndercem size, yan komşumun bi kızı vardı, 15 ağurstosta doğum yapacak oğlu olacak kısmetse, söylediğim yöntemlerle hamile kaldı, herşey Allahtan dediğim gibi, biz elimizden geleni yapalım
bizede dua et cnm yaaaa
orkişim minik kuşum sende arada buraya uğra.senden habersiz kalmıyım.
aa deliye bakk :))
kiz seni tanimayan mi var cnmm
topigini kapattiginda sana yazmistim cevabin gelmedi
nasilsin cnm kizlarin nasill ne zaman yapiyosun bebiss burada takilalim gulnisa da burda ezginde geldi ooo eskiler toplaniyoo
ezginimm ne guzelll seni uzun zaman sonra gore bilmek ben orkide
nasilsin cnm yaaa neler yapiyosunn gorusmeyeli anlatt hadii
unutmamissin bizleri cok sevindimmm
Orkidemmm canim ya naber ? Kizin nasil kac yasinda simdi öp yerime oldumu benim kizlar 8 ve 4 yasindalla Allah sükürler iyiyiz valla ben 3 cüye hazirlaniyorum ama sizleri kaybetmisdim isimkler degismis bulamadim
tam iyi oldu ya ben 3 bebek hazirlikdayim bakalim ne olacak hayirlisiyla...korunma hapimi yeni birakdim su an Ramazani bekliyorum bitsin bi hemen basliyacam insAllah hayirlisiyla olusum olur
SEn ne yapdin 2. bebis?
Herkez birbirine dua etsin insAllah gönlündeki olur herkesin
Gülnisa nerde Samira?
bizler buranın yılanmış üyeleriyiz canım.her yöntemi aşşağı yukarı biliyoruz.sen nasıl bi yöntem kullandın...bende inşallah allah izin verirse bu ay reglim bitince başlıycam....
kız orkide ve tombilibu beni tanımadınız mı
bizede dua et cnm yaaaa
canim slm bitanem bizde seni ariyorduk saglsun berceste haber verdi benim msn vardi sende o yoksa bana bildirirsen sevinirim canim
tanıdım canım tanımammıııı
sen nasılsın
hala bebek işi raftamı?:)