bebek cinsiyet belirleme..

Iyi geceler kizlar nerdesiniz valla uzun zamandir yokdum arasira girdim kimseler yokdu beni taniyanlar lütfen yazin orkidem samira gülnaz

kızlar merhaba bu topiğe giren anne ve anne adaylarından dua istiyorum.2 oğlum var birde sağlıklı kızım olsun istiyorum şimdiden teşekkürler.bu mubarek günlerde birbirimize dua edelim Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah

Iyi geceler kizlar nerdesiniz valla uzun zamandir yokdum arasira girdim kimseler yokdu beni taniyanlar lütfen yazin orkidem samira gülnaz

ezginimm ne guzelll seni uzun zaman sonra gore bilmek ben orkide
nasilsin cnm yaaa neler yapiyosunn gorusmeyeli anlatt hadii
unutmamissin bizleri cok sevindimmm

arkadaşlar bende yaklaşık 1 yıldır araştırıyorum erkek bebek için, benimde kızım var, kısmetse ikinci bebek için bende uygulayacağım, araştırdım çeşitli siterlden 3-4 sayfalık bir liste oluşturdum, onu toparlamam lazım, en yakın zamanda toparlayıp koyacağım buraya

Araştırmalarını paylaşman ne güzel! Siz ne zaman düşünüyorsunuz ikinci bebeği?

canım ebru beni hatırlamadınmı
kızların ismini yazınca anladım kim olduğunu
benide hatırlamışsındır umarımmmmmm
efenin annesi:)
kızları kaybettimmmmmm((((((
buralardada hiç karşılaşamadık

canimmmm senin gizli takipcinim ben hepp takip ediyorum seniii
beni tanimaz diye hic yazmadim ama cok mutlu oldummm taniyosunnn
ohhh oglaniii kucakladinn annesii op benim icin onu iyiiiceeeeee
bizede dua et cnm yaaaa
selcansin eydina falan onlardan heber yok muu gurbetle gorusmuyomusunn
burada bulusuruz insallah tekrardan
mimozada buralarda o da gelirr arada buraya

canim slm bitanem bizde seni ariyorduk saglsun berceste haber verdi benim msn vardi sende o yoksa bana bildirirsen sevinirim canim

slm cnm benımde ıkı kızım var bende ıstıyorum oglumun olmasını meraklada beklıyom yazacaklarını cnm enyakın zamanda yazarsan cok sevınırım sımdıen tesekurler cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…