Bebek bezi

EYLULSARIM

hayatım 5 harfli
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2010
233
0
96
Kocaeli
tecrübeli annelere sesleniyorum :) doğumuma eğer kızım erken davranmazsa 32 gün kaldı ve hastane çantasını hazırlıyorum herşey tamam ama hangi bebek bezini kullanacağım konusunda kararsız kaldım yeni doğan bebek bezlerinden hangisini tavsiye ediyorsunuz ben ve benim gibi ilk bebeklerine kavuşmayı bekleyen anne adaylarına lütfen yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkür ederim ilgilenenlere...

arkadaşlar bebek bezi konusunda hangi bezleri kullanıyorsunuz tuvalet alışkanlığına ne zaman başlanmalı

daha önce yeğenlerde kullanmıştık prima yenidoğan var 1ve 2 boy kakayı bile emiyo onu al bence
he bide hangi bezi alıştırdıysan hep onu kullan yeğene 2sene full prima kullandılar acil bitmiş eve yakın marketten molfix almışlar yavrumun sarı poposu pişik olmuş

ana sen doğurmuşun gıı ben alttaki msjn tarihine baktım =)))
ama prima tek geçerim

evet canım doğurdum bebeğim biraz erken davrandı gece gece hastaneye zor yetiştik :) ben şuan pirima yeni doğan 2 kullanıyorum çok memnun kaldım huggues yeni doğanda çok iyi ıslak mendil olarak hangi marka daha iyi sence ben bi türlü karar veremedim bazılarında parfüm var dokunurmu die düşünmeden edemiyorum şuan nivea kullanıyorum

ben prima yenı dogan bebekler olan ıcınden almıstım hala devam edıyoz prima bı sorun yok
allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah :Saruboceq:

ana bende yazmısım bakmadan tarıhe gule gule saglıkla buyut
ıslak mendıl bende nivea kullanıyorum az da olsa
genelde kaka yapınca yıkıyorum onun harıcınde kullanıyorum
en ıyısı nıvea dıye dusunuyorumeyvahedigeldismile

sağol canım ALLAH razı olsun darısı olmayanların başına inşallah hayırlısıyla...ilk zamanlar huggues kullandım onun tek güzel yanı poşetliydi ama poşet kapaklıydı :) kolay açılıp kapanıyordu.şimdi nivea kullanıyorum onunda çeşitleri var sen hangisini kullanıyorsun

canım beyaz olanından kullanıyorum ben
dedıgım gıbı cok fazla kullanmıyorum dısarda gezmede kullanıyorum cok evdeyken
yıkıyorum popoyu guzel kremlıyorum oh mis
bebegım kılolu bıraz pısık olucak dıye cok korkuyorum
olumunekankayizsmile

bebeğinizi Allah analı babalı büyütsün.dün yeğenime pişik kremi almak için eczaneye gittik.eczacı kullandığınız ıslak mendil pişik yapıyor olabilir dedi ve nivea baby mavi dışlı bir ıslak mendil tavsiye etti içinde alkol yokmuş.ıslak mendilin olmadığı zamanlarda bir miktar ılık suyun içine bikaç damla dalin damlatarak eski bir tülbent bezle silin dedi.umarım işinize yarar.yerimseniben

bebek bezinde prima premium care hem bezde hem ıslak mendilde çok iyi
ama kırkı çıkana kadar ıslak mendil de dalin organik bir numara üstüne tanımam

pişik içinde eczaneden hametan pomad alın 6 tl ye çok iyi geliyor
onu kullanınca normal pişik kremlerine bu kadar para vermenin mantıksız olduğunu anlıyacaksıznız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…