Evet canim.,bende oyle ve molfix aldim.. Turk maliymis o.Bayanlar bebek bezi prima yenidogan aldım fakat bundan sonra almayi düşünmüyorum. Az önce bir yazı okudum İsrail ürünlerinin çocuklarımızı ve bizi nasıl zehirledigine dair canım sıkıldı. Daha bebeklikten yavrumun zehirlenmesini istemiyorum. Bende Ped olarak orkid kullanıyordum bundan sonra kullanmayacagim. Orkid de bayanlarda kısırlığa sebep oluyormuş. kisacasi İsrail ürünü olmayan kullandığınız ve memnun kaldığınız bir bebek bezi önerisi bekliyorum. Hem hepimiz faydalanmis oluruz
ablam molfix kullaniyo bebegine cok guzelmiş memnun baya ben daha almadim amaBayanlar bebek bezi prima yenidogan aldım fakat bundan sonra almayi düşünmüyorum. Az önce bir yazı okudum İsrail ürünlerinin çocuklarımızı ve bizi nasıl zehirledigine dair canım sıkıldı. Daha bebeklikten yavrumun zehirlenmesini istemiyorum. Bende Ped olarak orkid kullanıyordum bundan sonra kullanmayacagim. Orkid de bayanlarda kısırlığa sebep oluyormuş. kisacasi İsrail ürünü olmayan kullandığınız ve memnun kaldığınız bir bebek bezi önerisi bekliyorum. Hem hepimiz faydalanmis oluruz
molfixi ben de tavsiye ederim canım. yengem iki çocuğunda da kullandı çok memnun hala da kullanıyor. hem türk malı, paramız niye başka memlekete gitsin ki. senin dediğin yazıyı ben de okudum zaten kullanmıyordum öğrendiğim de iyi oldu.
temizlik malzemeleri de çok zararlıymış canım domestos falan klozeti falan temizlediğimizde bi sonraki tuvalette zehirli gaz salınıyormuş ve özellikle kadınların rahim kanseri olmasına sebep olabiliyormuş ne kadar kötü düşünceli insanlar ve bize ne çok kötülükleri dokunuyor meğerse.Evet canim doğru diyosun Türk malı varken diğerlerini hiçbir zaman almamali. Bende degistiricem en kisa zamanda.
Orkid i de genç kız oldugumdan itibaren kullanıyorum bırakmak zor olacak .zaten başka kullanamadigim için hep orkid kullandım ama madem sagligimiza da bukadar zararlı bundan sonra mecbur başka bir markayla devam edicem.
temizlik malzemeleri de çok zararlıymış canım domestos falan klozeti falan temizlediğimizde bi sonraki tuvalette zehirli gaz salınıyormuş ve özellikle kadınların rahim kanseri olmasına sebep olabiliyormuş ne kadar kötü düşünceli insanlar ve bize ne çok kötülükleri dokunuyor meğerse.
aynen valla çok haklısın canım.Evet canim okudum hepsini . En iyisi bu ürünleri almamak mümkün olduğunca az kullanmak ve özellikle İsrail ürünü olanları almayalim. Adamlar müslümanların yaşamasını istemiyor ki çok normal bizi zehirlemeleri .