bebek cinsiyet belirleme..

cnm artık heryerde kız cocukları rahatt.öncedenmiş kız cocuklarınaa baskıı
ulan kelimesinin şaka amaclı yazıldıgı bellidee yinede hoş degill.
millett cocugunu severken kralıp, paşam, prensim diye sever sende ulan diyemi sevcen

bravo canım.benim önceden haberim vardı zaten ama elifin kendi yazması daha doğru olur diye bahsetmemiştim hiç.....tam net değildi zaten.ama bravo sana.

heryerde kız çocuklarının rahat olduğunu düşünmüyorum benim daha öncede yazdım eşim kastamonu ineboludan eşim küçükken ailesi buraya gelmiş tabiri cahizse törpülenmiş kayınpederim biraz ama eşimin amcasının dayısının hatta teyzesinin kız çocuklarına davranış tarzında hiçte onları rahat bırakır gibi biir taraf yok o aileden kaynaklanıyordur diyebilirsin ama her gün tvlerdede haberlerde izliyoruz kız çocuklarına neler yaptıklarını neyse bu konu istişareye çok müsayit hiç sevmem kasvetli şeyleri düşünmeyi pööfff yazarken sıkıldım

ben sevmiyorum ki kızıyorum gelmiyor diye gel ulan buraya gibi bişey yani korkar gelir diye düşündüm ama sen korkudan gelmez diyorsun

doğum gunumm çokk güzel gecıyooo hedıyelerr pastalarrrr

oleyyy oleyyyy oleyyy

gerçekten sevılmek düşünülmek süpermıs herkesı çokk sevıyorum sızıde kızlarr bu konuda sırdaşımm yandaşım arkadaşım oldunuzz

kızlar meraba nasılsınız ben şimdi annemdeyim bi giriyim dedim UMUT hayırlısı olsun canım üzülme KAKULE bu ay ve martta sendede biortm benim gibi tutmuyormuş galiba yani yumurtlamadaymış benim gibi kız günlerin ne yapmayı düşünüyorsun bekliycen mi valla ben çok şaşırdım sen napcan

bende kutlarım minietek...beni hiç ii değilim.moralim çok bozuk aslında.özel sebeplerden dolayı.başımda çok ağrıyor.kafa dağıtmak istiyorum biraz
yemek yapıyım bari.

bende kutlarım minietek...beni hiç ii değilim.moralim çok bozuk aslında.özel sebeplerden dolayı.başımda çok ağrıyor.kafa dağıtmak istiyorum biraz
yemek yapıyım bari.

üzme kendını cnm hiç bir şey için değmez emın ol gecıyor hersey unutuluyoo sende unutucaksınn gecıcekk

bak ben öyle hissettiğimde dirak itiraf.com okuyorum ve gülmeye başlıyorum bir dene bakalımm

tabiki aileden aileye degişir.ama genel anlamda kız cocukları en fazla liseyee kadar okutulurken şuan ünv için dersaneye gönderiliyor,akşam etütlere kalınıyor eve gec saatte kızlar aileleri tarafından tepkili karşılanmıyor
önceden bölemiydii.
yada önceden 20 yaşına gelemdne evlendirilirdii.şimdi cogu genc kız kendi bulup evleniyor
yada iş hayatında da baya aktifizz
ama önceden böle degildi gercektenn
tabi kız cocuklarının bu kadar serbestligii iyimi buda tartışılırrr
flört etme ve sigara içme yaşı inmiş 11-12 yee
kız evlat yetiştirmek zor ama erkek cocuk yetiştirmekk dahada zorr

evet genel anlamda ilerleme büyük ama küçücük yaşta evlendirilen kız çocukları hala var özellikle doğuda yanlızca gözden ıraklık meselesi
gerçekten çocuk yetiştirmek çok zoooorrrrrrr :96:

aynen katılıyorum elara,babam üni.bana şehirdışında okutturmadı ben göndermem kız çocuğunu
dedi,şimdi aynı baba küçük kız kardeşimi şehirdışında okutuyo devir gerçekten değişti
artık .

Konuyu bilemedim ama canım KASTAMONU erkekleri çok tutucudur ineboluyuda bilirim küçük bi yer EZEL çoğu yuerde böyle cnm erkek egemen toplumuz değişen çokta bişey yok aslında ..... Daha çok savaşlar vermemiz lazım kadınlar olarak

bişi degil cnm aminnnn

daha dur regli olmadan ben sadeece tahmini söeledimm

yanı hala az da olsa umudum olabılır dıyon belkı yarın sabah atesım yenıden yükselırmı acepp ??

aaa ben kocama paşam derim tlf dada öle kayıtlıı

gunnes kazen e mesaj filan attınmı sen?
senin profile bakmışş,yoksa resminemi baktıkii

iyki doğduuuuuun cnmm :

tşk ederimm canım çok sağollll

evet gerçekten iyiki doğmuş :116:

tşk kızlarrr

Elara nasılsın dün resmen dumura uğradım yaaa ama baktım bio ile çin takvimi çok uyumlu alakası var mı sence

Elara nasılsın dün resmen dumura uğradım yaaa ama baktım bio ile çin takvimi çok uyumlu alakası var mı sence

ben çin takvımınınde yüzde 90 tutuğunu gördümm kıme yapsam tuttu bende 1 kısı de tutmadı sadece bu ay hamıle değilsem mart ve nısan erkek çıkıyo ondada

ELARA sen benim oğlumun biosuna bakabilir misin canım tutcakmı 16 .11.1976 oğluşum 15 gün erken doğdu 24.09.2003 şubatta hamile oolduğumu öğrenmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…