-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #43.821
inss istedigin gibi olur cnm,peki sen yeme icme konusunda bisey yapmadinmi?hadi hayirlisi ogrendiginde yazarsin,,,
keçiboynuzu kürü bildiğim kadarıyla magnezyum içerdiği için erkekbebek diyetinde yasak
Iyi geceler kizlar nerdesiniz valla uzun zamandir yokdum arasira girdim kimseler yokdu beni taniyanlar lütfen yazin orkidem samira gülnaz
arkadaşlar bende yaklaşık 1 yıldır araştırıyorum erkek bebek için, benimde kızım var, kısmetse ikinci bebek için bende uygulayacağım, araştırdım çeşitli siterlden 3-4 sayfalık bir liste oluşturdum, onu toparlamam lazım, en yakın zamanda toparlayıp koyacağım buraya
kız orkide ve tombilibu beni tanımadınız mı
canım ebru beni hatırlamadınmı
kızların ismini yazınca anladım kim olduğunu
benide hatırlamışsındır umarımmmmmm
efenin annesi:)
kızları kaybettimmmmmm((((((
buralardada hiç karşılaşamadık
canim slm bitanem bizde seni ariyorduk saglsun berceste haber verdi benim msn vardi sende o yoksa bana bildirirsen sevinirim canimcanım ebru beni hatırlamadınmı
kızların ismini yazınca anladım kim olduğunu
benide hatırlamışsındır umarımmmmmm
efenin annesi:)
kızları kaybettimmmmmm((((((
buralardada hiç karşılaşamadık
seni hatirlayamadim ben bizim sitede ole birisi yoktuIyi geceler kizlar nerdesiniz valla uzun zamandir yokdum arasira girdim kimseler yokdu beni taniyanlar lütfen yazin orkidem samira gülnaz
arkadaşlar bende yaklaşık 1 yıldır araştırıyorum erkek bebek için, benimde kızım var, kısmetse ikinci bebek için bende uygulayacağım, araştırdım çeşitli siterlden 3-4 sayfalık bir liste oluşturdum, onu toparlamam lazım, en yakın zamanda toparlayıp koyacağım buraya
2 yıl sonra kısmetse :)