Bebek Beslenmesi bebek bezi...yardım...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

dandini28

bebek kuşum,buruşuğum
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2009
1.024
11
358
Kocaeli
anneler yardım edin...5 numara artık kızımın idrarını tutmuyor,2 saatlik öğle uykusunda bile badisi ıslak uyanıyor...bu arada kızım 11,5 kilo civarı.6 numara bez de 16 kilodan başlıyor kafamçokkarıştı ne yapsam sizce?:uhm:

bencede markayı değiştir ben tüm markaları denedım aynı durum bendede avrdı benım kızım9kılo olmasına ragmen suan evybaby en ıyısı gibi

hangi marka kullanıyosun

benim oğlum 15 kilo
5 numara kullanıyorum bazen dışarı çıktığımızda altını değiştiremiyorum yine sızma yok hatta tüm gece boyunca kalıyo

be prima kullanıyorum

ben huggies kullanıyorum çok iyi.yan bantları bacağı kavradığı için hiç dışarı sızdırmıyor.

tek tek teşekkür ederim anneler opuyorumnanaktan molfix kullanıyorum önceleri iyi gibiydi ama şimdi sızdırıyor...Primayı da denedim ama o boyut olarak daha küçük Molfix'ten...

prima cok küçük kalıyor belli kılodan sonra huggisde bacaklarını sıktı ..

canım bebeğin nasıl rahat edecekse o numara be z kullan 5 olmasın 6 olsun ne fark eder .ayrıca bende molfix kullanıyordum ama diğer bezlere oranla daha dar.beli iyi kavramadığı için bizde aynı problemi yaşadık.şu an haggies kullanıyoruz ve çok çok memnunuz hemde 4 numara

ya bız daha 7kıloyuz ama 3numara sıkıyor neyapcam bılmıyorum 9kıloya kadar dıyordu ama 7kıloda sıktı sızce ne yapayım

kilo ifadeleri sadece bir aralık vermek için, bunun yanı sıra bebeğinin vucut yapısı boyu vb de onemli kilo etiketlerine baglı kalmak zorunda degilsiniz ben bebegimin 40 ı cıkmadan prima 3 numaraya gecmek zorunda kaldım kilosu aşmasa da,
deneyin oyle karar verin,

Bence size 5 numara büyük geliyor. O yüzden sızdırıyor. Kızım 18 kilo ve 5 kullanıyorum sadece geceleri bezleniyor. Tüm gece değiştirmiyorum ama hiç sızma yok. 11.5 kilo için 5 çok büyüktür.

bende ilk primayla başlamıştım kaka yaptığı gibi dışarı sızıyodu yada sırtından fışkırıyodu
sonra molfixe geçtim oda çişi sızdırıyodu huggiese geçtik bel bölgesinde lastiği var kakayı sızdırmıyo molfix kullanırken gece mutlaka değiştirmem gerekiyodu uykusu dağılmasın değişmeyim değişince sabah banyo yolu gözüküyodu bize ama huggiesle gece 9-10 gibi bağlıyorum sabah 10 a kadar asla sızdırmıyo size 4+ tam gelir bu arada izmitte oturuyosan eğer çakmak markette 44lü paket 9,90birde realdede uygun huggies

bez büyük geliyor olabilirmi.bizdede var aynı sorun ama ara sıra badisine çıkıyor.birde benim oğlum tamamen yan yatıyor.ben ondan olduğunu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…