Doğuma Hazırlık bebek çantası

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
E

EU2

Ziyaretçi
bebeğimin eşyalarını taşımak için şirin sevimli bir sırt çantası arıyorum şimdiye kadar hiçbiryerde rastlamadım bilen gören veya alan varsa nerde olduğunu yazarsa çok sevinirim:)

sırt çantası şeklinde değil ama omuz çantası olarak skip-hop marka çanta almayı düşünüyorum.desenleri filan çok güzel,çok da kullanışlı.fiyatı 120-150 arasında değişiyor.daha uygun fiyata disney çantaları var,üstünde winnie the pooh filan var.fiyatı 40 civarı.internetten aratabilirsin.

ayy kızlar ben de arıyorum ama bi türlü içime sinen bişey bulamadım....ya 120 falan da çok pahalı..bıktım para harcamaktaaaaaaaaaaaaaannn...

ben de çok araştırdım,çok kıro modeller var.hem hesaplı hem şirin disney'in var.bebedor sanırım almış lisansını.

benim cantam evde vardı nike markası öle bişe alabilrisn hem spor hem kullanıslı illa bebek bakım cantası olmak zorunda değil ahanda bu arabylada uydu :)

Son düzenleyen: Moderatör:
benim cantam evde vardı nike markası öle bişe alabilrisn hem spor hem kullanıslı illa bebek bakım cantası olmak zorunda değil ahanda bu arabylada uydu :)
kyafet428.jpg

cidden güzel olmuş bunlarada bakiim bariii saol cnm

cidden piyasadakiler çok kro yazdıklarınızı hemen aratırıyorum saoun kızlar

Ben de skip-hop kullanıyorum ama senin için bulabildiğim sırt çantası modelleri bunlar, umarım yardımcı olur...

P.Avent-Kitbag-Bakim-Cantasi

Lullaby-Canta-Active

Maclaren-Macsacle-Bebek-Seyahat-Cantasi

Ben tchibo kullanıyorum, bebeğin her ihtiyacı için farklı bölümlere sahip fakat sırt çantası değil birkaç marka dışında sırt çantaları çok fonksiyonlu değil sonradan yedek bölmelere ihtiyaç duyabilirsin.

biberon,skip hop'tan memnun musun,çok kullanışlı gözüüyor.

Skip Hop Duo Deluxe

Canım, benim kullandığım bu model ve renk, gerçekten çok memnunum. Önce aventin değişir kapaklı çantalarından aldım ama kapak kısmının fermuarı 2 günde bozuldu, memnun kalmadım, sonra bunu aldım, hem renkleri güzel hem de pusete takılabilir klipsleri var o yüzden çok rahat. Ayrıca çanta da taşımıyorum, cüzdan-telefon gibi eşyalar için üstteki fermuarlı bölmeyi kullanıyorum. Bir de oğlum mamayla beslendiği için ilk zamanlarda eşyamız fazla olmasına rağmen hepsini aldı, biberonlar, mama kapları gibi. Görüntüsü ufak ama herşeyi alıyor, tavsiye ederim...

hepsini beğendim ama bu fiyalar gerçek olmazzzzz çok pahalııııı:KK43:((

Skip Hop Duo Deluxe

Canım, benim kullandığım bu model ve renk, gerçekten çok memnunum. Önce aventin değişir kapaklı çantalarından aldım ama kapak kısmının fermuarı 2 günde bozuldu, memnun kalmadım, sonra bunu aldım, hem renkleri güzel hem de pusete takılabilir klipsleri var o yüzden çok rahat. Ayrıca çanta da taşımıyorum, cüzdan-telefon gibi eşyalar için üstteki fermuarlı bölmeyi kullanıyorum. Bir de oğlum mamayla beslendiği için ilk zamanlarda eşyamız fazla olmasına rağmen hepsini aldı, biberonlar, mama kapları gibi. Görüntüsü ufak ama herşeyi alıyor, tavsiye ederim...

aaaaa bu süpermişşşş

hepsini beğendim ama bu fiyalar gerçek olmazzzzz çok pahalııııı:KK43:((

Evet, canım özellikle avent çok pahalı, bir de sağlam olsa içim yanmayacak. Dediğim gibi benimkinin 2 günde fermuarı bozuldu, ama sırt çantası nasıldır onu bilemiyorum tabii, yine de gereksiz pahalı olduğuna hemfikirim. Bir de avvivo marka çantalar var, onları da kullananlar memnunlar, şık da görünüyor ama sırt çantası modeli var mı emin değilim..

Gerçekten 120-150 arası fiyatlardan bahsediyorsunuz çok pahalı arkadaşlar.. Bende kol çantası şeklinde aldım ve çook kullanışlı,
- yan tarafında biberon gözü var cırtlı ve fermuarlı, içide tazeliği koruyucu tabaka ile kaplı
- ön tarafında olduğu gibi arka tarafında da fermuarlı gözleri var ve bu gözlerin içinde ayrıyetten küçük cepler yapılmış.
-alt açma bezi ve kirliler için torbası içinde
Oldukça da geniş içi yani yanında ekstra kıyafet ve ince battaniye falan herşeyinizi taşıyabilirsiniz..
Eminönü Havuzlu Han yani bebek çeyiz mağazaları diye geçiyor oradan aldım. Markası Elite, fiyatı 50 TL . Daha başka modellerde çok.. En pahalılar 60-80 TL gibi. Renk seçenekleri de var. Sırt çantası olarakta var.
Bu hana gitmeyenler varsa muhakkak öneririm bebeğimin alışverişinin %70 ini buradan yaptım.. Herşeyi topluca alabileceğiniz bir yer.. Biberonlar, bebe arabaları, kıyafetler, bakım kremleri ne ararsanız var..

X