- 6 Şubat 2010
- 12.626
- 19
-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #41.261
ELARA sen benim oğlumun biosuna bakabilir misin canım tutcakmı 16 .11.1976 oğluşum 15 gün erken doğdu 24.09.2003 şubatta hamile oolduğumu öğrenmiştim
iyiyim sagol cnm sen?
bio ile cin takviminin alakası şöle olabilirr
çin takvimide ay ın insanlar üzerindeki etkiisyle alakalıı
bioritimdede ayın etkisi varr
tam ilişki günü lazım bioritim için
bravo canım.benim önceden haberim vardı zaten ama elifin kendi yazması daha doğru olur diye bahsetmemiştim hiç.....tam net değildi zaten.ama bravo sana.
IYIKI DOGDUN MINIETEK IYIKI DOGDUN Yeni yasin sana yeni Umutlar yeni güzellikler getirsin en bastada bebis getirsin ömrün uzun talihin bol olsun.....
IYIKI DOGDUN MINIETEK IYIKI DOGDUN Yeni yasin sana yeni Umutlar yeni güzellikler getirsin en bastada bebis getirsin ömrün uzun talihin bol olsun.....
Abdülkâdir Geylâni Hazretleri'ne duânın kabul edilmesinden soruldu.O zaman şu hadîs-i şerîfi okudu;
"Kul günah veya kat-ı rahm (sılayı rahmi terk) dâvâsında bulunmadıkça ve acele etmedikçe duâsı kabûl edilir." Eshab-ı kirâm ;
"Yâ Resûlallah,acele etmek nedir?" diye sorunca,
"Duâ ettim de kabul edildiğini görmedim der ve o anda vazgeçerek... duâyı bırakır." buyurdular.
yanı kızlar dua ettım olmadı dememelıymısız hıc bır zaman
duayı terk etmemek lazım
kızlar bişe sorcam bana küsmüsünüz arada yazıyom ama kımse bi slm almıyo bilmeden bişe mi dedim kırdım siziumutcum zamanı vakti gelince olur üzme kendini bu ay olmazsa başka ay olur
Allah razı olsun senden ELARA sen de olmazsan sorularımın cevabı gelmez,çok tşkler.
kocaman bir kalbin var senin
bende kutlarım minietek...beni hiç ii değilim.moralim çok bozuk aslında.özel sebeplerden dolayı.başımda çok ağrıyor.kafa dağıtmak istiyorum biraz
yemek yapıyım bari.
kızlarrr çok alakasız olcak ama milletin mesajlarında hep kaydırugubbakcemile -sarıboceg-sen ağlama gibi smileller var bizde var mı yahu merak ediyorumm
minietekçim doğum gününmüş
nice senelere bir sonraki yaşına bebişinle birlikte girersin inşallah
öyle canım bekliyoruz o saati sabırla
Selam kizlar,
Umut, sen sogan kuru, corek otu bal tarcin vs. denedin mi. Ari sutu, polen karisimi da cok iyi hergun ye super yumurtlama sagliyor. Esine de keciboynuzu kuru yap ayni anda. Hayirli zamanda, saglikla gelsin oglun insh.
Ben de oglumu gordum gecen hafta.. Rabbim hepinize tattirsin, cok seker gorunuyordu, herseyi saglikli cok sukur. pipiyi de gorduk
Selam kizlar,
Umut, sen sogan kuru, corek otu bal tarcin vs. denedin mi. Ari sutu, polen karisimi da cok iyi hergun ye super yumurtlama sagliyor. Esine de keciboynuzu kuru yap ayni anda. Hayirli zamanda, saglikla gelsin oglun insh.
Ben de oglumu gordum gecen hafta.. Rabbim hepinize tattirsin, cok seker gorunuyordu, herseyi saglikli cok sukur. pipiyi de gorduk