prima özellikle indirmdeyken bi kaç paket almaya bak pirima paçasında toplanmıyo daha rahat hareket ediyo molfik cildine hiç iyi gelmedi pişik yaptı şimdide hagiss inrimde diye aldım pişman oldum poposunu ıslak tutuyo hem çok kalın
ISLAK MENDİL ÖENERİN BENDE HANGİSİNİ ALIYIM BİLEMEDİM ÇOK PAHALILAR O KADAR ÇOK KULLANILIYORKİ YETİŞTİREMİYORUM UYHUN VE KALİTALİ HANGİSİ ARKADAŞLAR
prima özellikle indirmdeyken bi kaç paket almaya bak pirima paçasında toplanmıyo daha rahat hareket ediyo molfik cildine hiç iyi gelmedi pişik yaptı şimdide hagiss inrimde diye aldım pişman oldum poposunu ıslak tutuyo hem çok kalın
ISLAK MENDİL ÖENERİN BENDE HANGİSİNİ ALIYIM BİLEMEDİM ÇOK PAHALILAR O KADAR ÇOK KULLANILIYORKİ YETİŞTİREMİYORUM UYHUN VE KALİTALİ HANGİSİ ARKADAŞLAR
bebek bezi olarak kesinlikle prima ıslak mendil olarak uni wipes kesinlikle alkol,PARABEN içermiyor tavsiye ederim.PARABEN i özellikle büyük harfle yazdım çünkü paraben zehirli bir maddedir.İnternette araştır ne kadar zararlı olduğunu göreceksin.
ben evybaby kullanıyoru hem hesaplı hemde kremli olduğu için pişik yapmıyo ayrıca bebeğinin altı pişik olursa o pişik kremlerine okadar para vermene gerek yok ben arkonun tüpteki kremleri oluyorya onlardan kullanıyodum hemen iyleşiyordu
ben can bebe kullanıyorum cok mumnunum oğlumdada kullandım şimdi oğlum 3 yaşında tuvalete gidiyo kızım var 6 aylık can bebe kullaniyorum bebeke başta hangi bezi kullanırsanız ona devam edın pışığın bezle fazla alakası oldugunu sanmiyorum bazı açık bezler satılıyo onlarda mikrop olabilir ama temiz tutarsanız altını bişey olmaz hem can bebe de çiş yapsa bile dayanıklı
Cnm hersey fasa fiso.bebeginin cildine gore degisir.ilk 2 3 ay prima kullandim.daha sonra hepsini denedim.hangisi pisik yapip yapmiyor diye.kokusunu onemsemezsen bim deki bez onemsiyorsan alisveris yaptiginiz marketler cocuk bezinde ind gunleri.oluyor.hangisi ind iki uc paket butcene gore al.