Bebek bezi önerileriniz...

Birkaç bez denedim ama Prima'nın rahatlığını bulamadım.Hamilelere, Prima'nın sitesinde İlk Hediyem diye bir kampanya var, detaylara bakmadım benim kızım 6 aylık, bakın isterseniz.

ben de kızımda prima kullanıyorum ilk günden beri ve çok memnunum. gercekten altı kupkuru. hem De saatlerce

molfix bence çok kaba bebeğin bacakları ayrık kalıyor, primadan şaşma derim, hem molfix le arasında bir kaç lira oynuyor.

kesinlikle prima.. diğer bezlerle arasında ne kadar var? hadi 10 lira olsun. kendimin bir ihtiyacımdan kısar yine alırım. 64lü paketi premium care,22 liraya alıyorum. pahalı görünüyor ama 12 saat kuruluk vaadi var. hiç o kadar bekletmedim ama tüm geceyi kuru geçiriyoruz. hem de ne kadar doldurursa doldursun. başka bez olsa, badisinden falan çıkardı. hiç pişik de olmadık maşallah. üstelik sırf denemek için elimle kontrol ettim:) çişli kısım kupluruydu. kakasının da sıvvısını emiyor, posası kalıyor:)

kesinlikle prima ama aktif bebek paketini öneriyorum. premium care bezleri fileli olduğu için bebeğin poposuna yapışıyor ve tahriş ediyor.

Son düzenleme:
huggies ve prima aktif en iyileri, ama hiçbirinde 12 saatlik bir koruma yok, ne zaman dokunsam elimle ıslaklığı hissediyorum max 2 3 saatte bir değiştirmek gerekiyor. hem pişik de olmuyor böylece :)

huggies ve prima aktif en iyileri, ama hiçbirinde 12 saatlik bir koruma yok, ne zaman dokunsam elimle ıslaklığı hissediyorum max 2 3 saatte bir değiştirmek gerekiyor. hem pişik de olmuyor böylece :)

kız 12 saat beklesek zavallının yaptığı altında tekrar kurur zaten:))

aktifler de ince evet.hani reklamda diyolar ya 12 saate kadar koruma falan :))

ben prima aktif kullanıyorum. kaka yapınca bekletmeyeceksin tabi ki. ama gece sabaha kadar bez değiştirmiyorum. pişik olmuyor. poposu ıslakta kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…