- 7 Haziran 2010
- 3.674
- 2
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #41.201
Elaraaa ne etın anacım sımdı sayfaya gelıyo
dıyokı kızlar ben bıleklıklerın sparısını verdım
daldın gene arastırmalara cancazım heralde ses yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elaraaa ne etın anacım sımdı sayfaya gelıyo
Ezel suleyman aksam ısım koyarken
mehmet deyınce hemen sen geldın kız aklıma
rabbım ıns nasıp ederde bızde koyarız ıns
can parçam senin kesede bebiş ne taraftaydı 8 haftalık usg de bide diğer kızlarında kesede ne tarafta olduklarını hatırlıyormusun
canım kızlarınkı elime geçsin bakacam geçen şimdikinin ultrason kağıdı na baktım solda duruyo
Ezel suleyman aksam ısım koyarken
mehmet deyınce hemen sen geldın kız aklıma
rabbım ıns nasıp ederde bızde koyarız ıns
sag yumurtalıgın yapısı gereki y spermleri cektigi söleniyor ama ne kadar dogru bilemiyorummkızlar ben hep sağdan yumurtladığımı hissediyorum hatta çoğu zaman acı veriyo ilişki sırasında..
cinsiyete etkisi var mıymış bu durumun..en son smear yaptırdığımda da yumurta var demişti doktor tam zamanı:)yok dedim almiym şimdi.. yine sağdaydı..
saf osman 2kız benim mart ayı değil şubat ayı yumurtlamam şubatta Allahın izniyle
kızlar merhaba;kötü hatta berbat bir hafta geçirdim.doğum korkusu bir çöktü anlatamam grip oldum burnum tıkandı kabuslar görmeye başladım.iki gün acile taşındık.bir haftadır gitmediğim doktor kalmadı dişim hat safhada ağrıyor.o kadar çaresizim ki anlatamam.hiç tahammülüm kalmadı.en son psikiyatrise gittim.işe git kendini yor kafanı meşgul et dedi.bir uyusam düzelecek herşey ama uyku da kalmadı bende.sokağın köşesini gözüme kestirdim.orada sabaha kadar otursam rahatlıycam sanki.lütfen bana dua edermisiniz.hiç böyle olmamıştım.
ateşin aniden düştügü gün yarın yumurtlama olcak demektirkızlar bişey sorucam ısı takibinde ateşin düştüğü gün mü yumurtalama oluyo
yani düştüğü gün mü birlikte olmak lazım kafam karıştı ya:26:
inşALLAH hayırlısıyla mehmetlerinizi alırsınız kucağınıza ben anlıyorum o duyguları o iç çekişleri kimseye bişe diyemez ama içiniz eriyip gider RABBİM fazla arattırmadan nasip eder inşALLAH
sadeec slm verenlere pek cevpa yazılmıyorr bende dikkat ettimmmkızlar bişe sorcam bana küsmüsünüz arada yazıyom ama kımse bi slm almıyo bilmeden bişe mi dedim kırdım sizi umutcum zamanı vakti gelince olur üzme kendini bu ay olmazsa başka ay olur
hımm sagol cnmmcanım bunlar reklarmlarında vücuda direnç kuvvet fln verdiğini söylemişler ya, bilimsel bi kanıtları olması gerekiyomuş kanunen,olmadığı içinde düzeltme ilanı vermışler,ve dediğin gibi yanlış yönlendirdiğimizi düşünüyosanız paranızı iade ediyoruz diyolar
cnm yazdım ya bileklikle ilgilii bişilerrrElaraaa ne etın anacım sımdı sayfaya gelıyo
saf osman 2
sen bugün denem yapsan sonuc martta belli olur
o nedenle mart listesinde olursunn
ivet :78: :78: :78:
ezelll "ulan kızan geleceksen gel" yazmışsın ya
bu yazıyı okuyanın gelecegi varsada gelmez benden demesii
ay ne guldum dırek dalcan olaya demenesadeec slm verenlere pek cevpa yazılmıyorr bende dikkat ettimmm
direkt dalcan konuya benim gibi
ayrıca sana küs degilimmm amaa heran küsebilirimm resmini halaa koymadıgın içinn salladıkca sallıyon he
hımm sagol cnmm
cnm yazdım ya bileklikle ilgilii bişilerrr
epokhede yazmış bak yukarda
yani bilimsel bi bileklik degil,kesinligi kanıtlanmamışş
ama yinede alcamm
inşALLAH hayırlısıyla mehmetlerinizi alırsınız kucağınıza ben anlıyorum o duyguları o iç çekişleri kimseye bişe diyemez ama içiniz eriyip gider RABBİM fazla arattırmadan nasip eder inşALLAH
ezelll "ulan kızan geleceksen gel" yazmışsın ya
bu yazıyı okuyanın gelecegi varsada gelmez benden demesii
çocuğun ödü kopuyo gelmekten
Gelir o gelir
Allah razı olsun senden ELARA sen de olmazsan sorularımın cevabı gelmez,çok tşkler.
kocaman bir kalbin var senin