- 6 Şubat 2010
- 12.626
- 19
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #41.341
Haskenacım nezaman yum takibi için gitcen doktora sen???
Sogan kürünü yapcan dimi deneme yapmadan önce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkürler hep hayırlısını istiyorum zaten
sağlıklı olması en önemlisi ama insan yinede merak ediyor işte
doktor 1 aylık dediğine göre 13-14 hamile kalmışım ben
kızlar birde ben hamile kadığımı geçen hafta öğrendim o zamana kadar diyet yapıyordum beşi biyerde çayı içiyordum kahve sigara yolundaydı birde bebeğe bir zararı olur mu acaba doktora sormayı unuttum
Kakule bence gerek YOK incir kürüne
sen eşin için keçiboynuzu kürü içir kaliteli olsun spermleri
adetten sonraki 1 hafta kız
sonraki 11 gün erkek günü.yani en son erkek günün kasımın 2 de bitmiş
sonraki günler kız günlerin
kız o zamanda spermler deli dana gibi gezinmesin ortalarda Yani y ler çoğalmasın
Haskenacım nezaman yum takibi için gitcen doktora sen???
canım iyiyim valla seni sormalı?mevlüdünüz varmış allah rahmet eylesin tekrar anasına babasına sabır versin mevlam.
bu ay deneme yapıcam haskena napıyım baksana kimbilir ne zaman tutacak.beklemeyle olmuyo bacım.
ben o sirkeli duşu iyiyce araştırayım yappabilirimde neden olmasın
bide şu incir kürünü mü denesem diyorum ama o da acaba yumurtaları çabuk mu olgunlaştırıyo.ben zaten 11. gün yumurtluyorum.kafam karıştı onu araştırıyordum bende.
keçiboynuzu kürünü yapıp kızı olanda cok cnm
öenmli olan zamanlama bence
bi araştırıyım ben bu kürü.hemen etki yapar mı acaba?2-3 gün sonraya çalışma var
Canim ya ben sogan kürünü yapmaya baslamistim Ocakta 7 gün yaptim sonra iste görümcemin yanina gidince kaldi simdi yine haftaya gidecez 40 mevlüdü yapacaz 2 hafta sonra dönünce yaparim o ay hastalik devaminda yumurta takibi yaptiririm insaAllah yani Nisanin ilk yada 2. haftasi yumurtalamis olurum büyük ihtimalle...
Amin canim insaAllah Rabbim kimseye evlad acisi göstermesin gösterdiginede sabrinida versin.......
Istersen ben Askito ya sorayim eger yapmak istersen bence yap birsey kaybetmessin ben mesela yapacam sodali dusu ..............
Kakulee 2-3 gün sonraya calışmamı var???
Senin yumurtlama günün 20 şubat cnm
16-17-18 şubat kız için uygun günler
2-3 gün sonra yaparsan yumurtlamaya gelir
valla haskena doğru diyorsun takıldım buraya hiç aklımda yokken cinsiyet için düşünmeye başladım bu sene sonuna doğru planlıyorum ben de hamilelik şimdiden heycan yaptım sizinle valla..bu gidişle sene sonunu beklemem :)))))
Haskenaa son adet tarihin ve adet döngünü sölesene
sana yeni cetvel yapalım yaw.
Canim bu insanoglunun dogasinda var kendinde olmayani istemek dilemek v bu cok normal biz kiz anneleri erkek evladi istiyoruz erkek anneleride kiz evlad neden evladin ayrisi gayrisi oldugundanmi hayir sadece tatmadigimiz duyguyu tadalim diye her cicegin kokusu ayri tabiki sende bir kiz annesi olarak ikinci bebeginin erkek olmasini isteyebilirsin seni anliyoruz ve tekrar aramiza hosgeldin diyoruz.......Ve suna inanki kimseyle paylasamadigin duygulari burada bizlerle paylasabilirsin zaten o sürec öyle gelisiyorki istemesende paylasiyorsun.....Bu arada sana bi tuyo biz erkek cocuk istiyenler Patatisciler oluyoruz kiz cocuk isteyenlerde Sütcüler yani sende artik bir Patatiscisin.....:82:
ayy patatesçi ha :))
valla canım benim ben ilk hamileliğimde çok arzu etmiştim bı kızım olmasını eşim de ben de kız bebek hastasıyız:)eşim kız çocuklarını daha çok seviyo ikinci için de hiç erkek olsun havası yok..aslında benim de yok gibi tam emin değilim..bi yanım kız olsa da olur kızıa arkadaş olur diyor..bir yanım da elbette ki erkek olursa da iyi olur diyor sanki..ama yine de dediğin gibi insan olmayani gönlünden geçiriyo tabiki..ama sizleri okumadan önce ikincinin de kız olmasını diliyordum sanki..özendirdiniz beni
bende patatisçiyim artık :)) nasip tabi..
Kakulee aSkiTo msj yazmis bana konusu gecmis ama yapmadim diyor,dur bi Elaraya soralim o biliyordur kesin ..............
Elara sirkeli dusu biliyon mu bacim ...............