• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek bezinin ön kısımları sizdede büyük mü duruyor?

ozlem28

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
983
81
643
İstanbul
arkadaşlar bebeğim 2,5 aylık 2 numara bezkullanıyoruz hala. 6 kg ağırlığında.bezin ön kısmı büyük olduğu için sanki bez büyük geliyormuş gibi duruyor hep. fakat bacaklarında lastik izleri var. burdan okuduğum kadarıyla bu belirti bezin küçük geldiğini gösteriyormuş. ama neden ön kısımları çok büyük?kullandığım markadanmı acaba?evy baby kullanıyorum ben.çok büyük olunca sanki bacakları ayrık gibi duruyor, onunda ilerde bacaklarında problem oluşturmasından korkuyorum.

canım benim oğlum da 2,5 ay civarında , 10 gün önce 6 kg gelmişti , şimdi daha da artmıştır..ben prima kullanıyorum ama 3 numaraya geceli 2-3 hafta olmuştur..
çünkü 2 numara bacaklarını çok sıkıyordu , ön kısmı dediğin gibi biraz buyuk duruyor ama öyle durması da lazım zaten... küçük olursa da özellikle erkek cocuklarda problem olur..

bacaklarını sıkıyorsa sen 3 numaraya gec bence..yazık bebişe...

evy baby hiç kullanmadım belki kalınsa biraz dediğin gibi ön kısmın büyük olması bacaklarını etkiler , primada 3 numara o kadar da büyük durmadı bende..

bir de bebeklerin bacakları zaten 1 yaşına kadar birazcık ayrık olurmuş , dr söylemişti..sonra düzelecek , abartı bir ayrıklık yoksa bezde de problem olmayabilir..

kzlarmesele 3 6 bez 5 kılo olunca sıkmaya baslıyor bı buyugune gecmek lazım
bezlerın yapısından öle dutuyo 1 buyuk beze gec lastık izlerı olunca

Back