• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebek çektikçe süt gelen biberon var mı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

cemilesinan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013
74
15
98
Arkadaşlar merhaba.10 gün sonra işe başlamam gerekiyor,ben eve gelene kadar bebeğim bir defa beslenecek,ve zaten memeyi bırakmaya niyeti olan bebeğimin memeyi bırakmasını istemiyorum.100-150 ml arası süt bırakacağım ve kaşıkla yedirmemin çok kolay olmuyor.Bir de sağdığım zaman bebeği doyuracak kadar süt sağamıyorum.Bebek çektikçe memeye benzeyen biberonlar var mı.Deneyeniz mi hiç?Tavsiye edebileceğiniz başka bir yöntem var mı.

canım teşekkür ederim öncelikle.Peki bu şekilde seni de emiyor mu?Ben emmeyi bırakmasını istemiyorum.Süt sağmak çok zahmetli ve sağma makineleri bebek gibi çok süt çıkaramıyorlar.

Philps Avent in biberonlarını da ben tavsiye ederim. Kızım 10 aylık hiç sorun yaşamadım. 6-7 aylık olana kadar yenidoğan emziği takılıydı biberona. Ama kızımın emme gücü çok artmış olduğu için vakum yapmaya başladı emmesi artık imkansızlaştı, daha geniş emziklere geçtim ben de. Yine de bırakmadı memeyi. Bir çocuğum daha olsa yine aynı biberonu kullanırdım.

canım teşekkür ederim öncelikle.Peki bu şekilde seni de emiyor mu?Ben emmeyi bırakmasını istemiyorum.Süt sağmak çok zahmetli ve sağma makineleri bebek gibi çok süt çıkaramıyorlar.

Evet beni de emiyo zaten bebek emicekse biberonda kullnsnda emmeye devm ediyo ama emmicekse napaarsn yap emmiyo.ins bebegn birakmz emmeyi

Arkadaşlar merhaba.10 gün sonra işe başlamam gerekiyor,ben eve gelene kadar bebeğim bir defa beslenecek,ve zaten memeyi bırakmaya niyeti olan bebeğimin memeyi bırakmasını istemiyorum.100-150 ml arası süt bırakacağım ve kaşıkla yedirmemin çok kolay olmuyor.Bir de sağdığım zaman bebeği doyuracak kadar süt sağamıyorum.Bebek çektikçe memeye benzeyen biberonlar var mı.Deneyeniz mi hiç?Tavsiye edebileceğiniz başka bir yöntem var mı.

bu konuda da medelanın biberonunu tek geçerim.çok değişik tasarlamışlar.araştırısanız görürsünüz

hepinize çok teşekkür ederim.İznimi biraz uzattım bu süreçte bahsettiğiniz biberonlerdan birini alacağım ve kızımı hem emzirip hem de biberona alıştırmaya çalışacağım inş. başarılı olurum.

Back