bebek cinsiyet belirleme..

soğanı hiç sevmem hiç te yemem :))
bakalım kürünü nasıl yapçam :))
bakayım internetten şimdiye kadar duydum ama hiç araştırmamıştım

Tesekkür ederim canim benim,, Momof Ezele bunla ilgili bi msj yazmisti bende merak ettim acaba yumurtayi gelistiriyormu catlatiyormu diye cünkü ben yum.takibi ile hamile kalmayi planliyorum biliyorsun erken catlatmiyalim yumurtayi hani 10. günden sonra gel diyor doktor ya erken catlatirsa dedim.............

Teşşekür canım sende artık başla çalışmalara bak bio mio derken bizim yaşlar dahada artmadan ben 1.5 ay bekliycem şimdi bio tutmuyo nisanda tutuyor

Canim görümcemin yanina gidecez haftaya yigenimim 40 gün Mevlüdünü okutacaz bi 2 hafta kalirim herhalde yaninda sonra artik gelince bakacaz artik calismalara hayirlisi ile......Yas 35 yolun yarisina geldim bile.....

Haskena, mesaj gonderdiydim baskasina 10 dakika bekleyin diyor. burdan yazayim. Corek otu bal tarcin, guclu bir ovulasyon sagliyor, yumurtanin tutunmasini guclendiriyor, dogurganligi arttiriyor boylece. Nasil yapildigini netten search edebilirsin.

Tesekkür ederim canim ben sunun icin merak ettim ben hamile kalmayi düsündügüm ay yumurta takibi yaptiracam o ay catlatma ignesi olmayi düsünmüyorum eger catlatamaya faydasi varsa kullanacaktim................

Yok Elaracım akşamları daha kötüyüm yarın doktora gidicem bakalım içebileceüim bişey verrse belki iyi gelir sen nasılsın temizlik az kalmış güle güle kirlet

O Yapragim görüsemedik bende fazla giremedim gecen hafta hastaymissin gecmis olsun canim dikkat et kendine bol c vitamini tüket Rabbim seni ve bebegini korusun............

kızlar süpersiniz ya bu sitede en hızlı ilerleyen topik bu sanırım hızınıza yetişmek mümkün değil valla ya
muhabbetinize doyum olmuyo..

Hosgeldin evet bizim muhabettimiz süperdir bi gelen bir daha ayrilamaz bizden demedi deme.....:78:

merhabalar benimde 2 kızım var şimdi 3.ye hamileyim
hiç düşüncemde yokken geçen ay kaza ile hamile kaldım bakalım cinsiyeti ne olcak ???

Senin ici hayirlisi olsun canim Rabbim gönlündekini kucagina versin gönlündekinin olmasi dilegi ile....

evet canım bio tutmuyo ama ben deniycem yumurtlamadan 2 gün önce bırakıcam çalışmayı.diyeti yapıyorum bide çin takvimi tutuyo ben de bu ay ona güveniyorum napalım kısmet yaa.dedim ya geçen ay hem bio hem çin hem rus hepsi uyuyordu olmayınca olmuyo işte.
beklemiycem napalım kız erkek farketmez artık allah hayırlısını versin.

Kızlar şimdi AŞKİTO diye biri sayfa açmış bukle saçlı kızım olsun die kadın sadece adetten sonra sık ilşkiyle hamile kalmış kızına ilk çocuğu oğlanmış

canım o çok oldu ben onun topiğinin bütün sayfalarını okudum gerçekten çok heycanlıydı.aşkito resmen kız kız diye diye kızı buldu.
o dondurma kürü de sanırım dondurma kız diyeti için çok uygun kalsiyum ve şeker varya bence onu kastetti.bende bu hafta dondurma yiycem inşalah hasta olmam

son adet adet tarihim 31.12.2010 28 gün
ayın 7-10-13-18-23 ilişki olan günler

senin tahmini yum günün 14 ocakmış
10 ocakkız olma ihtimali yüksekk gün
13 ocak yumurtlamadan 1 gün önce kızda olabilir erkekte
yani bu iki günde hamile kalmışsındır yüksek ihtimal

bioritime görede 7-10-13 kız günelrin
18-23 erkek günlerin

valla haskena doğru diyorsun takıldım buraya hiç aklımda yokken cinsiyet için düşünmeye başladım bu sene sonuna doğru planlıyorum ben de hamilelik şimdiden heycan yaptım sizinle valla..bu gidişle sene sonunu beklemem :)))))

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun.ama için rahat etmiştir ne var ne yok öğrendin.inşallah 3 ay sonra nurtopunu görürsün ultrasonda
hiç sıkma canın allah dermansız dert vermesin olacak inşallah olacak inan buna.
öpüyorum canım

senin adet döngün ozamanda mı uzundu???
Bide gec yumurtlama olmuştu dimi
buna göre adete yakın zamanda kız günelrindesin.büyük ihtimal sendede tutmuş

evet canım en erken 30-32 günde bir adet görüyorum çok nadien 28-29 oluyo bazen belli olmuyo ama genelde geç yani 30-35 gün arası bi yerde adet oluyorum yıllardır kendimi bildim bileli böyle..
nasıl adete yakın yani 12 kasıma doğru mu..kız
ekim ayında ne gözüküyor..

çok teşekkürler hep hayırlısını istiyorum zaten
sağlıklı olması en önemlisi ama insan yinede merak ediyor işte
doktor 1 aylık dediğine göre 13-14 hamile kalmışım ben
kızlar birde ben hamile kadığımı geçen hafta öğrendim o zamana kadar diyet yapıyordum beşi biyerde çayı içiyordum kahve sigara yolundaydı birde bebeğe bir zararı olur mu acaba doktora sormayı unuttum

yok canım can sıkma bişey olmaz bebişe bilmeden içmişsin ama bundan sonra çok dikkat et canım
sağlıkla kavuş inşallah bebeyine ..
allah gönlündekini versin inşallah

Kakulee nasilsin canim sütcü bacim benim bu ay deneme yapacan mi canim ASKITO yu ben biliyorum o da sirkeli su ile vajinal dus yapti kizina hamile kaldigi ay istersen senle Milkgrl de deneyebilirsiniz Y spermleri yok etme özelligine sahip ................

adetten sonraki 1 hafta kız
sonraki 11 gün erkek günü.yani en son erkek günün kasımın 2 de bitmiş
sonraki günler kız günlerin

canım iyiyim valla seni sormalı?mevlüdünüz varmış allah rahmet eylesin tekrar anasına babasına sabır versin mevlam.
bu ay deneme yapıcam haskena napıyım baksana kimbilir ne zaman tutacak.beklemeyle olmuyo bacım.
ben o sirkeli duşu iyiyce araştırayım yappabilirimde neden olmasın
bide şu incir kürünü mü denesem diyorum ama o da acaba yumurtaları çabuk mu olgunlaştırıyo.ben zaten 11. gün yumurtluyorum.kafam karıştı onu araştırıyordum bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…