bebek bezi konusunda acil yardım...

vasi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
30
1
86
46
Tekirdağ
kafamçokkarıştıArkadaşlar, 1 aylık erkek bebeğim var. Ultra primanın 2 farklı boyunu denedim ama ikiside çok sık değiştirmeme rağmen sızdırıyor. Bana bez tavsiyesinde bulunur musunuz???Belki aynı sıkıntıyı yaşayanlar olmuştur.

canım bende molfix kullanıorum prima kullnadığımda pişik yapmıştı molfizde o kunuda şikayetim yok ama çocuk 1 kez çiş yapsa bile hemen dışarı koku verio sıvı kakayı pek tutmuor valla benimde bez tavsiyesine ihtiyacım var sen sızdırıo derken ne demek istedin nekadar sıklıkda değiştiriosunki

bende primada aynı sorunu yaşadım, şimdi huggies kullanıyorum, sorun yok zemuszemus

kızlar ben her pakette yeni bir marka deniyorum. 3 aylık oldu kızım. Prima bizi yara yaptı. Molfixi kızımda bende beğenmedik. ilk huggies kullanmıştım. ama en iyisi o. Biraz kalın ama mükemmel sarıyor bebeğin poposunu. evy babyde iyi diyorlar, yumuşacık oluyormuş poposu. Paket bitince onu alacağım bu hafta...

ben prima kullanıyorum ve çok memnunum saatlerce kupkuru kalıyo ve pişik falan da olmadı kokusu da çok güzel .yeni doğduğunda ilk 3 ay kakası çok sıvı olduğu için sızdırma oluyodu ama şimdi 5 aylık hiç bir sorun yok kakası koyulaştıkça sorun da kalmayacak .
diğer marka bezleri kullanan arkadaşlarıma soruyorum sıvı kakayı diğerleri de sızdırıyomuş.

sürekli bez değiştirmek sorun yaratmıyormu ben ilk molfiz pre kullandım sonra prima aldım acayip pişik yaptı paketi bitirmedim bile sonra molfiz normal aldım halada molfiz kullanıorum koku dışında pek sorun çıkmadı evy babyde ii diolar ama cesaret edemedim bir numunemi istesek:)

Ben 2-3 saatte bir değiştiriyorum ama yine de sızdırma yapıyor. Hele kakasını yaptığını anladığımda hemen tekrar değiştiriyorum ama altını açana kadar bile bezin sızdırdığı oluyor.Valla prima bize hiç yaramadı.

huggies...ama o da israilde üretiliyor........ben primadan memnun kalmadım...sızdırıyordu..baby star almıştık..o da çok sert geldi

Ben 6 aylık kızıma başından beri bazen molfix, bazen prima kullandım. İlk 3 ayında dediğiniz gibi her kakası dışına çıkıyordu, ama artık normale döndü... Gece uyanmazsa uyandırıp da uykusunu kaçırmayayım diye değiştirmiyorum bile, ama yine de ne pişik, ne de sızdırma. Hiç birisi olmuyo...

bez markası değiştirmek sorun olmadı şimdiye kadar. galiba kızımın cildi çok hassas değil. Baby starı bende denemiştim onu yazmamışım. Şimdilik idare eder ama (ilk 3-4 ay için) bebek hareketlenince rahat edemez diye düşünüyorum. Çünkü baby starın esnek bantı yok. Sıvı kakayı emen bir tek yeni çıkan prima premium care var. ama o da çok pahalı be arkadaşlar. 3 günde bitiyor paket. Bu arada bende sık sık bez değiştiriyorum. Kesinlikle 3 saatten fazla tutmuyorum. Sadece gece 5-6 saat kalıyor. Ama kızım geceleri fazla çiş yapmıyor o yüzden gece değiştirme gereği duymuyorum. Diğer markaları da deneyince bildiririm sonuçları arkadaşlar :))...........

Peki primanın premium care olanının sızdırmadığından emin misin???Çünkü benim primadan tek sıkıntım sızdırması yoksa pişik falan yapmadı oğlumda

bebeğim 1 yaşında doğdu doğalı prima kullandım hala da kullanıyorum 1 sefer pişik olmadı arkadaşlar bence bez değiştirmeden oluyor pişik bende sizin gibi sızdırıyor diye giitim molfix aldım pişik yaptı çocukta hemen prima kullandım ya zaten bebeklerde ilk zaman sızdırma olur çünkü yan yatırıyoruz o yüzden kusması bittikten sonra düz yatmaya başladğında sızdırmayacaktır bnm oğlum ne kadar hareketli hiç sızmaz

kızım 2 aylık prima kullanıyorum memnunum.molfix ve huggis numune kullandım.çok kalınlar,prima daha hafif.

prima bizede yaramamıştı pişik ve sızdırma gibi...
daha sonra huggıes kullandık.pişik yoktu ama bezinden kaçıyordu.ben sık sık değiştiğim halde..
şimdi molfix kullanıyorum.eskiden kalın gibiydi ancak şimdi daha ince ve rahat yapılmış. ama yinede arada kaçırdığımız oluyor.galiba çocuğun hareketli olması ve yatış pozisyonunada bağlı biraz..

ilk 1-2 ay evy baby i önerebilirim.kremli olduğu için pişik olmuyor ve çok güzel kokuyor.yenidoğan için olan sarı peleti öneririm

bende doğduktan sonra bebeğim molfix kullandım hiç memnun kalmadım.
6 aydır jenil-veni kullanıyorum sorun yokkk

bende prima kullanıyorum kızım 4 aylık çok memnunum hugıes te çok güzel ama ben yinede prima daha ince daha dar bacak arası fazla açık kalmıyor bazı bezler çok kalın pişikte yapmadı şükürler primayı tavsiye ediyorum soranlara.

benim en memnun kaldığım bez huggies oldu çok güzel kavrıyor oğlum da çok hareketli. ama gece artık çok çiş yapıyor ek gıdalar ve sıcak nedeniyle çok su içiyor:) ben de gece 12 gibi değiştiriyorum bir daha. yoksa günde 4-5 kez bez değiştirmem yetiyor.
ben prima molifx kullandım pek beğenmedim ama her bebek farklı denemeden anlaşılmıyor

bende prima kullanıyorum arkadaşalar ilk zamanlarda pişik yaptı ama artık yapmıyor (çünkü ıslak mendilleri mutlaka suya tutup öyle kullanıyorum)birde her bezini değiştirdiğimde bebek yağıyla yağlıyorum çok faydası var çiş tenine değmiyor. tavsiye ederim herkese

Ben kızım doğduğundan beri prima yani pampers kullandım. Çok da memnundum. Sızdırma falan olmuyo. İlk aylarda yani acemi olduğum dönemde kızımda da taşıyordu dışına. Ama dikkat ettim ben bezi yanlış bağlıyormuşum. Her altını bezlediğimde kontrol ediyodum. Bezin popoyla bacak arasını kontrol ediyodum yani. lastikli olan yere bakıyodum eğer gevşekse düzeltiyodum. O zaman çıkmıyodu dışına. Belki yanlış bezlediğinden oluyodur. 2 gündür molfix kullanıyoruz. ama kızımın altı çok kötü yara oldu. Eşim prima almaya gitti şimdi. Ucuz diye almış. Birdaha değiştirmem...
Bikeresinde de prima defolu çıktı. Aradım prima müşeteri hizmetlerini. Anlattım. Kargo yolladılar eve. Bi kaç bez geri istediler. 2 hafta sonra yeni bi paket bez ve özür mektubu geldi. Ben gerçekten çok memnunum... uzun oldu biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…