Bebek Beslenmesi bebek bezi...yardım...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
oğlum ishal olduğunda direk sırtından atlete geçiyor..
bende pirima kullanıyorum ..
demekki değiştirmem gerekiyormuş...

kızıma hep prima kullandım ve de çok memnun kaldım hatta kızım hastanede yatmıstı serum bagladı o kadar cok çiş yapırodu kı normalın 3 katı kadar ama bez balon gibi şişiyorduda sızdırmıyordu yıne de..bir kere huggies aldım prıma bulamamıstım bezin sırt bolgesındekı lastıkler kızımın sırtını hemen yara yaptı gorümcemden de bir kere molfix almıştım ben de kalmamıstı o da cok buyuk koca popolu yapıor bebeklerı

benim kızımda 13kilo 5numara prima kullanıyorum doğduğundan beri çıkmıyor.acaba bağlarken bezi gevşekmi bırakıyosun ya ondan olabilir yada kullandığın bez sıvıyı fazla içine çekmiyodur dolunca dışına çıkıyodurr.ben prima kullanıyorum haggis çok kalın bide canbebeyi kullandım memnun kalmadım oda çok naylonsu belkısmı esnek değil aynı hasta bezi gibi

dogudugu zamanlar bızdeed oluyordu dısarı cıkmalr ama sımdı olmuyo belkıde ılk gunku heycenalerımızdan yada sezeryen dıkıslerınden dogruda baglayamamıyor olabılırz bılmıyorum şimdi cıkmıyo

ah ah sımdı ogunlerı ratırlıyor ve guluyorum ınanın sırtına cıkmıs gıdıp dolabından temız camısırlarını getırıp gıydırıyordum bezı atmaya gıdıp gelıyorum aynı yıne sırtına cıkmiş nasıl oluyordu anlamıyorum yenıden soy derken saatler cabukcak gecıp sabah oluyor annecık ayakta uyuyordu:)su prımanın yenı cıkardıgını kullanan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…