bebek cinsiyet belirleme..

ilk değil benim 2 tane daha prensesim var eylül.

ii cnmya allah bagislasin,desene sende bendensin benimde iki tane prenses ucuncu icin arastiriyorum,sen neler uyguladin ,yada duydun yaptinmibiseyler,tek iliski bide yumurtlama gununde olmus galiba valla cnm benim bildigim oyle olunca genelde erkek oluyor,inss tatli bi oglun olurr,benimdeeeee

kesinlikle dua ve namaz inanki başka hiç birşey yapmana gerek bile yok
kırk yasin adamıştım oruç tuttum dileğim için yardımlar ettim
Allahıma şükür kızım vardı canım prensesim
şimdi 18 haftalık hamileyim oğluma
Allahımdan isteyin istemeyi bilin inanki gerisi boş

ben takvimlere falan inanmıyorum. mesela çin takvimine göre iki kızımda tutmuyor.kan yenilemeye göre bir kızım tutuyor, diğeri tutmuyor.bende o yüzden pek kafama takmadım.burda verilen yöntemleri okudum ama herşeyin Allah'ın taktiri olduğuna inanıyorum ve sadece yumurtlama günü tek ilişkiyi denedim bide y ler çoğalsın diye 10 gün ilişki yaşamadık eşimle. bakalım hayırlısı, bir kızım daha olsa inanın üzülmem, sağlıklı olsun yeter.hayırlısı buymuş derim. ama cinsiyetini de merak etmeden duramıyorum.

Canım benim Allah bağışlasın 2 kızım var. Bende bu zamana kadar öğrendiklerimi uygulamaya koyarak yıl sonu gibi bir deneme yapabilirim. Hayırlısı Rabbimden...

allah bagislasin cnm,ya bende senin gibi yil sonu dusunuyorum ama kararsizimmm,ben daha yeni bilgi ediniyorumm biraz bilgilenimm oyle yapcam

inss istedigin gibi olur cnm,peki sen yeme icme konusunda bisey yapmadinmi?hadi hayirlisi ogrendiginde yazarsin,,,

ph yüksek su için
tuzlu yiyecekler tüketin
süt ve süt ürünlerinden uzak durun
ilişkiden sonra sağa yatın
eşiniz keçiboynuzu kürü uygulasın
bolca dua ve namaz tabiki.

aslında yapmamamın da bir nedeni var.bu forumlarda erkek diyetini çok sıkı bir şekilde uygulayan ve diğer yöntemleride uyguladığı halde kızı olanları, sürekli kız diyetinde yenilmesi gereken gıdalarla beslenerek ya da hiçbir diyet ya da yumurtlama günü hesabı yapmadan ard arda erkek çocukları olanları görünce herşeyi kadere bırakmayı tercih ettim.

buna bakarsak aslında yumurtlama günü erkek bebek tezi de birçok kişi de uymuyor ama sadece onu denedim.bakalım kısmet.

herşey bi yana hamile olmak çok bir duygu arkadaşlar, benim 4 sene olmuştu, çok özlemişim valla.
darısı tüm isteyenlerin başına.

özlemişim burayı oğlum 7aylık olduu bilee

mrh karabiber,ii gozun aydin diyelimm ve hosgeldin tekrar bizde siz eskileri ariyoruzya,bize biraz bilgi verinde darisi bizim basimiza olsunmassalah buyumus bile bebisin,seninde yazdiklarini cok okudum,senin galiba iki kizdan sonraydi degilmi?inss arada bize yazarsin

kızlar merhaba. bende çok eskilerde daha bebek düşünürken yazmıştım buraya bir kaç kere. sağolsun arkadaşlardan cevap verenleerde olmuştu. bir oğlum vardı bende bir kızım olmasını çok istiyordum. dedikliri şeyleri yaptım 2 ay öncesinden süt ve yumurta diyetine başladım. ilişkiyi de ovulasyondan önceki 2, ve 4, güne denk getirdim. soluma dönüp yattım. şimdi 17 haftalık hamileyim dün öğrendim ki kızım olacak. çok mutluyum çok. sağlığı da yerinde çok şükür. bana yardım edenlere de teşekkür ederim. dileyen herkesin de allah gönlüne göre versin

Arkadaşlarım, ben şu güne kadar diyetle birlikte diğer yöntemlerini harfi harfine uyan herkesin dileğinin gerçekleştiğini gördüm. Bende önceden cinsiyeti birebir erkeğin belirlediğini düşünürdüm. Ama hiçte öyle değilmiş. Kadında erkek kadar etkili olabiliyormuş.
Gülaycım çok sevindim canım. Allahım sağlıkla kucağına almanı nasip etsin cnm.

Son düzenleme:
canım çok teşekkür ederim.rabbim herkesin gönlündekini kaderine yazmıştır inşallah. ama ben bu ovulasyon takibine cidden çok güveniyorum. çünkü benim eşim 3 erkek kardeş ve diğer kardeşlerin ikişer oğulları var. benim de ilk çocuğum erkek. ne yalan söyleyeyim pek de ihtimal vermiyordum ama kaybedecek de birşey yok dedim denedim dua ettim. veee kızım geliyor kasımda

İnşallah canım İnşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin istediğini. Gerçekten mutluluğun benide mutlu etti canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…