bebek cinsiyet belirleme..

selam kızlar sık sık girip okuyoruz sizleri süper desteksiniz maşallah birbirinize..
benim de bir kızım var çok istemiştim ben kız olmasını ve çok şükür oldu..yöntem denedin mi derseniz evet sık ilşki..başka bişey denemedim..
kızım 2 yaşına yaklaşıyo..bu senenin sonuna doğru ben de bi yeni gebelik planlıyorum nasipse kızım o zaman 2,5 yaşlarında olcak tabi hemen kalmama ihtimali ve 9 ay gebeliği de baz alırsak..2.bebeyim doğdunda kızım 3-3,5 yaşlarında olacak en az..sanırım iyi bi yaş aralığıdır çok ara verme taraftarı değilim..toplamda iki çocuğum olsun istiyorum..sezeryanla doğum yaptım zaten..
cinsiyet konusunu rabbim bilir elbet ama ben kararsız gibiyim..bi yanım kız istiyor bir yanım acaba erkek mi olsa diyor..eşime göre farketmez ilk çocumun kız olmasını o da çok istemişti çok seviyor kızları..2. de kız olsa sevinir..rabbim sağlıklısını nasip eder inşallah..
yöntemleriniz bana çok başarılı geliyo ve çoğunuz başarıya ulaşıyo..
biyerde babychoice takvimi satıldını duydum çok ilginç geldi aranızda bu takvimi alan bilgisi olan denyecek olan varmı..bilmem çok çok ar<usu olanların bakmasını tavsiye ederim başarısı çok gibi..

Ben aslında bu ara david victorya diyetinide uyguluyorum baklım belki olur denersem martta denerim nisanda çok riske girmem galiba ama kız günleri mi adetten sonramı bilemiyom KAKULE sen ne yapmayı düşünüyorsun

Saol bacım anlaşıldı ben nisanda deniycem mayıs nasıl ondadamı yok kız günü tutmazsa hemen tekrardenerim vaktim yok canm 35 yaşındyım bennn:KK43::KK43::KK43:

biz kız günlerimizi beklerken yaş 60mış oluyormuş birde :KK60::KK60::KK60:sanki çok geç gibi 35 demişsin olsun ayol 40ında bile yapan var panik yapma bukadar

acaba asidik olmamış olabilirmisin ? yoksa ilgisi yokmu yada asidik gıdalar vücutta değişime uğrayıp alkalimi oluyor amanınnn paronayak oldum yahu en iyisi bi kimyager mi bulsak napsak:KK1::KK1::KK1: kafam karıştıııı elaraaaaaa yetiş canımmmm

baksana bana hiç denk gelmiyo sen bioya ne diyorsun

idrar ph sı o gün içinde tükettigin besinlerle alakalııı
bunun için ph testi yapmana gerekk yokk.yedigin şeyelrin asidikmi alkalimi oldugunu bilirisn zaten

hımmm işimize yaramaz yani doğru tabii çok su içersende alkali olursun köpürmez anladım cnm saolasın yorumun için teşekkürler:KK9: iyi uykular

baksana bana hiç denk gelmiyo sen bioya ne diyorsun

cnm valla ben bioyu denk getirricem çünkü çoğunlukla tutuyor zaten şuanda kullanılan yöntemlerin hiçbiri % 100 değil biz şansımızı arttırıyoruz buda şansımızı arttırmak adına bi yöntem ben kızıma nötr günde hamiş kalmışım ayrıca yumurtlamadan 2 gün önce hamile kaldım ve o dönem vücuduma bakıyım diye birde 2-3 kilo fazlam vardı onlar gitsin diye sürekli yeşillik yoğurt falan yedim tuz hiç tüketmedim farkında olmadan kız bebek diyeti yapmışım yani birde internette bu gibi yöntemleri araştırırken bulmuştum osman yıldız diye antalyalı bir bey vardı 3 kızından sonra bir yöntem bulmuş ve 1 oğlu olmuştu ispat için bir bebek daha yapmaya karar vermiş ve 1 oğlan daha olucak diye duyurmuş doğacak tarihi bile vermişti dediği tarihten 2 gün önce bir oğlu daha olmuştu birtek erkek mi tutuyor acaba diye düşünenler için birde kız tarihi vermişti ve eşi en son bir kız bebeğe hamileydi bu yöntemi scs adı altında pazarlamaya başlamışlardı scs sağlıklı bebek saati demek aynı zamanda doğacak bebeğinin % 100 sağlıklı olmasını garanti eden bir rogram gönderiyorlarmış ben o dönem araştırma yapıyordum ama henüz hamilelik düşünmüyordum bir kaç mail attım bana geri döndüler saolsun ama yaklaşık 1 yıldır ulaşamıyorum ne telefondan nede mail den teravet osman beyin programının aynısını geliştirmiş bir kaç saatlik fark varmış yanlız adet siklusun 28 altı olması gerekiyor teravettende gün almayı istiyorum ben hayırlısı artık

cnm valla ben bioyu denk getirricem çünkü çoğunlukla tutuyor zaten şuanda kullanılan yöntemlerin hiçbiri % 100 değil biz şansımızı arttırıyoruz buda şansımızı arttırmak adına bi yöntem ben kızıma nötr günde hamiş kalmışım ayrıca yumurtlamadan 2 gün önce hamile kaldım ve o dönem vücuduma bakıyım diye birde 2-3 kilo fazlam vardı onlar gitsin diye sürekli yeşillik yoğurt falan yedim tuz hiç tüketmedim farkında olmadan kız bebek diyeti yapmışım yani birde internette bu gibi yöntemleri araştırırken bulmuştum osman yıldız diye antalyalı bir bey vardı 3 kızından sonra bir yöntem bulmuş ve 1 oğlu olmuştu ispat için bir bebek daha yapmaya karar vermiş ve 1 oğlan daha olucak diye duyurmuş doğacak tarihi bile vermişti dediği tarihten 2 gün önce bir oğlu daha olmuştu birtek erkek mi tutuyor acaba diye düşünenler için birde kız tarihi vermişti ve eşi en son bir kız bebeğe hamileydi bu yöntemi scs adı altında pazarlamaya başlamışlardı scs sağlıklı bebek saati demek aynı zamanda doğacak bebeğinin % 100 sağlıklı olmasını garanti eden bir rogram gönderiyorlarmış ben o dönem araştırma yapıyordum ama henüz hamilelik düşünmüyordum bir kaç mail attım bana geri döndüler saolsun ama yaklaşık 1 yıldır ulaşamıyorum ne telefondan nede mail den teravet osman beyin programının aynısını geliştirmiş bir kaç saatlik fark varmış yanlız adet siklusun 28 altı olması gerekiyor teravettende gün almayı istiyorum ben hayırlısı artık

adamı yasakladılar heralde ispat için birçok merciye başvurmuştu adamcağız başbakanlığa bile...elara sen duymuşmuydun cnm osman yıldız ı sen ne düşünüyorsun?

Canım biyoya uyarsam adetten sonra kız yumurtlama zamanı erkek olayının hiç önemi kalmıyor ....benim çevermdekilerin kızı var hepsi sık ilişki yum dan 2 gün önceye kadar benim oğlumda yumurtlama gününde tk ilişki ile oldu o zaman biyoya göre ben adetten sonra değil tam yumrt zamanı ilkş girmiş olcam o zamanda erkek çocuğu şansuı çok artıyo baksana herkes çatlatma iğnesi oluyo yum günü olsun diye

X