-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #41.141
kızlar ben hep sağdan yumurtladığımı hissediyorum hatta çoğu zaman acı veriyo ilişki sırasında..
cinsiyete etkisi var mıymış bu durumun..en son smear yaptırdığımda da yumurta var demişti doktor tam zamanı:)yok dedim almiym şimdi.. yine sağdaydı..
bence etkisi yok.tek yumurtalıkla iki cins çocuğu olanda oldu.ama bazı drla etkisi azda olsa var inancındalar.yum sağda olduğu zaman dene.eğer gebe kalma zorluğun yoksa.bende sağdan deneme yapardım hep ama ben gebe kalamıyorum maalesef.bu ayda yumoşum sağdaydı bakalım kısmett.....
walla arkadaşlar şaşkının teki oldum ben ... uykusuzluk mide bulantısı halsizlik ne isterseniz var..midesi bulananlara inanamazdım Allah öyle bi verdiki gördüm günümü:) işimde çok yoğundur her zaman ,kanama olmuştu geçen ay yattım 1 hafta filan zorlanıyorum bu kez yani... birde herkes alışmış benim herşeye koşup her işi halletmeme , naz filan pek yapamıyorum iş yerinde...27 ekim ilişki tarihim son adet 12 ekim ...
bence etkisi yok.tek yumurtalıkla iki cins çocuğu olanda oldu.ama bazı drla etkisi azda olsa var inancındalar.yum sağda olduğu zaman dene.eğer gebe kalma zorluğun yoksa.bende sağdan deneme yapardım hep ama ben gebe kalamıyorum maalesef.bu ayda yumoşum sağdaydı bakalım kısmett.....
kızlar merhaba;kötü hatta berbat bir hafta geçirdim.doğum korkusu bir çöktü anlatamam grip oldum burnum tıkandı kabuslar görmeye başladım.iki gün acile taşındık.bir haftadır gitmediğim doktor kalmadı dişim hat safhada ağrıyor.o kadar çaresizim ki anlatamam.hiç tahammülüm kalmadı.en son psikiyatrise gittim.işe git kendini yor kafanı meşgul et dedi.bir uyusam düzelecek herşey ama uyku da kalmadı bende.sokağın köşesini gözüme kestirdim.orada sabaha kadar otursam rahatlıycam sanki.lütfen bana dua edermisiniz.hiç böyle olmamıştım.
inşallah sana da nasip etsin Allah..erkek için mi dedin,sağdayken dene diye..ben denemeyi kız için yapıcam vakti zamanı gelince:)
ben gebe kalamıyorum deyince çocuğun yok zannettim,başka konuda yazmışsın kızın olduğunu ..ikinciye gebe kalamıyosun demek..sebebi var mı peki doktorlar ne diyo merak ettim..inşallah bi de oğlun olur tez zamanda hayırlısıyla:)
canım epokhe kız istiyor galiba
canım allah yardımcın olsunnn dualarım seninle inşallah kolay doğumun olur merak etme
hadi bakalım inşallah canım
sana cevap yazdım gördünmü ???
cnm AALAHU TEALA YARDIMCIN OLSUN
ıns tez zamanda bu zamanı hayırlısıyla atlatırsın
dogum ne zaman yaklastımı okadar
kızlar bıleklık hakkında ne dusunuyonuz alcanızmı ???
hangisi umutcum
canım takip sıkıntım var
ben istanbul anadolu yakasındayım dr avrupa ayrıca çalışıyorum izin sorunum var
dr adetimin 8. günü gitmiştim 13 mm di hesapladı 10. günü iğne ol 11. günü ilişki demişti ertesi günde ilişki dedi
bende iğne olmaya gittiğim hastenede muayene oldum yumurta iğneden önce 18 mm di iğneyi oldum ve 32. saatte ilişki oldu hiç kalkmadım yattım , ertesi gün yapmadık
ama tutmadı
bu ay 9. gün veya 10. gün gitmeyi düşünüyorum dr
canım yaa kıyamam sana evet kendini yoracak bişeyler yap dicem ama böyle durumlarda insanın canı kıpırdamakta sitemiyor biliyorum
bunu diosun galiba...yani güzel gelişmiş yumoşun..bende 11.gün gitmiştim 13mm demişti.iğnesiz 2-3 gün sonra deneme yap dedi.bende iğne olmadım.13.gün gece hissttim denedim.
bunu diosun galiba...yani güzel gelişmiş yumoşun..bende 11.gün gitmiştim 13mm demişti.iğnesiz 2-3 gün sonra deneme yap dedi.bende iğne olmadım.13.gün gece hissttim denedim.
çok sağol;dularanıza muhtacım.
çok sağol;dularanıza muhtacım.
mimoza benimde güzel gelişmiş oluyor o zaman mımırtam dimiii 11. gün 16mm olmuştu benimki 15. gün çatladı