bebek cinsiyet belirleme..

Ezel suleyman aksam ısım koyarken

mehmet deyınce hemen sen geldın kız aklıma

rabbım ıns nasıp ederde bızde koyarız ıns

inşALLAH hayırlısıyla mehmetlerinizi alırsınız kucağınıza ben anlıyorum o duyguları o iç çekişleri kimseye bişe diyemez ama içiniz eriyip gider RABBİM fazla arattırmadan nasip eder inşALLAH

kızlar ben hep sağdan yumurtladığımı hissediyorum hatta çoğu zaman acı veriyo ilişki sırasında..
cinsiyete etkisi var mıymış bu durumun..en son smear yaptırdığımda da yumurta var demişti doktor tam zamanı:)yok dedim almiym şimdi.. yine sağdaydı..
sag yumurtalıgın yapısı gereki y spermleri cektigi söleniyor ama ne kadar dogru bilemiyorumm

kız benim mart ayı değil şubat ayı yumurtlamam şubatta Allahın izniyle
saf osman 2
sen bugün denem yapsan sonuc martta belli olur
o nedenle mart listesinde olursunn

kızlar merhaba;kötü hatta berbat bir hafta geçirdim.doğum korkusu bir çöktü anlatamam grip oldum burnum tıkandı kabuslar görmeye başladım.iki gün acile taşındık.bir haftadır gitmediğim doktor kalmadı dişim hat safhada ağrıyor.o kadar çaresizim ki anlatamam.hiç tahammülüm kalmadı.en son psikiyatrise gittim.işe git kendini yor kafanı meşgul et dedi.bir uyusam düzelecek herşey ama uyku da kalmadı bende.sokağın köşesini gözüme kestirdim.orada sabaha kadar otursam rahatlıycam sanki.lütfen bana dua edermisiniz.hiç böyle olmamıştım.:KK25:

gecmiş olsun,Allah yardımcın olsun,bol bol okumak gerekiyor bu dönemde ve lohusalıkta

kızlar bişey sorucam ısı takibinde ateşin düştüğü gün mü yumurtalama oluyo
yani düştüğü gün mü birlikte olmak lazım kafam karıştı ya:26:
ateşin aniden düştügü gün yarın yumurtlama olcak demektir
ertesi gün aniden ateşin yükselir buda yumurtlama olduguna işarettir

kızlar bişe sorcam bana küsmüsünüz arada yazıyom ama kımse bi slm almıyo bilmeden bişe mi dedim kırdım sizi :KK58:umutcum zamanı vakti gelince olur üzme kendini bu ay olmazsa başka ay olur:KK59:
sadeec slm verenlere pek cevpa yazılmıyorr bende dikkat ettimmm
direkt dalcan konuya benim gibi
ayrıca sana küs degilimmm amaa heran küsebilirimm resmini halaa koymadıgın içinn:KK19: salladıkca sallıyon he

canım bunlar reklarmlarında vücuda direnç kuvvet fln verdiğini söylemişler ya, bilimsel bi kanıtları olması gerekiyomuş kanunen,olmadığı içinde düzeltme ilanı vermışler,ve dediğin gibi yanlış yönlendirdiğimizi düşünüyosanız paranızı iade ediyoruz diyolar
hımm sagol cnmm

Elaraaa ne etın anacım sımdı sayfaya gelıyo

dıyokı kızlar ben bıleklıklerın sparısını verdım:KK1::KK1:

daldın gene arastırmalara cancazım heralde ses yok
cnm yazdım ya bileklikle ilgilii bişilerrr
epokhede yazmış bak yukarda
yani bilimsel bi bileklik degil,kesinligi kanıtlanmamışş
ama yinede alcamm:KK1:

Küçük kızımınkıne baktım şimdi kalp etımlarını duydugumuz hafta yani ortalama 8 haftalık kese sağda ondan 15 20 gün önce çekilmiş ultrason da kese solda ama oğlumunkınde çektirdiğim ultrason 8 haftadan önce çkilmiş neyse kızlar ben kızımı okuldan almaya gidiyom baybay

sadeec slm verenlere pek cevpa yazılmıyorr bende dikkat ettimmm
direkt dalcan konuya benim gibi
ayrıca sana küs degilimmm amaa heran küsebilirimm resmini halaa koymadıgın içinn:KK19: salladıkca sallıyon he

hımm sagol cnmm

cnm yazdım ya bileklikle ilgilii bişilerrr
epokhede yazmış bak yukarda
yani bilimsel bi bileklik degil,kesinligi kanıtlanmamışş
ama yinede alcamm:KK1:
ay ne guldum dırek dalcan olaya demene:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Allah razı olsun senden ELARA sen de olmazsan sorularımın cevabı gelmez,çok tşkler.
kocaman bir kalbin var senin :KK54:

Son düzenleme:
Allah razı olsun senden ELARA sen de olmazsan sorularımın cevabı gelmez,çok tşkler.
kocaman bir kalbin var senin :KK54:

:KK69: bişi degil cnm.bugün sayfalar cok hızlı ilerledi diger arkadaşlar görmemişlerdirr
bende bazen kacırıyorumm cvplarıı

sana gece yöntemelri yollarım sende uygulamaya calışırsın
ama yöntemleri alıp kaybolmak yok

X