• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebek bezi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

semiha

evli mutlu çocuklu...
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2007
4.634
9
316
40
Bursa
kızlar bebeklerinize hangi bezi kullanıyor hangi mamayı yediriyorsunuz öğrenmek istedim kullanıpta memnun kalmadığınız ürünleride belirtirmisiniz

güle güle büyüt cnm bebeğini, ben primayı hiç beğenmedim, evy baby çok kötü, huggies ve babystar güzel

gercekten prımayı begenmedın mı. tabı degıskenlık gosterbılır ama kızım ıkı yasında hep prıma kullandım. cok memnunum. bırde bez degısıklıgı yapmayın kızlar hemen pısık oluyorlar. babystar bence cok kotuydu pısık oldu hemen kızım. ben kızımı 18. aya kadar emzırdım goguslerımın ucu kopmak uzereydı. sakır sakır kanıyordu bıraktımak zorunda kaldım senağlamasenağlamacok uzuldum daha emzrmek ıstıyordum cunku. neden mı cok sevıyordum emzırmeyı belkı bır daha cocuk dusunmeyebılırım. bır daha o duyguyu tadamam dıye. kac gun agladım emzırmeyı bırakınca onunla beraber. bu arada hala unutmus degıl gıyınırken gorunce hemen kosup opuyor bebegım benım. bebeklerınızı saglıkla buyutun ınsallah:nazar::nazar:

prima kullanıyoruz çok da memnunum.mama olarak ülkerin mamaları hiç güzel değil.milupanın üzerine yok.her çeşidini severek yiyor.kavanoz mamaları hariç

kızlar bebeklerinize hangi bezi kullanıyor hangi mamayı yediriyorsunuz öğrenmek istedim kullanıpta memnun kalmadığınız ürünleride belirtirmisiniz

Kızım şu an 1 yaşında hala emziriyorum ama yemek çeşitlerinin çoğundan yiyor çok şükür. hiç hazır mama vermedim. 4 aylık olduktan sonra meyve suyu, püresi, 6 aylık olduğunda yoğurt, sebze çorbası, muhallebi, kahvaltı derken herşeyden yemeye başladı artık:nazar: Emdiği kadar emzirmeyi düşünüyorum, İlk iki çocuğum 2 şer ay emdiler içimde ukte kalmıştı valla acısını çıkarcam:dance:

Bez olarak Molfix dynamic baby kullanıyorum çok memnunum.

gercekten prımayı begenmedın mı. tabı degıskenlık gosterbılır ama kızım ıkı yasında hep prıma kullandım. cok memnunum. bırde bez degısıklıgı yapmayın kızlar hemen pısık oluyorlar. babystar bence cok kotuydu pısık oldu hemen kızım. ben kızımı 18. aya kadar emzırdım goguslerımın ucu kopmak uzereydı. sakır sakır kanıyordu bıraktımak zorunda kaldım senağlamasenağlamacok uzuldum daha emzrmek ıstıyordum cunku. neden mı cok sevıyordum emzırmeyı belkı bır daha cocuk dusunmeyebılırım. bır daha o duyguyu tadamam dıye. kac gun agladım emzırmeyı bırakınca onunla beraber. bu arada hala unutmus degıl gıyınırken gorunce hemen kosup opuyor bebegım benım. bebeklerınızı saglıkla buyutun ınsallah:nazar::nazar:

Sadece ben değil primayı beğenmeyen o kadar çok kişi var ki canım, tabi bebekten bebeğe değişiyor.

benim oğlum 20 aylık.doğumundan bu yana prima kullandım.hala kullanıyoruz.

selam canim benim kizim 6 aylik. primayi hic degistirmedim. cok da memnunum. mama olarak turkiyede 3 ay milupa comformil 1 verdim(gazli oldugu icin)burda milupa olmadigi icin similac yediriyorum. onun disinda sebze corbasin yogurt meyve suyu meyve puresi bunlari veriyorum hepsini evde kendim yapiyorum.

birde kizlar bakin bu cok onemliymis 6 aydan sonra hergun kahvaltiyla beraber 1 caykasigi ezdiginiz cevizi verin bebislere. zeka gelisimi icin.

Sütün Yetmiyomu Canim, Mamami Veriyosun?
Ben Sadece Emziriyorum, 4 Ay Bitene Kadar Mama Vermeyi Düşünmüyorum

sütüm yetmiyor emzirmekle birlikte mama veriyorum bezlerden prima mamalardan milupa aptamil kullanıyorum verdiğiniz bilgiler için hepinize teşekkürler hepimiizn bebekleri sağlıcakla büyür inşallah

merhaba benimde 5 aylık kızım var prima kullandım pişik yaptı şimdi molfix kullanıyorum çok güzel hiç beklemezdim primadan hayal kırıklığına uğradım valla:1no2:

ben prima kullandım ve çok memnun kaldım şimdi molfix kullanıyorum çünkü molfixin kalıbı daha büyük prima artık oğluma küçük geliyor gerçi artık çişini söylemesi lazım 2.5 yaşını geçti molfix de güzel bu arada bir ara huggies de büyük indirim vardı aldım denedim hiç mi hiç memnun kalmadım çünkü çişi zıbına geçiyordu bir yere gitsek ama primada ne kadar geç değiştirmek durumunda kaldıysam böyle bir sorun yaşamadım
mama olarak zamanında milupa kullandım takviye olarak 6. aydan sonra

oğlum 6 aylık olocak haftaya her marka bezi denedim primanın üzerine yok...gerçekten çok iyi..

Benimde 3 aylık bir oğlum var.Başta molped denedim ama çok kötüydü.Bencede prima en iyisi.Ek besin olarak aptamili tavsiye ederim.Lactum denedik kısa bir süre.Kabızlığa neden oldu.Ama her bebekte değişir tabii.

ben molfıx'ın uzerıne bez tanımıyorum. Dogduktan sonra prıma kullandık pısık yaptı.. huggıes,babystar bunlar cocuk altına yaptıkca altı balon gıbı sısıyor ve sızdırıyor.. kullanmaya basladıgım ılk 3 ay aptamıl, 3-4 ay da ulker'ın mamasını kullandım sonra pırınc unu... Saglıklı ve uzun omurler versın Allah:)

bende kızıma prima kullandım vede çok memnunuz eşimin arkadaşları hediye olarak molfix getirmişlerdi onuda denedik ama prima derim bez için
Biz daha mamaya başlamadık sadece anne sütü 5.ayımıza girdik meyveleri deniyoruz şimdi

Benim kızım 50 günlük biz prima kullanıyoruz ve henüz hiç sorun yaşamadık. Böyle giderse değiştirmeyi düşünmüyorum.

bebeğin cilt yapısına göre memnuniyet değişiyor
şu an piyasada en fazla satan en pahalı en kaliteli ürünler arasında yer alan prima oğlişime yaramadı pişik yaptı
ben can bebe kullanıyorum ve kalitesinden çok da memnunum

oğluma prımanın dısında kullandıgım tum bezlerle sorun yasadım.. sanırım bebekten bebege fark edıyor...

Back