• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek cimnastik halisi

nnurayy

annesinin bal-kaymagi
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
2.577
14
318
İngiltere
arkadaslar kizima oyun halisi aldim 1hafta oncesine kadar anlamiyordu tam olarak ama bu hafta uzanmayida ogrenince onun icine karni tok birakiyorum (muzikli isiklari yaniyor sonuyor)yarim saat bazen daha fazla oynuyor sarkan oyuncaklara uzaniyor elini vuruyor olan gazida alttan cikiyor tekmelendikce onlara aguluyor bende isime bakabiliyorum turkiyede hangi firmanin var bilmiyorum adi oyun halisi size aldigim firmanin resmini yolluyorum ayrica profilimdeki resimlerde de olmasi lazim kizimin inanin cok guzel bir sey gazini atiyor egleniyor
http://www.mamasandpapas.co.uk/product-light-sound-playmat-gym-lotty-ladybird/7594827/type-i/

canım hayırlı olsun.güle güle kullanın.bende düşünüyorum.internetten araştırıyorum.bebişlerin gelişimine yararı olduğuna inanıyorum.

Teşekkür ederim nnurayy 'cım bende almayı düşünüyorum hatta almak için gitmiştim ancak erken diye bebeğimi oyalıyacak başka şey almıştım.Seninki güzelmiş ben böyle bir model bulamamıştım.Fiyatıda çok uygun yani benim baktıklarıma göre benim baktıklarımda minder ve oyuncaklar ayrı satılıyor ama hiçte seninki kadar hoşta değil.Bebeğin güle güle oynasın..

çok güzelmiş cnm bebeğin güle güle oynasın inşallah içinde...

ben internetten kızım 3 aylıkken 100ytl ye almıştım şimdi ucuzlamış sanırım Tıny Love marka Tekmele-oyna oyun halısı. tekmeledikçe müzikler çalıyo kızımın çok hoşuna gidiyor. Alacak arkadaşlar özellikle müzikli modelleri tercih ederlerse daha iyi olur diğerlerine göre daha pahalı daha kullanışlı..

teşekkür ederim arkadaşlar ben bi ara almayı düşünüyordum vazgeçmiştim şimdi eşimede söyledim en kısa zamanda alacağım inşallah ücretleri ne kadar bilgisi olan varmı

Oyuncakcılarda daha pahalı satılıyor nedense ben hepsiburada dan almıştım öbür siteleride araştırırsınız indirimdeydi biara..

kızlar bende aldım ama bizimki pek memnun değil içinde en fazla 10 dk duruyor sonra sıkılıyor
bazen oyuncaklara el atıyor mozart çalıyor 10 dk bide tekmeleme pedi var ses çıkartıyor çok işlevli bişiy ama benim oğlum pek ısınmadı buna
ben ebebekden aldım gerçekten güvenilir bir site tavsiye ederim linkide bu
http://www.e-bebek.com/Product_Detail.aspx?ProdID=21071

biz kızıma daha 3 aylıkken aldık tınylove marka alır almaz için koydum okadar çok bayılıyoduki ona çok güzel vakit geçiriyor içinde ve motor hareketleri acayip kuvvetlendi çok faydalı bi oyuncak şimdi ayın 13de 5 aylık olcak ve acayip hareketli bir bebek hatta ger geri gitmeye bile başladı. sağa sola dönüp karnın üstüne rahatlıkla geçiyor.çok memnun kaldık biz.burda bi mağzadan 120ytlye aldık ama deydi doğrusu bizimki biraz farklı daha büyük.alt minderi felanda var

arkadaslar kizima oyun halisi aldim 1hafta oncesine kadar anlamiyordu tam olarak ama bu hafta uzanmayida ogrenince onun icine karni tok birakiyorum (muzikli isiklari yaniyor sonuyor)yarim saat bazen daha fazla oynuyor sarkan oyuncaklara uzaniyor elini vuruyor olan gazida alttan cikiyor tekmelendikce onlara aguluyor bende isime bakabiliyorum turkiyede hangi firmanin var bilmiyorum adi oyun halisi size aldigim firmanin resmini yolluyorum ayrica profilimdeki resimlerde de olmasi lazim kizimin inanin cok guzel bir sey gazini atiyor egleniyor
http://www.mamasandpapas.co.uk/product-light-sound-playmat-gym-lotty-ladybird/759 4827/type-i/[/QUOTE sagol canım bende almayı dusunuyorum ınternetten bakıyodum bıraz karasız kalmıstım ıse yarıyo demekkı alıyım bende bebegıme

Sizin bebeklerinizin oynadığını görünce gittim dün aldım ama şu kadarcık ilgilenmiyor bile.Benim oğlumun oyuncağı canlı insanlar.Ayaklarını ağzımıza soksun,saçımızı çeksin,burnumuzu mıncıklasın,sesimizi taklit etsin,Babasının gözlüğünü kapmaya çalışsın neyse belki bir gün oynar.

kızlar bizde dün sipariş verdim internetten 119 a aldım merak eden olursa
ama oynarsa cok memnun olucam yarın gelir sanırım iyi bişey oldugunu düşünüyorum

Back