Bebek İkinci El Bebek bezii

canan2508

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2009
2.866
22
39
arkadaşlar wc eğitimimizi tamamladığımız için elimde kalan bezler var açılmamış paketlrim piyasa fiyatının yarısına veremem ama karşılıklı bi fiyat belirleyebilirsek ihtiyacı olana satmak istiyorum istanbulda oturuyorum

elimdekiler
2 paket pirma premium care 4 numara
1 paket prima aktif bebek 4+
1 paket huggies mayo bez m beden
1 paket dalin alt açma bezi

arkadaşlar wc eğitimimizi tamamladığımız için elimde kalan bezler var açılmamış paketlrim piyasa fiyatının yarısına veremem ama karşılıklı bi fiyat belirleyebilirsek ihtiyacı olana satmak istiyorum istanbulda oturuyorum

elimdekiler
2 paket pirma premium care 4 numara
1 paket prima aktif bebek 4+
1 paket huggies mayo bez m beden
1 paket dalin alt açma bezi

bunların hepsının fıyatı nedır ki??? bende konu acmıstım işl okumussunuzdur abımın cocuklarına düşündğümde :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

arkadaşım ben istedimki alıcı kişi ile ortak bi fiyat belirleyelim ama görüştüklerimle beceremedim fiyatımı yazayım ben bari :))

prima premium care 4 no 19 lira
prima aktif bebek 4+ 16 lira
huggıes mayo bez 13 lira
alt açmayı dalin yazmışım sanırım yanlış yazmışım can bebe markası o da 7 lira

istanbul okmeydanında oturuyorum

merhabalar tanesi 19 veriyorsunuz ben bu hafta 22 tl ye aldım 2 li alımda islak mendil hediyeli pampersin sensitive 40 tl oluyor burda avm lerde sizinki hemen hemen ayni üstelik bide kargo parası eklersek baya pahalı olacakdir bence biraz daha indirin veya kargo bedava yapın yoksa alan inanın olmaz...yine siz bilirsiniz tabii:)

X