• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebek Bezimiz Patlıyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

aedk

ikizler yolda :))
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2011
1.243
19
66
A.B.D.
arkdaşlar oğlum doğduğundan beri aynı marka bebek bezini kullanıyorum.ama son aldığım pakette bezin kenarındaki ipler açılıp içinden küçük küçük pamukçuklar dağılıyor.zaten havalarda sıcak olduğundan çok değiştiriyorum altını.acaba aldığım paketmi hatalı dedim başka paket aldım o da öyle çıktı.prima kullanıyoruz 4 numara.başka marka ile de değiştirmek istemiyorum.ne kadar doğru bilmiyorun ama marka değişince cildi tahriş olur dediler.sizler böyle bir sorun yaşadınız mı?markasını değiştirsem mi acaba?

cnm primanın hangi bezini kullanıyorsun. Ben aktif bebek 4 kullanıyorum 4 numara hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım

bende prima aktif bebek 4 numara kullanıyorum. hiç böyle sorun olmadı hatta bütün gece altında kaldığı halde bişey olmuyor. bence aldığın marketi değiştir. ben prima 4 bulamadığım için mecburiyetten can bebe aldım sorun yaşamadım şimdilik!

canım ben de arkadaşlar gibi prima aktif bebek kullanıyorum 4 numarası. çok emici hiçbir sorun olmadı. önceleri prima premium care kullanıyordum ilk doğduğunda ama 3-4 aylık olduğunda kakasını falan dışarı taşırıyordu o da. şimdi aktif bebekten çok çok memnunum.

Back