bebek bezi konusunda acil yardım...

molfix yara yaptı oğlumu bende prima diyenlerdenim bir kötü yanı biraz daha beli uzun olsa primanın cok daha iyi olacaktı kızlar huggiesin su reklamlarda cıkan yeni bezinide denedm hakkaten cok güzel daha ince ve cok daha uzun zaten huggies ve prima aynı kalitedeler hemen hemen ama ne yazıkki ikisde israil markası uff adamlar en iyisini yapıyrlar işte

bende prima kullanıyorum bebeğim 12 günlük devamlı pişiyor.ıslak mendil olarakta uni baby nin saflandırılmıs suyla pamuk olanındn aldm ama banamısın demio ( bez bitsin molfix denemeyi düşünüyorum bakalm ne olcak.

bizde prima kullanıyoruz ama kakasını hep dışarı çıkarıyor :1no2:huggies de çok kalın,molfix güzel ama pişik yaptı maalesef....

cnm bez kalın olacak tabii bacakları ayrı duracak çocuğun.
ben en raht huggies dedim
ayrıca ben her kakadan sonra bebeğin poposunu ılık suyla yıkayıp bir güzel kuruluyorum popo havlumuz var yumuşacık:) göbeği düşmeden başladık yıkamaya hatta hiç de pişik olmadı öyle.
önemli olan bence bbeğin altını yıkamak.
ben sadece çiş yapınca ıslak havlu kullanıyorum bazen onda bile yıkıyorum

bende ilk prima ile başladım bir ara huggies aldım ama benim kızıma pişik yaptı tekrar prima kullanmaya başladım ve çok memnunum.Pişik olmasaydı huggies te güzel ama primaya göre daha kalın

benım kızım 3 aylık ılk basta kıytırık markasız bez kullandım o bıle sızdırmadı kaka yaptıkça ve yapmadıgı zaman 4 saatte degıstırdım 4 paketımız daha yenı basladık prımaya uyu ve oyna aktıf bebek kullanıyorum yanı markette hangısı varsa gecede 9 dan sabah 6 ya kadar fılan degıstırmıyorum fazlasıyla memnunum acaba bol mu baglıyorsunuz kı benım 3 bebegım ya tecrubeden kolaymı baglıyorumkı belkı acıtır dıye kıyamayıp bol baglıyorsanız bıde kucagımda kakasını yaparsa sırtından bacaklarından çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…