Bebek bezi sızıntıları: Sızıntıları ve patlamaları önleyin

Prima Marka Elcisi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2016
134
171
44
Bebek bezi sızıntıları: Sızıntıları ve patlamaları önleyin

Doğru bez boyutunu seçme

Boyut, bebeğiniz için doğru bezi bulma konusunda önemli bir kriterdir. Bildiğiniz gibi bebeklerin biçimleri ve boyutları farklıdır. Ve bezler de tıpkı giysiler gibi her bebeğe farklı şekilde uyarlar.

Prima' da doğru bez boyutlarını bulmak için binlerce bebeğin bacaklarını, popolarını ve bellerini ölçmekteyiz.

Prima bebek bezi boyutları ağırlığa göre ayarlanmıştır ve hiç bir bebek biçim açısından aynı olmadığına göre boyutlar arasında örtüşmeler olduğunu fark edeceksiniz. Birçok durumda, bebeğiniz kullanmakta olduğunuz boyutun ağırlık aralığına denk gelecektir.

Her bebeğin biçiminin farklı olduğunu unutmayın, yani bebeğiniz ağırlık aralığının dışında olursa fakat bez ona uyum sağlarsa, kendi inisiyatifinizi kullanabilirsiniz.

Bezin doğru olarak bebeğinize uyduğundan emin olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
öncelikle ben yurtdisinda yasiyorum ve burdaki primayla Türkiyedeki prima arasinda daglar kadar fark var okadar fiyat farki olmasina ragmen ürünü hic begenmedim icinde sanki parca parca pamuklari görebiliyodum isikda bu burda kesinlikle yok ve daha kalın ve kenar cit citlari bi sündürmemde koptuki buraya geldimde bi bakdim arasinda cok fark var birakin 12 saati 2 saatte dolmusdu burda ayni marka ürünü ( numara 3 dü ) kizim ögleb uykusunda rahatca uyuyodu bukadar sismiyodu maksadim kötülemek degil ama acaba neden bukadar kalite farki vardi???

Merhabalar,

Bize ulaştığınız için teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz konu hakkında size daha detaylı yardımcı olabilmek adına iletişim bilgilerinizi bize özel mesaj olarak iletebilir

Veya Tüketici İlişkilerimize hafta içi saat 08.00 – 17.00 saatleri arasında, sabit hattınızdan ücretsiz 0800 261 63 65 veya GSM operatörlerinden şehir içi ücretli olarak 0216 463 83 83 numaralı telefonlarımızdan ulaşabilirsiniz.

Sevgiler

25 günlük bebeğime yeni doğan kullanıyorum ,yukarıda yazan pamuk topaklanması sorunu bir yana hiç bekletmeden altını değiştirdiğim halde beline kadar sızdırıyor. Bezle beraber günlük kıyafet değiştirmek zorunda kalıyorum, prima'nın bu kadar sorunlu olduğunu tahmin etmemiştim.

Oglum 2 yasinda 15 kg 6 numara bez kullanmaktayiz. Gunduz bi sorun yom fakat gece bagladigim bez sabaha sizdirmis oluyor. Neredeyse her sabah ust degistiriryoruz ve karni buz gibi islaklik nediyle. Yuz ustu uyuyor ve beze baski yaptigi icin suphelendim ama baska bebeklerde yuzustu yattiginda ayni sorun mu oluyor bilemedim.

Oğlum 16 aylık 12 kg 5 numaralı bez kullanıyoruz. Gece altını 2 kere değiştirmediğim Zaman ki bazen 3 oluyor mutlaka sızdırıyor. Çocuğumu çırılçıplak soymak zorunda kalıyorum çünkü belden sızdırdığı için çamaşırına kadar ıslanıyor. Yurt dışındaki ürünler bu kadar iyi olurken neden biz kötü ürün kullanıyoruz? Bizim bebeklerimiz daha mı değersiz?

Bebeğim beş aylık hep prima kullandım ama 3 numaraya geçince sızdırmaya başladı!! Ne zaman taksam sızdırdı böyle ummuyordum yorumlarada bakınca sadec benim bebişimde sıZdırmıyormuş keşke başta araştırsaydım bisürü bez elimde kaldı

Merhabalar herkese benım de 5,5 aylık bır kızım var bende prıma premıum care kullanıyordum doğduğundan berı bizde de 3 numaraya geçince problem olmaya başladı prıma tuketıcı hattını aradım bezi değiştirdiklerini belirttiler daha ıyısı dediler bana . bende hıc beğenmediğimi ve kızımı pışık yaptığını soyledım Bırde hep büyük boy alıyordum elımızde kaldı o kadar bez .bencede kalıtesını düşürdü Kesinlikle yurtdıısndakı kalıte ıle buradakının farkı vardır malzemeden çalmışlardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…