bebek cinsiyet belirleme..

merhabalar benimde 2 kızım var şimdi 3.ye hamileyim
hiç düşüncemde yokken geçen ay kaza ile hamile kaldım bakalım cinsiyeti ne olcak ???

öylen kaldığım yerden bi bakayım dedim ooo kaç sayfa olmuş bi göz gezdireyim..

yaprak geçmiş olsun gripsin sanırım bu ara çok salgın var iyi bakın kendinize ve minik meleklere

Evet canım çok hızlı ilerliyo dün giremedim valla 2 saattir okuyorum teşk ederim bu arada evet sanırım salgın birimiz bitiyo diğerimiz başlıyo hayret bana geçmiyo diyodum sonunda geçti

Ben çıkıyorum kızımın dersini yaptırırken geçmişi okudum oturamıyorum valla sizi iyi geceler iyi sohbetler öpemiyorum salgın var elara tekrar kolay gelsin HOŞCAKALINN.

doğum günün kutlu olsun nice yıllara
allah gönlündekini nasip etsin inşallah

kese yorumlarınıza gözüm takıldı bende baktım kızımın usg resimlerine
8 haftalıkken sağda bebek..
ama ben sanırım soldan yumurtladım o ay solda hep bi ağrı vardı...

Selam kizlar,

ben de oglumu gordum gecen hafta.. Rabbim hepinize tattirsin, cok seker gorunuyordu, herseyi saglikli cok sukur. pipiyi de gorduk
momof hayırlı olsun tekrar ,ogluşun olacagı kesinleşmişş maşallahh bebeginedee
darısı bizlere olsun inşallahh
lütfen bizim içinde dua et hamiş hamişş

artık az kaldıı nisannn en rahat zamanların başlıcak inşallahh
boncugu bende cok merak ediyorum en son emar cektircektii sonrada gelmedi
14 şubatta gitcekti doktora ikili test için,bende merakla bekliyorumm sonuclarını

bal çörek ootu tarcın karışımı adet düzensizligi için kullanılıyor genelde cnm
yumurtayı cok güzel olgunlaştırıp catlatıyor,buda erken yumurtlamaya ve dolayısıylada adet döngüsünün kısalmasına neden oluyorrr
adet döngüsü uzun olanlar için cok ideall
bende önümüzdkei ay başlıcam inş.

yumurtanın gelişmesi ve olgunlaşması için başka bi alternatifte incir kürü,adetleri düzenli oalnlar bunu yapsalar daha ii olur

bu ikisi aynı anda yapılmıcakk
önce sogan kürünü yapcan rahim temizlencek
sonrada tarcın çörrekotu bal yapılabilirr
ben aynen böle yapcam önümüdeki aydan itibaren

kızlar kanal 7 de yalancı yarim filmi var onu izliycem o yıllarda yaşamak varmış favori ikilim emel -tarık öpüldünüz
bende baylıyorummm eski türk filmlerinee

kızlar birde dondurmaa kürü diye bişey duydunuzz mu
ben duymadım neymiş o?

Yok Elaracım akşamları daha kötüyüm yarın doktora gidicem bakalım içebileceüim bişey verrse belki iyi gelir sen nasılsın temizlik az kalmış güle güle kirlet
iyiyim cnm sagol.bugün tatil verdim kendimee.dün mutfak beni cok yorduuu
sen de dikkat et kendine.

birde bu ay kadın doğum doktoruma gittim yıllardır aynı hiç değiştirmedim doktorumu çok ta severim..kasıklarımda ağrı ve adetdüzensizliğim vardı adetim 35 günü geçmeye başladı..sol kasığımda sürekli bi ağrı var..ben hep aylardır heralde soldan yumurtluyorum ondan ağrı oluyor dedi..
neyse usg de bakarken söyledim solda benim hep ağrım var sağda hiçbişey hissetmiyorum diye..
o da dedi ki aksine ben de tam ona bakıyordum sol yumurtalığında intihap var sıvı birikmiş ve hiç yumurta yok..sağda ise sanki ilaç kullanmışsın gibi 3 tane falan sağlıklı yumurta gözüküyor bu ay sağdan yumurtluyacaksın dedi..şaşırdım açıkçası..neyse intihap için antibiyotik verdi..adet düzensizliği için hormon değerlerim normal çıktı o yüzden strese bağladık..birde dedi herkezde illa 28 de bir olcak diye bişey yok bazılarının yapısı gereği 35-40 güne sarkıyo çoğuzaman böyleyse dert etme benim de 35-40 günü buluyo dedi..
sizin bu konuda bilginiz var mı yumurtalıkta intihap olunca nasıl tedavi izlediniz..

merhabalar benimde 2 kızım var şimdi 3.ye hamileyim
hiç düşüncemde yokken geçen ay kaza ile hamile kaldım bakalım cinsiyeti ne olcak ???
hoşgedlin Allah bagışlasın kızlarını
3.hamileliginde yöntem filan denedinmi?
özelden mesaj atmışsın cinsiyet için ama dogum tarihin ve ilişki günlerinde lazım

kızlar süpersiniz ya bu sitede en hızlı ilerleyen topik bu sanırım hızınıza yetişmek mümkün değil valla ya
muhabbetinize doyum olmuyo..

tşkler ,sohbet güzeldir evett

kese yorumlarınıza gözüm takıldı bende baktım kızımın usg resimlerine
8 haftalıkken sağda bebek..
ama ben sanırım soldan yumurtladım o ay solda hep bi ağrı vardı...

kızına hamile kaldıgın ilişki günelrini hatırlıyromusun.bioritimede bakıyım o da tutuyormu

hoşgedlin Allah bagışlasın kızlarını
3.hamileliginde yöntem filan denedinmi?
özelden mesaj atmışsın cinsiyet için ama dogum tarihin ve ilişki günlerinde lazım

hoşbuldum saolun
doğum tarihim 24.06.1983
kaza ile olduğu için tam gününü bilemiyorum ayın 14ü doktora gittim 1 aylık olduğunu söyledi

geçmiş olsun
yumurtalıkta iltihap konusu için yapılması gerekenleri doktorun daha iyi bilir ki zaten antibiyotik vermiş
bizde hep hangi taraf agrıyorsa o taraftan yumurtlama olur diye biliuorduk ama böle degilmişş
gecen gün bi arkadaşta dedii.sol tarafı agrımasına ragmen sagdan yumurtlamış doktoru sölemişş
buna sancı yansıması mı öle bişi deniyormuşş
adet düzensizligin için önce sogan kürünü yap googlede yazıyor nasıl yapılacagı
sonrada bal çörekotu tarcını dneeyebilriisn.oda adetin 2.günü başlanıyor 11.güne kadar yiyorsun
tarifini yine netten bulabilriisnn

elara,en son adet tarihim 12 ekimdi canım..ama gün aşırı birliktelik oldu o ay hep tam tarih bilemem ama kasım başı hamile kalmış olabilirim yada ekim sonu..geç yumurtlama olmuş dedi çünkü dr um..12 kasımda beta hcg 11 di çok düşük bi deyer normalde 1 aylık olması lazım ama dr çok yeni gebelik dedi..bak bakalım biyo ritme o ekim sonu kasım başı gibi..
benim doğum tarihim 6 aralık 1982,eşimin 28 eylül 1983

son adet tarihin 12 ekim 2009 mu? yılı kac yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…