bebek cinsiyet belirleme..

Canım bence doğru düşünüyorsun orgazm olunca ph artıyor ya, erkek spermler daha kolay ulaşıyor.

ayy ne güzel 2kızın var insallah benimde 2 kızım olur 2 kız olması çok iyi benim 1 tane kız kardesim 1 tanede erkek kardesim ama kzı kardesimle çok iyiyiz bu arada tesekkür ederim cnm not aldım bu yiyecekleri bebiş yapmayı planladığım zaman bol bol yiycem bunlardan...sende erkek bebek istiyosun galiba bildiğim kadarıyla eşinde sende çok kola içiceksiniz ki bendende belli eşimde bende kolay delisiyiz ama ben şimdi çok nadir içiyorum kilo almamak için sağ tarafına yatıcaksın benim hamile kaldığım ay sağ kasığım ağrıyodu normalde yatarkende sağ tarafıma yatıyorum insallah allh ikiizinde kalbine göre verir tabiönce sağlıklı ve hayırlı olması önemli ama insan değişik istiyo işte

Son düzenleme:
herkese merhabalar,bu forumu her zaman olmasa da ara ara takip ediyorum..matematik arkadaşın verdiği bilgiler oldukça mantıklı geldi bana da..ph ölçer cihazlarıyla ilgili fiyatlara baktım hatta..ben de ph ölçer almayı düşündüm ama bu cihaz nasıl kullanılıyor bilen varmı aranızda?bilmediğim için biraz da utanarak soruyorum,idrarla mı ölçüm yapacağız?yanıt veren olsa çok sevinirim,teşekkürler..

ph idrarla değil, vajinal akıntıyla ölçücekmişiz ama nasıl ölçeriz nasıl olucak hiçbir bir bilgim yok.ben kağıtlarla denedim beceremedim:)matematik olsa ayrıntılı bilgi verirdi bize:

cok sagol cnmya,inss allah hepimizin gonlundekini veriraminnn,ya ben aslinda hep kilo yapan yagli ,kola ,asiri kirmizi et,margarin, yemezdimm,demekki kilo yapan besinler erkek cocuk habercisiymissne bilim artik bende bole beslenecem ama bikac kiloyu artik gozonune alicaz neyapalimsenin ikinci ozaman inss seninde kizin olur,bu dediklerimi aynen yap,bide yumurtlama gununde iliskiye girme,4 5 gun once gir ve sik iliski olsun,yani uc gun ust uste olabilir,ha bide ben kizlarimda orgazm olmadim bence bunada dikkat et

teşekkür ederim cnm söylediklerini o gün gelsin aynen yapıcam

teşekkür ederim cnm söylediklerini o gün gelsin aynen yapıcam

eyluleecim,

valla acayip güzel bilgilendirdin bizi:) saol cnm benim Insallah hepimizin kalbindeki karnımıza düser:))

arkadaslar nerelerdesinizya eskilerden bu yontemleri deneyip basarili olanlar yada cevreden duyduklariniz ltf bizede yardim edin bilgilerinizi paylasinnn

Canım onların çoğu doğum yapmıştır.Bebekleriyle uğraşıyorlardır.KEşke birilerini birşeyler yazsa çok iyi olur.

egemcım sen ne zaman dusunuyosun bu topıgın eskılerındensın heralde gecmısı okurken farkettım baya bılgı sahıbı olmussundur ya en azından sen bıraz anlat bıze...

egemcım sen ne zaman dusunuyosun bu topıgın eskılerındensın heralde gecmısı okurken farkettım baya bılgı sahıbı olmussundur ya en azından sen bıraz anlat bıze...

Canım ağusta düşünüyorum..bildiğim şeyler diyet ve karbonatla duş.karbonatlı duşa çok güveniyorum teyzemin kızı ve bildiğim iki kişi bu yöntemle erkek bebek sahibi oldu.yumrtlama günü ilşkiye inanıyordum ancak artık inanmıyorum...bu arada vajinal phımı ne kadar arttırmaya çalışsam da olmuyor aşırı asidiğim galiba..bu arada çin takvimiyle de uymasını bekliyorum:)))

mrh cnm,karbonat demissinde nasil guveniyosun bukadar,matematik yumurta aki demisti ama kafam karisti bide karbonatla nasil hazirliyosun ve iliski oncesimi uyguluyosun?teyze kizin yumurtlama gunu olmamismi benim bu yil kactane arkadasim hamileyse geneli erkek bide hep yumurtlama gunu tuturmuslar,ya tam olarak ne yapmak lazim bilmiyorumki

merhaba arkadaşlar,
ben de aranıza yeni katıldım, daha bebeğim 8 haftalık ama ben cinsiyetini çok merak ediyorum.

mrh cnm,hosgeldinsenin ilkmi,inss istedigin gibi olur ama eli ayagi duzgun hayirli evlatlar olsunlar oncelikle bence,sen cinsiyet icin herhangi biseyler yaptinmi yada duydunmuinss allah hemizin gonlundekini verir

ben sadece yumurtlama günü tek ilişkiyi uyguladım.internetten yumurtlama günümü hesapladım mayıs 9 'du.mayıs8'de ovulasyon testinde 2 çizgi çıkınca (36-48 saat diyor ya) kesin olsun diye doktora gittim doktor daha yumurtamın çatlamadığını, ertesi günü yani 10 mayısta tek ilişki olmasını önerdi.
ben de dediği gibi yaptım ve zaten eşim şehirdışına gittiğinden başka da olmadı.
sizce ne? bazı anneler hissedermiş, ben hiçbirşey hissetmiyorum.

tek ilişki ve seyrek ilişkiyle bide yumurtlama gününde ilişki yaşanıyorsa erkek olur diye biliyorum yani yöntemleri onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…