Bebek büyütürken sizi en çok zorlayan şey ne oldu :)?

Asliq

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2018
661
527
53
Merhaba kızlar ilk bebeğim 3 bucuk aylık olduk ve kolik 3 aydan sonra epey düzeldi ama şu fön sesi beynimde ötüyor artik sizler en çok ne zmn zorlandınız

5. Ayda başlayan diş sıkıntılarının 10. Aya kadar sürekli devam etmesi. Araya ataklar falanda giriyor o yüzden uykularda ek gıdada maf oldum. 5. Ayda huzursuzluğu başladı 7. Ayda 6 diş birden patladı sonrada 2 diş daha eklendi 10. Aya kadar. Sonrada tek tek azılar geldi ama ön dişler kadar beni yıpratmadı 14 aylık hayatında

Abavvv ben fon sesi dinlemeye gidiyorum

Merhaba kızım henüz 36 günlük ve kolik akşam saatleri başlıyor saat 11-12 ye kadar sakinleşmiyor bir tek arabada uyuyor var mı öneriniz

Merhaba kızım henüz 36 günlük ve kolik akşam saatleri başlıyor saat 11-12 ye kadar sakinleşmiyor bir tek arabada uyuyor var mı öneriniz
Benimde öyleydi canım akşam 6 dan gece 12 ye kdr ağlardı gece 2 gbi anca uyurdu. Bolbol masaj yapın karnına, duş aldırmak iyi geliyor birde hamak beşik alın derim uyutmak icin sancidan uyuyamıyor uykusuz kaldıkça daha beter oluyorlar ... ben bsuru gaz damlasi denedim hicbir ise yaramadilar...sakinleştirmek icin ilk zamanlar kucakta taşınıyor ama kilo aldıkça cok zor oluyor . Tek ilaci zaman 3. Aya dogru baya rahatlıyor tam geçmedi hala ama ilk zamanlara gore cok cok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…