bebek cinsiyet belirleme..

Kakule bence gerek YOK incir kürüne
sen eşin için keçiboynuzu kürü içir kaliteli olsun spermleri

Son düzenleyen: Moderatör:

Hayir korkma bi zarari olmaz insaAllah bunlari kafana takma bundan sonrasina dikkat et daha hamileliginin basindasin ............

adetten sonraki 1 hafta kız
sonraki 11 gün erkek günü.yani en son erkek günün kasımın 2 de bitmiş
sonraki günler kız günlerin

hıı adetten sonraki günlerde kalmış olamam sanırım ama ya..ekimin son günleri 27-28-29 veya kasımın 5-6-7-8 gibi olabilir diye düşünüyorum..çünkü ben 11 kasım 2008 de kan tahlili yaptımda değer 11 çıktı dr çok yeni muhtemelen dah aya tüplerde ya yeni düştü rahme dedi yani 11 kasımda 1 haftalık bi gebelk anca vardır..geç döllenme çünkü

Haskenacım nezaman yum takibi için gitcen doktora sen???
Sogan kürünü yapcan dimi deneme yapmadan önce

Canim ya ben sogan kürünü yapmaya baslamistim Ocakta 7 gün yaptim sonra iste görümcemin yanina gidince kaldi simdi yine haftaya gidecez 40 mevlüdü yapacaz 2 hafta sonra dönünce yaparim o ay hastalik devaminda yumurta takibi yaptiririm insaAllah yani Nisanin ilk yada 2. haftasi yumurtalamis olurum büyük ihtimalle...

Amin canim insaAllah Rabbim kimseye evlad acisi göstermesin gösterdiginede sabrinida versin.......
Istersen ben Askito ya sorayim eger yapmak istersen bence yap birsey kaybetmessin ben mesela yapacam sodali dusu ..............

bi araştırıyım ben bu kürü.hemen etki yapar mı acaba?2-3 gün sonraya çalışma var

hımm hemen etki yapmazzz
ilk başlamada 15 gün sabah akşam içmek gerekiyor 1 su bardaGı
sonra 15 gün ara verip tekrar içiliyor diye biliyorum
BU ŞEKİLDE 3 AY KULLANMAK LAZIM

Son düzenleyen: Moderatör:

çok sevinirim haskenacım sana zahmet olmazsa onu da yapıyım artık başka bişey kalmadı zaten.abooo koca duysa :104::104::104:

Kakulee 2-3 gün sonraya calışmamı var???
Senin yumurtlama günün 20 şubat cnm
16-17-18 şubat kız için uygun günler
2-3 gün sonra yaparsan yumurtlamaya gelir

Kakulee 2-3 gün sonraya calışmamı var???
Senin yumurtlama günün 20 şubat cnm
16-17-18 şubat kız için uygun günler
2-3 gün sonra yaparsan yumurtlamaya gelir

benim yumurtlama 24 ü gibi görünüyor 11. gün yani.
yani ben 19-20-21-22 gibi düüşünüyordum.
ayın 14 ünde adet oldum yarın bilemedin cumartesi biter yani denk gelmiyo bio

Canim bu insanoglunun dogasinda var kendinde olmayani istemek dilemek v bu cok normal biz kiz anneleri erkek evladi istiyoruz erkek anneleride kiz evlad neden evladin ayrisi gayrisi oldugundanmi hayir sadece tatmadigimiz duyguyu tadalim diye her cicegin kokusu ayri tabiki sende bir kiz annesi olarak ikinci bebeginin erkek olmasini isteyebilirsin seni anliyoruz ve tekrar aramiza hosgeldin diyoruz.......Ve suna inanki kimseyle paylasamadigin duygulari burada bizlerle paylasabilirsin zaten o sürec öyle gelisiyorki istemesende paylasiyorsun.....Bu arada sana bi tuyo biz erkek cocuk istiyenler Patatisciler oluyoruz kiz cocuk isteyenlerde Sütcüler yani sende artik bir Patatiscisin.....:82:

Haskenaa son adet tarihin ve adet döngünü sölesene
sana yeni cetvel yapalım yaw.

Canim sat 20 Ocak 30 günde bir oluyorum ama ben cetvelimden memnunun bu ara yenilemedim hamis kaldigim ay yenileyecem o zaman altta 9 ay 10 Gün sonra gönlümdeki kucagimda olur insAllah yazacam biliyorsun benim nickime ve tickerime karsi hasassligim var ........:78:

Kız çocuk sahibi olma ihtimali
Kimi uzmanlara göre Y kromozomu, yapısından kaynaklanan bir hızlılığa sahiptir, ancak X kromozomunun aksine asit ortamında yaşayamaz. Yumurtlama zamanından önce vajina ve rahim ağzı asidimsi olma eğilimindedir. Bu yüzden bebeğin kız olmasını sağlayan X kromozomu, bu ortama Y kromozomundan daha fazla dayanabilme şansına sahip olur. Uzmanlar bu durumu dikkate alarak, eğer kız çocuk sahibi olmak isteniyorsa, regl kanamasının durmasından itibaren yumurtlama döneminin başlamasına 2 gün kalaya kadar günlük olarak cinsel ilişkinin yaşanması gerektiğini söylüyor. Bu yöntem uygulandığı takdirde, yumurtlama dönemi bitene kadar cinsel ilişkiden uzak durulması gerekiyor. Bununla beraber sperm birikintisinin vajinanın asidimsi bölgelerine doğru gidebilmesi için, kadının partneriyle beraber misyoner pozisyonunu seçmesi (yüz-yüze, erkeğin üstte olduğu pozisyon) ve orgazm olmamaya çalışması gerekir. Çünkü vücut orgazm olduğunda alkalin seviyesi artar ki, bu da, erkek çocuğa sahip olmayı sağlayan Y kromozomlarının lehinedir.

Erkek çocuk sahibi olma ihtimali
Kimi uzmanlara göre eğer erkek çocuğa sahip olmak istiyorsanız ya tam yumurtlama gününüzde ve hemen öncesinde ya da hemen sonrasında cinsel ilişkiye girin. Çünkü bu dönemler vajina ve rahim ağzı mukozalarının en fazla alkaline sahip olduğu dönemdir. Derine doğru birleşme gerçekleştiğinde (özellikle eşiniz dizlerinin üzerinde sizin arkanızda olduğu pozisyonda) Y kromozomu taşıyan spermlerin rahim ağzı açıldığında orada birikmesini sağlar. Karbonatla duş almak da vajinal alkalini artıracak bir diğer yöntemdir. Eşinizle aynı anda orgazm olmak da alkalin seviyesini yükseltir, spermlerin rahme geçişini kolaylaştırır. Bazı uzmanlar aksini iddia etse de, bazılarına göre bu yöntemleri deneyen çiftlerin yüzde 75'i cinsiyet belirleme konusunda başarılı oluyor. Bir araştırmaya göre eğer hiçbir yöntem kullanmadan bebeğinizin cinsiyetinin ne olacağı konusunu doğanın ellerine bırakırsanız, cinsiyetinin sizin beklediğiniz doğrultuda olması şansı, sadece yüzde 39'dur. Ancak yine de tıp bilimi, bu yöntemlerin doğruluğu konusunda bir onaylamada bulunmuyor. Bu metotlar, her ne kadar mantıklı gelse de uzmanlar kesinliği konusunda bir garanti olmadığını da belirtiyor.

alıntıdır....

Kakulee aSkiTo msj yazmis bana konusu gecmis ama yapmadim diyor,dur bi Elaraya soralim o biliyordur kesin ..............

Elara sirkeli dusu biliyon mu bacim ...............

Kakulee aSkiTo msj yazmis bana konusu gecmis ama yapmadim diyor,dur bi Elaraya soralim o biliyordur kesin ..............

Elara sirkeli dusu biliyon mu bacim ...............

sağol canımın içi bende topiğini tekrar okuyoordum belki görürüm diye.google dan baktım ama tam açıklayıcı bir bilgi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…