bebek cinsiyet belirleme..

bence etkisi yok.tek yumurtalıkla iki cins çocuğu olanda oldu.ama bazı drla etkisi azda olsa var inancındalar.yum sağda olduğu zaman dene.eğer gebe kalma zorluğun yoksa.bende sağdan deneme yapardım hep ama ben gebe kalamıyorum maalesef.bu ayda yumoşum sağdaydı bakalım kısmett.....

canım epokhe kız istiyor galiba

cnm valla kızlarda olur denıyodu bıde bulantı

ay ıns boncukda bıze böle mutlu haberı verır darısı

onna olsun ıns onunda cok mıde bulantısı oluyo

mutlucum bıde kac aylıkken karnında hıssetmeye basladın cnm

sagdamı soldamı hıssedıyon??

Son düzenleme:

hadi bakalım inşallah canım
sana cevap yazdım gördünmü ???

inşallah sana da nasip etsin Allah..erkek için mi dedin,sağdayken dene diye..ben denemeyi kız için yapıcam vakti zamanı gelince:)

ben gebe kalamıyorum deyince çocuğun yok zannettim,başka konuda yazmışsın kızın olduğunu ..ikinciye gebe kalamıyosun demek..sebebi var mı peki doktorlar ne diyo merak ettim..inşallah bi de oğlun olur tez zamanda hayırlısıyla:)

Son düzenleme:

cnm AALAHU TEALA YARDIMCIN OLSUN

ıns tez zamanda bu zamanı hayırlısıyla atlatırsın

dogum ne zaman yaklastımı okadar

canım epokhe kız istiyor galiba
pardon.aklımız hep oğlanda

bunu diosun galiba...yani güzel gelişmiş yumoşun..bende 11.gün gitmiştim 13mm demişti.iğnesiz 2-3 gün sonra deneme yap dedi.bende iğne olmadım.13.gün gece hissttim denedim.

bunu diosun galiba...yani güzel gelişmiş yumoşun..bende 11.gün gitmiştim 13mm demişti.iğnesiz 2-3 gün sonra deneme yap dedi.bende iğne olmadım.13.gün gece hissttim denedim.

evet canım buydu
banada iğnesiz deneme yapacağın zaman 11. gün dene dedi benim aralık 25 gün çünkü

mimoza benimde güzel gelişmiş oluyor o zaman mımırtam dimiii 11. gün 16mm olmuştu benimki 15. gün çatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…