Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bebeklerinize hangi bezi kullanıyor hangi mamayı yediriyorsunuz öğrenmek istedim kullanıpta memnun kalmadığınız ürünleride belirtirmisiniz
güle güle büyüt cnm bebeğini, ben primayı hiç beğenmedim, evy baby çok kötü, huggies ve babystar güzel
kızlar bebeklerinize hangi bezi kullanıyor hangi mamayı yediriyorsunuz öğrenmek istedim kullanıpta memnun kalmadığınız ürünleride belirtirmisiniz
gercekten prımayı begenmedın mı. tabı degıskenlık gosterbılır ama kızım ıkı yasında hep prıma kullandım. cok memnunum. bırde bez degısıklıgı yapmayın kızlar hemen pısık oluyorlar. babystar bence cok kotuydu pısık oldu hemen kızım. ben kızımı 18. aya kadar emzırdım goguslerımın ucu kopmak uzereydı. sakır sakır kanıyordu bıraktımak zorunda kaldım senağlamasenağlamacok uzuldum daha emzrmek ıstıyordum cunku. neden mı cok sevıyordum emzırmeyı belkı bır daha cocuk dusunmeyebılırım. bır daha o duyguyu tadamam dıye. kac gun agladım emzırmeyı bırakınca onunla beraber. bu arada hala unutmus degıl gıyınırken gorunce hemen kosup opuyor bebegım benım. bebeklerınızı saglıkla buyutun ınsallah
Sütün Yetmiyomu Canim, Mamami Veriyosun?
Ben Sadece Emziriyorum, 4 Ay Bitene Kadar Mama Vermeyi Düşünmüyorum
oğlum 6 aylık olocak haftaya her marka bezi denedim primanın üzerine yok...gerçekten çok iyi..