- 7 Ağustos 2024
- 22
- 8
- 1
- 28
- Konu Sahibi denizderya22
-
Yeterli bir de hangi markada pişik olacağı belli olmuyor, bebek büyüdüğünde devam etmeyi düşündüğünüz bezi daha çok stoklarsınız.Arkadaşlar çok bebek bezi stoku yapmak istemiyorum ama elimin altında da biraz olsun ilk bir ay uğraşmak istemiyorum. Sleepyde indirim vardı 200 adet 1 numara 200 adet 2 numara aldım bunlar yeterli mi sizce???
Evet bende öyle düşünüyorum ama bunlar yeterli mi yoksa az mı emin olamadım teşekkür ederim :)Yeterli bir de hangi markada pişik olacağı belli olmuyor, bebek büyüdüğünde devam etmeyi düşündüğünüz bezi daha çok stoklarsınız.
Bence sleppy diye takılmayın aldiklariniz yeterli şu anda bebek dogduktan sonra kullanıp tecrübe edersiniz Bebek pişik olduktan sonra aldığınız bezler biseye yaramayacak bez konusunda acele etmeyin bende sizinki yok demeyecek kadar aldım başka eksikleri tamamlıyorum bez bebeğin hangisinde pişik olmuyorsa onunla devam edersinArkadaşlar çok bebek bezi stoku yapmak istemiyorum ama elimin altında da biraz olsun ilk bir ay uğraşmak istemiyorum. Sleepyde indirim vardı 200 adet 1 numara 200 adet 2 numara aldım bunlar yeterli mi sizce???
Sleepy nin kalıpları aşırı dar. Sırf merak edip aldım assslllaaaa memnun kalmadım sürekli çiş sızdırdı. Ama yenidoğanken 2 numarasını almıştım düşünün öyle kalıp dar.Arkadaşlar çok bebek bezi stoku yapmak istemiyorum ama elimin altında da biraz olsun ilk bir ay uğraşmak istemiyorum. Sleepyde indirim vardı 200 adet 1 numara 200 adet 2 numara aldım bunlar yeterli mi sizce???
Ooo kaç kilo doğmuştu acabaSleepy nin kalıpları aşırı dar. Sırf merak edip aldım assslllaaaa memnun kalmadım sürekli çiş sızdırdı. Ama yenidoğanken 2 numarasını almıştım düşünün öyle kalıp dar.
O yüzden 1 numara 200 çok geldi bana
3,5 kilo doğduOoo kaç kilo doğmuştu acaba
Ben her çiş yapmasına bez değiştiriyordum. Hele ilk doğduğunda 3 -4 kez kaka yapıyordu sanırım s çişi çok daha fazla. Bence 2 3 paket alın en az. Şu an 8 aylık ve günde en az 7-8 bez kullanıyorum benArkadaşlar çok bebek bezi stoku yapmak istemiyorum ama elimin altında da biraz olsun ilk bir ay uğraşmak istemiyorum. Sleepyde indirim vardı 200 adet 1 numara 200 adet 2 numara aldım bunlar yeterli mi sizce???
Ben bu Sleepy den çok memnunum diyenleri çok merak ediyorum böyle bir topluluk varBen sayı tutmadım.bir paket Prima almıştım yeni doğan sonra bittikçe eşime aldırdım.sizde nasıl olur bilmem ama sleppy den nefret ettim.pisigi geçtim sürekli sızdırdı toplandı pamuklari.ama.arkadasim da çok memnun kalmıştı.bim bezi bile daha çok iyi geldi bize
Ben çok memnunum sleepydenBen bu Sleepy den çok memnunum diyenleri çok merak ediyorum böyle bir topluluk varyakın çevrem dahil herkes çok övdü,aldım ben de ama yok yani olmadı. Prima kullanmayanlar Sleepy den memnun bence.
Prima rahatlığını bilseler bi daha onlar da almaz.
Ben de anlamıyorum gerçekten. Bu kadar övülünce sleepy almıştım ilk ama sızdırma, toplanma, her türlü sorunu yaşadım. Bir de dokusu naylonumsu. Hiç sevmedim. Molfixe geçtim sonra ve hiç arkama bakmadım.Ben bu Sleepy den çok memnunum diyenleri çok merak ediyorum böyle bir topluluk varyakın çevrem dahil herkes çok övdü,aldım ben de ama yok yani olmadı. Prima kullanmayanlar Sleepy den memnun bence.
Prima rahatlığını bilseler bi daha onlar da almaz.
Çünkü primada naylon yüzey neredeyse yok pamuk hep ve bu yüzden de kokusu çok kolay dışarı çıkabiliyorBen çok memnunum sleepydenama yeşil paket değil bionatural kullanıyorum doğduğu günden beri. Diğer sleepylere ve bir kaç bez markasına göre kalıpları daha geniş. Prima da kullandım. Sleepyde 3 kullanırken primada 3 numara çok sıkmıştı hep lastik izi yapmıştı bacaklarını mesela. Kalıp olarak bi değişik bionatural, daha geniş. Bir de primada bana çiş kokusu çok geldi. Çocuk yapınca kafasını bile koklasam çiş kokuyordu. Paket bitince geri döndüm hemen sleepye
Kız o da pamukluÇünkü primada naylon yüzey neredeyse yok pamuk hep ve bu yüzden de kokusu çok kolay dışarı çıkabiliyorbio natural bilmiyorum kullanmadım ama bio naturalin ıslak mendili harika bak ona kefil olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?