bebek cinsiyet belirleme..

hoşgeldin canım inş bulantıların çabuk geçer hamileliğin tadını çıkarırsın inş bebeğin sağlıklıdır canım güzel haberleri bizede verirsen seviniriz

Canim benim bildigim az az ama SIK SIK yemek bulantilari azaltir birde asit yapici yiyecek ve icecek tüketme bencede 13 haftasindan sonra gecer insaAllah ,,ve dualarim seninle gönlündekini kucagina alman dilegi ile......

:44::44::44::44::44::44::44::44::44:
Bunlar sorular??????????????????Ardindanda istersen cevapla süper msj olmus Renginnn............

evet benim hep geç yumurtlardı 15.16i gün bu ay 11. çatladı çokta iyi farkettim hatta adet sürem bile kısalıyo kızlar yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olur demişti ezel takip ediyorum hafif adet sancıları var karnımda 3 güne kadar olacam o tezde doğru bence eğer öle olursa 25 güne inecek takip ediyorum kendimi

:44::44::44::44::44::44::44::44::44:
Bunlar sorular??????????????????Ardindanda istersen cevapla süper msj olmus Renginnn............

dimi ama inş kaçmaz momof korkup benden ama kendi bilir cevaplamak isterse yinede teşekkür ederim haskena niye böle yapıyon

kızlaaaarrr iyi akşamlarr minietek doğum günün kutlu olsun cnm Allah sevdiklerinle birlikte uzun ömürler versin umutçum kırmızılar gelmiş sanırım öyle anladım ama üzme kendini sakın kısmet ne zamansa gelir bulur bebişin seni.... hayırlısı olur inşaallah...kızım okuldan geldi onunla ilgileneyim biraz gelirim yine geçmişi okuyamadım henüz

tşkk ederimm cnmm çoks sağolllll:13:

Teşşekür canım sende artık başla çalışmalara bak bio mio derken bizim yaşlar dahada artmadan ben 1.5 ay bekliycem şimdi bio tutmuyo nisanda tutuyor

kızlar kanal 7 de yalancı yarim filmi var onu izliycem o yıllarda yaşamak varmış favori ikilim emel -tarık öpüldünüz

canım Hürremin şehzadesi gibi tatlı bi oğlun olur inşallah bayıldım bebeğe

Haskena, mesaj gonderdiydim baskasina 10 dakika bekleyin diyor. burdan yazayim. Corek otu bal tarcin, guclu bir ovulasyon sagliyor, yumurtanin tutunmasini guclendiriyor, dogurganligi arttiriyor boylece. Nasil yapildigini netten search edebilirsin.

Haskena, mesaj gonderdiydim baskasina 10 dakika bekleyin diyor. burdan yazayim. Corek otu bal tarcin, guclu bir ovulasyon sagliyor, yumurtanin tutunmasini guclendiriyor, dogurganligi arttiriyor boylece. Nasil yapildigini netten search edebilirsin.

kız bebek içinde yapılır mı ki

geçmiş olsn yaprak umarım kötüye gitmeden iyi olursun
Saol canım kötüyüm valla başımı kaldıramıyorum yarın doktora gidicem bakalım hayırlısı

kızlar süpersiniz ya bu sitede en hızlı ilerleyen topik bu sanırım hızınıza yetişmek mümkün değil valla ya
muhabbetinize doyum olmuyo..

öylen kaldığım yerden bi bakayım dedim ooo kaç sayfa olmuş bi göz gezdireyim..

yaprak geçmiş olsun gripsin sanırım bu ara çok salgın var iyi bakın kendinize ve minik meleklere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…