bebek cinsiyet belirleme..

cnm hayırlı olsun ınan cok sevındım rabbım saglıcakla kavusmanı nasıp etsın

eee biz nerdeyse akşama kadar laptop kucağımızda tel cebimizde geziyoz.yani şu saatten sonra masa başına koyucam pc yi.bu erkek bebek için iyi galiba dimi.
aslında kaş yapıyım derken göz çıkarıyoruz.aldığımız radyasyon inşallah sonradan çıkmaz bi yerimizden...otizimle ilgili çok yazı okudum.biliyorsunuz sebebi hala bilinmiyor.ama teknoloji arttıkça otizimde çığ gibi yayılmaya başlamış...allah cümlemizi korusun:97:

aminn.biz 18 yıldır yaşıyoruz çok zor..

Kiz niye görmüyelim ki seni sen görünmeyecek hatunlardan misin ?

e napıyım ama haskena sabah merhaba diyorum kimsecikten ses yok bikaç soruma cevap alamadım sonrada demeden çıkmayım ayıp olmasın diye hadi ben çıkıyorum dedim gene kimse görmedi
özellikle de elaraya küstüm konuşmuyorum işte

bakalım bugün tam 14. günüm çatladığını düşündüğüm günden sonra

ben tekrar iğne olayım diyorum sen nedersin ?
sende peşpeşe olmuştun dimi ?

bencede iğne ol..
bu ay sağdan yumurtlarsın büyük ihtimal.en geç yarın olursun reglini...takibe gitmekte sorunun yoksa en iisi takip.iğne...kafanda acaba çatladımı falan olmaz.bide umutcum dr kaç mmken iğne yapmıştı.hemen olmuşmuydun iğneni

canım iğneli ilk denemem yoksa 5-6 ay oldu
bende onu düşünüyorum şimdi tekrar iğne olabiliyomuyum peşpeşe Elara gelince beni aydınlatsa

bakalım bugün tam 14. günüm çatladığını düşündüğüm günden sonra

ben tekrar iğne olayım diyorum sen nedersin ?
sende peşpeşe olmuştun dimi ?
umut üzüldüm ama hayırlısı böle demekki
bende iğne olduğum ay hamile kalamamıştım
bi sonraki ay hiç bişey yapmadım ve hamile kaldım
kısmet o zamanaymış dememkki

kızlar ben hep sağdan yumurtladığımı hissediyorum hatta çoğu zaman acı veriyo ilişki sırasında..
cinsiyete etkisi var mıymış bu durumun..en son smear yaptırdığımda da yumurta var demişti doktor tam zamanı:)yok dedim almiym şimdi.. yine sağdaydı..

canım çok teşekkürler

Ögretmenim bu Ezel varya baska topiklerdede geziyo ya kafasi karisiyo bi de bu Haskenada cok fesat arkadasini öretmene sikayet ediyo.............

ispiyoncuuuu

canım adak ayrı ama kız için bir erkek çocuk için iki kesilir durumun varsa

Rabbim hayırlısıyla nasip etsin keserim Allahın izniyle

cnm akıka kurbanı cocuga sukur ve kazalardan belalalrdan korumak ıcın kesılır

ayrıca kesmek mustehaptır(yanı sevapdır )hadısı serıfı bıle var yanı..
inşaAllah canım ya Rabbim nasip etsin evladımızıda keserim evelAlah

ben onun dilini yiriiiiiiiiiimm

kız taktı bu zayıflamayaaaaa

MART
Nick|Sat|Deneme Tarihi|Regli Döngüsü|Beklenen Regli|Sonuç|Deneme Sayısı|Çocuk|
Umut_11|
_Ezel_|

başka kim var?

kız benim mart ayı değil şubat ayı yumurtlamam şubatta Allahın izniyle

iyi halt ediyon
zıkkımın pekini içç
annem olsa başka şey derdi ama neysee:))
:129: :129:

canım hayırlı olsun sağlıkla sıhatla gelsin inşaallah bizler içinde dua eeettt

Kizlar bende cikiyom sonra görüsürüz by.............
Ezel de yok zaten....

burdayım yaa yemeğe gittim sonra bir geldim yazmışta yazmışsınız

canım takip sıkıntım var
ben istanbul anadolu yakasındayım dr avrupa ayrıca çalışıyorum izin sorunum var

dr adetimin 8. günü gitmiştim 13 mm di hesapladı 10. günü iğne ol 11. günü ilişki demişti ertesi günde ilişki dedi
bende iğne olmaya gittiğim hastenede muayene oldum yumurta iğneden önce 18 mm di iğneyi oldum ve 32. saatte ilişki oldu hiç kalkmadım yattım , ertesi gün yapmadık
ama tutmadı

bu ay 9. gün veya 10. gün gitmeyi düşünüyorum dr

walla arkadaşlar şaşkının teki oldum ben ... uykusuzluk mide bulantısı halsizlik ne isterseniz var..midesi bulananlara inanamazdım Allah öyle bi verdiki gördüm günümü:) işimde çok yoğundur her zaman ,kanama olmuştu geçen ay yattım 1 hafta filan zorlanıyorum bu kez yani... birde herkes alışmış benim herşeye koşup her işi halletmeme , naz filan pek yapamıyorum iş yerinde...27 ekim ilişki tarihim son adet 12 ekim ...

umut üzüldüm ama hayırlısı böle demekki
bende iğne olduğum ay hamile kalamamıştım
bi sonraki ay hiç bişey yapmadım ve hamile kaldım
kısmet o zamanaymış dememkki

hayırlısı canım ne denirki takdir allahtan , rüyandada görmüştün ya beni iyice heveslenmiştim
sen nasılsın ???

kızlar merhaba;kötü hatta berbat bir hafta geçirdim.doğum korkusu bir çöktü anlatamam grip oldum burnum tıkandı kabuslar görmeye başladım.iki gün acile taşındık.bir haftadır gitmediğim doktor kalmadı dişim hat safhada ağrıyor.o kadar çaresizim ki anlatamam.hiç tahammülüm kalmadı.en son psikiyatrise gittim.işe git kendini yor kafanı meşgul et dedi.bir uyusam düzelecek herşey ama uyku da kalmadı bende.sokağın köşesini gözüme kestirdim.orada sabaha kadar otursam rahatlıycam sanki.lütfen bana dua edermisiniz.hiç böyle olmamıştım.

canım yaa kıyamam sana evet kendini yoracak bişeyler yap dicem ama böyle durumlarda insanın canı kıpırdamakta sitemiyor biliyorum

canım allah yardımcın olsunnn dualarım seninle inşallah kolay doğumun olur merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…