kızlar faydalanmak isteyenler kaçırmasınnn.. annelutfen sitesi 9 şubata kadar geçerli olan bir kupon kodu duyurusu yapmışş bebek bezi ve bebek mamalarında dahilll ben mama kullanmıyorum çok sık ama bebek bezinde depolucammm :)
kızlar faydalanmak isteyenler kaçırmasınnn.. annelutfen sitesi 9 şubata kadar geçerli olan bir kupon kodu duyurusu yapmışş bebek bezi ve bebek mamalarında dahilll ben mama kullanmıyorum çok sık ama bebek bezinde depolucammm :)
aklı olan annelütfenden alışveriş yapmasın sakın. 2 sefer alışveriş yaptım elime ulaşana kadar nerdeyse hergün mail yada telefonla uyardım. biri 20 günde biri 1 ayda geldi. şikayet ettim. banamısın demedi. sipariş vermiştim. engeç 3 günde kargoda yazıyo ya ona güvendim. kargo felan taş çatlasa 5 günde elmde olması gereken şeyler 2 hafta gecikti üstelik siparişi verdikten 1 hafta sonra kullanacaktım. küçücük bebeğimle gidip kendim almak zorunda kaldım. göndermedikleri için siparişi iptal ettim. enson arayıp hediye 15 tl yükledik bi şans daha verin dediler. tm dedim 3. alışverişi de yaptım. yine aynı. kendilerinede söyledim heryerdede söylerim. site güvenilmez. zerre güvenim yok. bidahada alışveriş yapmam. şikayetvar sitesinde annelütfenle ilgili biiiir yığın şikayet var. alışveriş yapmadan önce açıp bi okuyun derim. ürün çeşidi bol evet ürünler güzel evet ama ellerinde olmayan ürünleri satıyolar. bizzat operatörle konuştum. kadın dediki taşındığımız için aksadı. tedarikçi firma göndermedi felan.. ürünleri stoklarına almıyolar sipariş gelince onlarda tedarikçiden sipariş veriyolar haydeee ondan sonra onun göndermesini bekle. o gönderse annelütfen göndermez.. kısacası annelütfen mi... tövbeeeeeeeeeeeeeeeee