bebek cinsiyet belirleme..

11.gün 16 15.günmü çatladı nasıl yani.drmu dedi çatladı diye..2 2,5 mm büyür günde
tahminim 13de çatlamış olması lazım en geç 14

doktor demedi canım ben hissettim ama yanlışmı hissettim acaba yok yaa eminim çok iyi hissettim doktor bana adetim 12. 14. 16. günü ilişki olsun dedi ben hissettim 15. günü çatladı beyaz yumurta akı kıvamında akıntım oldu baya çoktu akıntı resmen çekince uzuyordu

doğrudur ezelcim...

reglin düzenliyse teravetten gün alsana.oda çok ii tahmin yapıyo.28 altıysa ve düzenliyse tabi

valla kızlar dediğim gibi kişiden kişiye değişiyor.benim yumoşlar dr 18mm dedikten sonraki gün kesin çatlamış oluyordu.sizinkiler daha fazla büyüyüp çatlıyo demekki:26:

bende 18 ken iğne oldum
mimozacığım bunlar genç ya yumurtaları çok büyüyo galiba

kızlar bilekligi araştırdım ama adamlar kendi sitelerinde bu bilekligin bilimsel olmadıgını ve ürünü alanlara para iadesi yapabilceklerini sölemişlerrr anladıgım kadarıylaaa

CA - Power Balance

canım bunlar reklarmlarında vücuda direnç kuvvet fln verdiğini söylemişler ya, bilimsel bi kanıtları olması gerekiyomuş kanunen,olmadığı içinde düzeltme ilanı vermışler,ve dediğin gibi yanlış yönlendirdiğimizi düşünüyosanız paranızı iade ediyoruz diyolar

Abdülkâdir Geylâni Hazretleri'ne duânın kabul edilmesinden soruldu.O zaman şu hadîs-i şerîfi okudu;
"Kul günah veya kat-ı rahm (sılayı rahmi terk) dâvâsında bulunmadıkça ve acele etmedikçe duâsı kabûl edilir." Eshab-ı kirâm ;
"Yâ Resûlallah,acele etmek nedir?" diye sorunca,
"Duâ ettim de kabul edildiğini görmedim der ve o anda vazgeçerek... duâyı bırakır." buyurdular.

yanı kızlar dua ettım olmadı dememelıymısız hıc bır zaman

duayı terk etmemek lazım

Bernil canımmm ne güzel bir hadis-i şerif paylaşmışsın gerçekten çok şükür Rabbim her zaman dularımızı kabul etti gerçekten Rabbimin bereketine hamdolsun kızlar ben eminim Rabbim yine her zamanolduğu gibi kabul edecek dularımı inşaAllah sizler için ettiğim dularıda Allahım hepimize gönlündekini nasip etsin inşaAllah

sagol cnm gercekden okuyunca cok etkılendım bende

ıns cnm ıns

kızlar bişey sorucam ısı takibinde ateşin düştüğü gün mü yumurtalama oluyo
yani düştüğü gün mü birlikte olmak lazım kafam karıştı ya:26:

kızlar bişe sorcam bana küsmüsünüz arada yazıyom ama kımse bi slm almıyo bilmeden bişe mi dedim kırdım sizi umutcum zamanı vakti gelince olur üzme kendini bu ay olmazsa başka ay olur

kızlar bişe sorcam bana küsmüsünüz arada yazıyom ama kımse bi slm almıyo bilmeden bişe mi dedim kırdım sizi umutcum zamanı vakti gelince olur üzme kendini bu ay olmazsa başka ay olur

aaa cnm olurmu askolsun gormemısızdır

h.geldın bugun topıkde gene bayram havası

vardı mutluelıfınde oglu oluyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…