- 9 Ocak 2011
- 1.184
- 0
-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #41.281
arkadaşlar kaç gündür giremiyorum...bulantılarım hafif te olsa devam ediyor..artık midemin bulantısından sıkıldım..ilk hamileliğimde 13-14. haftalardan sonra geçmişti..umarım bunda da geçer...bulantı ile yaşamak çok zor..yediğim her şey iğrenç geliyo...
boncuk bu hafta yanlış hatırlamıyosam 2 li teste gidecekti baktım da ilk sayfaya cinsiyeti yazmıyo..bende haftaya gidiyorum...
arkadaşlar kaç gündür giremiyorum...bulantılarım hafif te olsa devam ediyor..artık midemin bulantısından sıkıldım..ilk hamileliğimde 13-14. haftalardan sonra geçmişti..umarım bunda da geçer...bulantı ile yaşamak çok zor..yediğim her şey iğrenç geliyo...
boncuk bu hafta yanlış hatırlamıyosam 2 li teste gidecekti baktım da ilk sayfaya cinsiyeti yazmıyo..bende haftaya gidiyorum...
hoşgeldin momof allah tamamına erdirsin momof sen neler uygulamıştın canım diet yapmıştın ne kadar yaptın canım dieti bide kaç denemde hamile kalmıştın ilişki öncesi karbonat uygulamıştın takviye ne kullanmıştın canım bende yakında düşünüyorum nasipse yapacaklarımı netleştirmek istiyorum , aa bide sen maden suyu içmeyin falan demiştin ama geçmişte içtiğini yazmışsın canım sonra içmedinmi çok soru sordum ama istersen cevapla
Momof sen bilirsin bu bal cörekotu tarcin karisimi kafami karistiriyo bunlar yumurtayi gelistiriyormu yoksa catlatiyormu ya Renginnn yazmis o kullanmis sadece cörekotunu ama bilmeden diyo yumurtasi erken catlamis sen anlatirmisin bana tam olarak islevi ne bu karisimin.....
:44::44::44::44::44::44::44::44::44:
Bunlar sorular??????????????????Ardindanda istersen cevapla süper msj olmus Renginnn............
kızlaaaarrr iyi akşamlarr minietek doğum günün kutlu olsun cnm Allah sevdiklerinle birlikte uzun ömürler versin umutçum kırmızılar gelmiş sanırım öyle anladım ama üzme kendini sakın kısmet ne zamansa gelir bulur bebişin seni.... hayırlısı olur inşaallah...kızım okuldan geldi onunla ilgileneyim biraz gelirim yine geçmişi okuyamadım henüz
Paylasimin cok güzel canim eline diline yüregine saglik ..........
Kiz gelirsem varya oraya öperim seni ha galiba hamislik psikolojisi sarmaya basladi seni hayirdir ne bu alinganlik sen farkedilmeyecek kadinmisin sen topigin CANOSUSUN daha ne olsun bacim.......:13:
Oy oy oy kiyamama sitemde edermis canim bazen cok yogun oldugu günler kacirabiliyoruz msj ama emin ol gecmisi okuyunca cevabi yaziyoruz tatlisim benim aklina baska birsey getirme
Ne oldu fistik ya niye moralin bozuk hayatta sagliktan daha önemli birsey yok canim benim herseyin caresi var yeterki canin sag olsun ac bi Salsa söyle bi dans et bak iyi gelecek .....
Canim smileller bölümünde alta fazlasi yaziyo ya oraya tikla belki aradiklarin ordadir .....:44:
Selam kizlar,
Umut, sen sogan kuru, corek otu bal tarcin vs. denedin mi. Ari sutu, polen karisimi da cok iyi hergun ye super yumurtlama sagliyor. Esine de keciboynuzu kuru yap ayni anda. Hayirli zamanda, saglikla gelsin oglun insh.
Ben de oglumu gordum gecen hafta.. Rabbim hepinize tattirsin, cok seker gorunuyordu, herseyi saglikli cok sukur. pipiyi de gorduk
doğum günün kutlu olsun herşey dilediğin gibi olur inşallah sağlıklı yıllar dilerimtşkk ederimm cnmm çoks sağolllll:13:
Haskena, mesaj gonderdiydim baskasina 10 dakika bekleyin diyor. burdan yazayim. Corek otu bal tarcin, guclu bir ovulasyon sagliyor, yumurtanin tutunmasini guclendiriyor, dogurganligi arttiriyor boylece. Nasil yapildigini netten search edebilirsin.
kız bebek içinde yapılır mı ki
canım Hürremin şehzadesi gibi tatlı bi oğlun olur inşallah bayıldım bebeğe
Saol canım kötüyüm valla başımı kaldıramıyorum yarın doktora gidicem bakalım hayırlısıgeçmiş olsn yaprak umarım kötüye gitmeden iyi olursun
gecmiş olsun cnm dikkat et kendinee
midedeki kaynamalarrın normal artıkkk
Teşk ederim Elaracım sende olmasan geçmişi okuyan yok valla bende artık sadece okuduğunu bildiğim kişilerinkini okuyup yazıcam hem boşuna sayfa işgal etmeyelim
Canım çok geçmiş olsun Allahım acil şifa versin inş. bende aynı dertten yakınıyorum geceleri dönüp duruyorum içimde çocuk dolanıp duruyodur heralde üşütmüşüm yatmaya çalışıyorum ama iki çocukla ne mümkün Allah yardımcımız olsunkızlar merhaba;kötü hatta berbat bir hafta geçirdim.doğum korkusu bir çöktü anlatamam grip oldum burnum tıkandı kabuslar görmeye başladım.iki gün acile taşındık.bir haftadır gitmediğim doktor kalmadı dişim hat safhada ağrıyor.o kadar çaresizim ki anlatamam.hiç tahammülüm kalmadı.en son psikiyatrise gittim.işe git kendini yor kafanı meşgul et dedi.bir uyusam düzelecek herşey ama uyku da kalmadı bende.sokağın köşesini gözüme kestirdim.orada sabaha kadar otursam rahatlıycam sanki.lütfen bana dua edermisiniz.hiç böyle olmamıştım.