bebek cinsiyet belirleme..

iyiyim sagol cnm sen?
bio ile cin takviminin alakası şöle olabilirr
çin takvimide ay ın insanlar üzerindeki etkiisyle alakalıı
bioritimdede ayın etkisi varr

ben tam olsun die 34 yaşındayım ama 35 oluyorum tarihe göre kasım olduğum için öyle ayarlıycam çin tak nisan ve haziran kız eminim bioda haziran kızdır benim mayıs erkek

tam ilişki günü lazım bioritim için

Hıııı anladım cnm ben işimi şansa bırakmaıycam nisanda deniycem cnm ama nisanda adet sonrasıda deniycem çinde uyuo nisan ayında bana Bu arad sende düşünmeye başlamışsın iy bderesin sonra benim gibi 35 görürsün cnm ben çok bekledim korkumdan şimdi de hemen olsun istiyom bak beni görüyorsun

Kızlar şimdi AŞKİTO diye biri sayfa açmış bukle saçlı kızım olsun die kadın sadece adetten sonra sık ilşkiyle hamile kalmış kızına ilk çocuğu oğlanmış

kızlarrr çok alakasız olcak ama milletin mesajlarında hep kaydırugubbakcemile -sarıboceg-sen ağlama gibi smileller var bizde var mı yahu merak ediyorumm :KK67::KK67::KK67::KK67::KK67:

herkese iyi akşamalar kızlar, çıkmadan bir bakayım dedim ne var ne yok diye,

umutçum sağlık olsun bir daha ki aya inşallah

liste de sıra bana geldi bakalım, hafta sonu kopacak dananın kuruğu hayırlısı olsun hepimiz için

bravo canım.benim önceden haberim vardı zaten ama elifin kendi yazması daha doğru olur diye bahsetmemiştim hiç.....tam net değildi zaten.ama bravo sana.En Büyük TÜRKİYE

gercekdenmı ay dahada bı sevındım valla

ay ıns gecen ruyamda gordugum mehmedımde

gercek olurda gelır bana ıns:emir_bebek::nazar:

IYIKI DOGDUN MINIETEK IYIKI DOGDUN Yeni yasin sana yeni Umutlar yeni güzellikler getirsin en bastada bebis getirsin ömrün uzun talihin bol olsun.....:KK71:

damla canım evliliğiniz daha çok yeni benim bir arkadaşım vardı hiçbir problemi yokken 5 aya kadar hamiş kalamadı sonra 5 aylık evliyken hamile kaldı şimdi kocaman oğlu var hormon tahlili yaptırdığın iyi olmuş bir sorun olduğunu sanmıyorum ama en azından için rahatlar binşaallah tez zamanda kavuşursun yavruna

sağol ezelciiim!!!bugün ultrasonada girdim.rahmimde bi problem yok.kan tahlili sonucunu doktora gösterdim.malesef pek güzel değilmiş.doktorcuğum beğenmedi hormonlarımı:KK59:ben daha önce polikistik over atlattığımı da söylemiştim ya,kaç sene bi o ilacı bi bu ilacı kullandım taaki benim adetlerimi düzenleyecek olanı bulana dek ya da benim dilimden anlayan o iyi bayan doktora rastlayana dek.şimdiki yeni doktorum 3 ay boyunca kullanacağım bi ilaç verdi bana.adıda gynelle.sanıyorum doğum kontrol hapı tarzı bişiy.polikistik over,akne tedavisinde kullanıldığı yazıyor içinde.bebe isteyen kadının aklından geçen ilk soruya bak 'bu ilaç kilo yapar mı doktorcuummm??':KK9::KK9::KK9: dokuz ayda alacağım 20 kiloyu göze alıyorumda,ilaç kullanıp alacağım 2-3 kiloyu kaldıramıyorum:KK1:sonuç itibariyle ben 3 ay izdivaya çekiliyorum mecburen.mayısta ilaç bitince kontrole gidicem.inşallah düzelir benim şu kadınlık hormonlarım!erkeksi yanlarımda yok ama höhöhöyttt kırarım uleyn gibisinden,gayet dişi,gayet yırtıcıyım:KK9:küstüm valla bugün kadınlık hormonuma,hayal kırıklığına uğrattı beni...

Abdülkâdir Geylâni Hazretleri'ne duânın kabul edilmesinden soruldu.O zaman şu hadîs-i şerîfi okudu;
"Kul günah veya kat-ı rahm (sılayı rahmi terk) dâvâsında bulunmadıkça ve acele etmedikçe duâsı kabûl edilir." Eshab-ı kirâm ;
"Yâ Resûlallah,acele etmek nedir?" diye sorunca,
"Duâ ettim de kabul edildiğini görmedim der ve o anda vazgeçerek... duâyı bırakır." buyurdular.
yanı kızlar dua ettım olmadı dememelıymısız hıc bır zaman
duayı terk etmemek lazım

Paylasimin cok güzel canim eline diline yüregine saglik ..........

kızlar bişe sorcam bana küsmüsünüz arada yazıyom ama kımse bi slm almıyo bilmeden bişe mi dedim kırdım sizi :KK58:umutcum zamanı vakti gelince olur üzme kendini bu ay olmazsa başka ay olur:KK59:

Kiz gelirsem varya oraya öperim seni ha galiba hamislik psikolojisi sarmaya basladi seni hayirdir ne bu alinganlik sen farkedilmeyecek kadinmisin sen topigin CANOSUSUN daha ne olsun bacim.......:13:

Allah razı olsun senden ELARA sen de olmazsan sorularımın cevabı gelmez,çok tşkler.
kocaman bir kalbin var senin :KK54:

Oy oy oy kiyamama sitemde edermis canim bazen cok yogun oldugu günler kacirabiliyoruz msj ama emin ol gecmisi okuyunca cevabi yaziyoruz tatlisim benim aklina baska birsey getirme :KK74:

bende kutlarım minietek...beni hiç ii değilim.moralim çok bozuk aslında.özel sebeplerden dolayı.başımda çok ağrıyor.kafa dağıtmak istiyorum biraz:KK59::KK59:
yemek yapıyım bari.:KK58:

Ne oldu fistik ya niye moralin bozuk hayatta sagliktan daha önemli birsey yok canim benim herseyin caresi var yeterki canin sag olsun ac bi Salsa söyle bi dans et bak iyi gelecek .....:KK8:

kızlarrr çok alakasız olcak ama milletin mesajlarında hep kaydırugubbakcemile -sarıboceg-sen ağlama gibi smileller var bizde var mı yahu merak ediyorumm :KK67::KK67::KK67::KK67::KK67:

Canim smileller bölümünde alta fazlasi yaziyo ya oraya tikla belki aradiklarin ordadir .....:44:

öyle canım bekliyoruz o saati sabırla

Selam kizlar,

Umut, sen sogan kuru, corek otu bal tarcin vs. denedin mi. Ari sutu, polen karisimi da cok iyi hergun ye super yumurtlama sagliyor. Esine de keciboynuzu kuru yap ayni anda. Hayirli zamanda, saglikla gelsin oglun insh.

Ben de oglumu gordum gecen hafta.. Rabbim hepinize tattirsin, cok seker gorunuyordu, herseyi saglikli cok sukur. pipiyi de gorduk :KK70:

arkadaşlar kaç gündür giremiyorum...bulantılarım hafif te olsa devam ediyor..artık midemin bulantısından sıkıldım..ilk hamileliğimde 13-14. haftalardan sonra geçmişti..umarım bunda da geçer...bulantı ile yaşamak çok zor..yediğim her şey iğrenç geliyo...
boncuk bu hafta yanlış hatırlamıyosam 2 li teste gidecekti baktım da ilk sayfaya cinsiyeti yazmıyo..bende haftaya gidiyorum...

Selam kizlar,

Umut, sen sogan kuru, corek otu bal tarcin vs. denedin mi. Ari sutu, polen karisimi da cok iyi hergun ye super yumurtlama sagliyor. Esine de keciboynuzu kuru yap ayni anda. Hayirli zamanda, saglikla gelsin oglun insh.

Ben de oglumu gordum gecen hafta.. Rabbim hepinize tattirsin, cok seker gorunuyordu, herseyi saglikli cok sukur. pipiyi de gorduk :KK70:

Momof sen bilirsin bu bal cörekotu tarcin karisimi kafami karistiriyo bunlar yumurtayi gelistiriyormu yoksa catlatiyormu ya Renginnn yazmis o kullanmis sadece cörekotunu ama bilmeden diyo yumurtasi erken catlamis sen anlatirmisin bana tam olarak islevi ne bu karisimin.....:KK74:

Selam kizlar,

hoşgeldin momof allah tamamına erdirsin momof sen neler uygulamıştın canım diet yapmıştın ne kadar yaptın canım dieti bide kaç denemde hamile kalmıştın ilişki öncesi karbonat uygulamıştın takviye ne kullanmıştın canım bende yakında düşünüyorum nasipse yapacaklarımı netleştirmek istiyorum , aa bide sen maden suyu içmeyin falan demiştin ama geçmişte içtiğini yazmışsın canım sonra içmedinmi çok soru sordum ama istersen cevapla

X