bebek cinsiyet belirleme..

Bu kadar şeye martta denerim galiba birde yum iki gün sonrasıda kız diye okumuştum benim martta öyle geliyo mart benim ayımmış sankim

şimdi bu karbonat testi varya hani bazısında köpürüyo bazısında köpürmüyooo he onunla ilgii karbonatın üstüne asidik bişey dökersen köpürüyo alkali dökersen köpürmüyo yani idrar alkaliyse köpürmüyo asidikse köpürüyo limon asidikya karbonata sıktım köpürdü çamaşırsuyu alkali ya karbonata döktüm köpürmedi yani bu testi yaparak vücudumuzun alkali mi yoksa asidikmi olduğunu anlayabilir miyiz acaba yaa yaptığımız diyet alkali yatımı vücudumuzu diye limon ve çamaşır suyunu az önce denedim şimdi birde idrarı deneyeyim bakayım sence nasıl elara vajen ph ı ile idrar ph ıfarklı ama en azından vücudumuzu hangi yönde desteklediğimizi anlayabiliriz belki asidik mi alkali mi diye ne düşünüyosunuz???

aynen ben martta full çalışırım heralde ama o zamda adet sonrası ilişki olayı olmuyo ama bilmiyorum sen adetten hemen sonra ilişki olayına ne diyorsun

senin martta da regli sonrası erkek günlerindesin
yumurtlamadan 2 ve 1 gün öncesi kıza yatkın oluyorr
cok beklemek istemiyorum diyorsan bu ay da deneyebilirsin
cünkü mart ayıda kritikk
yinede sen bilirsinn

senin martta da regli sonrası erkek günlerindesin
yumurtlamadan 2 ve 1 gün öncesi kıza yatkın oluyorr
cok beklemek istemiyorum diyorsan bu ay da deneyebilirsin
cünkü mart ayıda kritikk
yinede sen bilirsinn

abovv yandım bennn ama martta adetten sonra olayını yaparım heraldene diyon akıl verr bacımm

aynen ben martta full çalışırım heralde ama o zamda adet sonrası ilişki olayı olmuyo ama bilmiyorum sen adetten hemen sonra ilişki olayına ne diyorsun

ben bioya göre yapayım diyorum ama zaten adet sonrasınada denk geliyor martta :KK60::KK60::KK60::KK60::KK47::KK47:en azgın :KK60::KK60::KK60::KK60:birde ben oluyormuşum miyavvvvvvvvv:KK12:

şimdi bu karbonat testi varya hani bazısında köpürüyo bazısında köpürmüyooo he onunla ilgii karbonatın üstüne asidik bişey dökersen köpürüyo alkali dökersen köpürmüyo yani idrar alkaliyse köpürmüyo asidikse köpürüyo limon asidikya karbonata sıktım köpürdü çamaşırsuyu alkali ya karbonata döktüm köpürmedi yani bu testi yaparak vücudumuzun alkali mi yoksa asidikmi olduğunu anlayabilir miyiz acaba yaa yaptığımız diyet alkali yatımı vücudumuzu diye limon ve çamaşır suyunu az önce denedim şimdi birde idrarı deneyeyim bakayım sence nasıl elara vajen ph ı ile idrar ph ıfarklı ama en azından vücudumuzu hangi yönde desteklediğimizi anlayabiliriz belki asidik mi alkali mi diye ne düşünüyosunuz???

Canım ben asitik beslenmiştim ama köpürmemişti biliyosun

elara ne düşünüyosun sence olabilir mi ???

idrar ph sı o gün içinde tükettigin besinlerle alakalııı
bunun için ph testi yapmana gerekk yokk.yedigin şeyelrin asidikmi alkalimi oldugunu bilirisn zaten

X