Çocuk Hastalıkları bebek bezi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
canım ben göğüs ucum olmadığı için başlıkla emzirmek zorunda kaldım ve göğüslerimle ilgili hiç bi sorun yaşamadım yara veya benzeri şeyler bırakmak yerine başlığı deneyebilirdin çünkü emzirdiğini hissetmiyosun benim altı aylıkken sütüm kesildi mecburi olarak mamaya başladım milupa aptamil serisinin üzerine yok diyorum gerçekten çok memnundum bez olarakta ilk canbebe almıştım çocuğun altı haşlandı resmen primaya geçince düzeldi bez olayı bünyeye göre değişiyor ama prima iyi gerçekten güle güle büyüt yavrunu

bende molfıks yenı cıkanlarından kullanıorum gayet memnunum mama da hazır mama hıc kulanmıorum evde ben uyapıorum doktorum vermıstı ılk baslarda ama begenmedım bebegın gelısımde kamık yerıne etı sısırdını duydum hazır mamaların bende evde pırınc unu nısasta sebze yemekı yapıorum evde elma ve havuc suyunu sıkıp karıstırıp verıorum tavsıye ederım bu arad abbegım 5 aylık 6 sına gırcek ve bunları 3 aylıkken basladım sabahlarıda arada yumurta sarısı verıroum bebe bıskuvısı ve bebek ekmeyı yedırıorum

oğluma bezlerden molfix,mamalardan hero baby kaşık mamaları kullandım,kızımsa mama olarak milupayı bez olarak pirimayı beğendi.bebekten bebeğe fark eder.kızım 17 aylık emiyo,herşeyi yedirmeye çalışıyorum yatmadan önce mama yiyo gece 2 kez emiyo.herkesin bebişine sağlık dilerimmm

merhaba.benim de 2 aylık oğlum var.başlarda primanın uyu ve oynasını kullandım pişik yaptı zannedersem parfümlü olduğu için.şu an ise molfix kullanıyorum çok ta memnunum.

benim kızım 18 aylık doğumdan bu yana çok bez denedim memnun kalmadıklarım bebeğim,lovebaby,prima,babystar,canbebe..memnun kaldıklarım molfix,huggies ve evybaby şuan hala evybaby kullanıyorum hem esnek yan bant hem bel kısmında esneklik hemde içinde özel krem var çok hoş kokuyo fiyatıda çok uygun...mama olarak milupa ve herobaby kullanıyorum..yalnız bende bişey soracam annelere benim kızım mamaları yiyor kavonozdaki meyve pürelerinide yalnız kavanoz mamaları yani yemek olanları bi türlü yediremedim hep öğürüyor yavrum :çok üzgünüm:..aranızda bu kavanoz mamalarından bebeğine yedirebilmeyi başaran var mı acaba :uhm:

benim oglum 13 aylik...
ben pampers kullaniyorum.
Mama olarakta Hipp kullaniyoruz.

Kavanoz mamasindan ben yediriyorum efla Nazcim
Yemek olanlarin icine bir cay kasiygi zeytinyagi koy
sonra isit öyle dene canim.
Ögürme sorununuda söyle cözebilrisin.
Agzina yemegi verince arkasina gec kulaklarini
ellerinle kapla HAFIF basini "kaldirir" gibi yap ozaman
yutmayi ögreniyorlar

Son düzenleme:

saol canım deneyecem başarılı olup olmadığını yazarım :)

bende oğlumda ağırlıklı olarak prima kullandım ve çok memnundum (uyu ve oyna değil ama gerçek prima)son zamanlardada molfix i kullandık halada kullanıyoruz mecbur kalmadıkca bez değiştirmeyin özellikle küçük bebeklerde hemen pişik yapıyor.mama olarak ise milupa ve sma

Merhaba,
41 günlük bebeğim var, 3 gündür prima bez kullanıyoruz. Bundan önce molfix kullanıyorduk.

Bebeğimin bezinin yanından kakası sızıyor. Bezin lastiği poposunun ortasına gelmiş. Bez büyük mü geliyor sizce neden olabilir?

prima kullanıyorum 12 aydır hiç pişik olmadı diyebilirim. bir kez oldu oda uyuduğu için ben altını değiştirmedim (annem çok kızdı) kıyamadım uyandırmaya ama öyle olunca daha kötü oluyomuş ondada benim hatam söz konusu.

molfix ve hugess kullandım çok kaba o yüzden primaya dönüş yaptık. bu arada niveya pişik kremide sürekli kullanıyoruz.

merhaba benim kızım şuanda 20 aylık doğduğunda prima kullandım çok nadir huggies kullandım ikisindende memnunum prima biraz daha ince sadece..
mama olarak ise kızıma 4. ayında zehirli ishal olmuştu ve reflüsü vardı doktor tavsiyesiyle milupa ar kullandım çok istahsızdı ve sütüm yeterli değil diye mamaya devam ettik ama çok fazla vermedim günde 2 öğün aptamil kullandım zaten kızım mamayı ve biberonu kendisi bıraktı 12 aylık olunca

ben kızımda molfix kullandım.oğlumdada molfıx kullanıyordum geçen anneanemize gittiğimizde bezimiz yetmeyince baby starın 8lisini aldım baktım tahminimden güzel şimdi baby star kullanıyorum pişikte yapmadı sızdırmada.molfıxten biraz ucuz denemek isteyen ben gibi 8li paketini alıp baksın.İki çocuğumuda 1.5 yaşına kadar emzirdiğim için düzenli mama kullanmadım genelde bebelacın ürünlerini yediler milupayı oğlum sevmedi.bence mama tercihini bebeklerin damak tadı belirliyor.

ben huggıes kullanıyorum memnunum benim bebeğim hiç emmedi sağarak 8 ay süt verdim arada mama veriyodum milupa aptamil kullandım şimdi 1 yaşında aptamil junıor kullanıyorum

bizim pişiğimiz bir türlü geçmedi huggies kullanıyorduk , doktor değiştirin dedi primaya geçtik 2 hafta oluyor. geçmişti pişik yine başladı. eşimin bir arkadaşı çocuk doktoru o canbebeyi önermiş, allerji yapmaz diye. ama ben cesaret edemedim tekrar değiştirmeye. cidden memnun musuın

merhaba canim, kızım 16 aylık, hep huggies kullandim, bir kere bile pişik olmadı. arada 1 kere baska markaya gecmiştim ama memnun kalmadim. bez degişikliginde mutlaka pişik oluyormus, bir kac gun denedikten sonra karar ver istersen. ben kesinlikle tavsiye ederim

Ben henüz doğum yapmadım ama bebek bezlerini ve kullanacağım diğer ürünleri şimdiden araştırmaya başladım. Benim sorunum Amerikan malı takıntımız olması, mümkün olduğunca başka alternatif ürünler kullanıyoruz ama söz konusu bebek olunca taviz verebiliriz diye düşünüyoruz eşimle. Okuduklarımdan görüyorum ki, Prima iyi diyen de var, kötü diyan de, Huggiesi zaten kullanmayı düşünmüyordum. Bez markasını değiştirmenin de pişik yaptığı söylendiğine göre, Molfix ya da canbebe..(Prima da olabilir) yenidoğan bebek için önerirsiniz. Teşekkürler.

ben de bez olarak prima kullanıyorum çok memnunum daha mamaya başlamadım ama önümüzdeki hafta işe başlayacağımdan mama vereceğim doktorumuz hipp mamayı önerdi organikmiş ama tanesi 17 milyon kullanan var mı aranızda memnunmusunuz bebeğim 3 ay 9 günlük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…