damla canım evliliğiniz daha çok yeni benim bir arkadaşım vardı hiçbir problemi yokken 5 aya kadar hamiş kalamadı sonra 5 aylık evliyken hamile kaldı şimdi kocaman oğlu var hormon tahlili yaptırdığın iyi olmuş bir sorun olduğunu sanmıyorum ama en azından için rahatlar binşaallah tez zamanda kavuşursun yavruna
sağol ezelciiim!!!bugün ultrasonada girdim.rahmimde bi problem yok.kan tahlili sonucunu doktora gösterdim.malesef pek güzel değilmiş.doktorcuğum beğenmedi hormonlarımı
ben daha önce polikistik over atlattığımı da söylemiştim ya,kaç sene bi o ilacı bi bu ilacı kullandım taaki benim adetlerimi düzenleyecek olanı bulana dek ya da benim dilimden anlayan o iyi bayan doktora rastlayana dek.şimdiki yeni doktorum 3 ay boyunca kullanacağım bi ilaç verdi bana.adıda gynelle.sanıyorum doğum kontrol hapı tarzı bişiy.polikistik over,akne tedavisinde kullanıldığı yazıyor içinde.bebe isteyen kadının aklından geçen ilk soruya bak 'bu ilaç kilo yapar mı doktorcuummm??'
dokuz ayda alacağım 20 kiloyu göze alıyorumda,ilaç kullanıp alacağım 2-3 kiloyu kaldıramıyorum
sonuç itibariyle ben 3 ay izdivaya çekiliyorum mecburen.mayısta ilaç bitince kontrole gidicem.inşallah düzelir benim şu kadınlık hormonlarım!erkeksi yanlarımda yok ama höhöhöyttt kırarım uleyn gibisinden,gayet dişi,gayet yırtıcıyım
küstüm valla bugün kadınlık hormonuma,hayal kırıklığına uğrattı beni...