- Konu Sahibi yelizfalan
arkadaşlar 4 aylık kızım var ve o doğmadan prima bez almıştık.istif olsun diye.belki komik gelicek ama hamileyken savaş çıkınca prima almakdan vazgeçip molfix de karar kıldık.çok şükür hiçbir sorunumuzda yoktu.yani pişik mişik yapmadı sızdırmada olmadı.fakat son bir haftadır filan kızım gündüzleri çok sık uyanıyo..karnı mı aç acaba diyorum ama devamlı emiyor ki sütümde çok maşallah.diş çıkarmaya başlamış doktoru öyle dedi ama bu kadar çok sıklıkla uyanılmazki..bende artık karar verdim sanırım altı ıslak olduğu için...ya altını değiştiriyorum emziriyorum uyutuyorum 15 dakka geçmeden uyanıyoo...emziriyorum yok!altına bi bakıyım diyorum bide bi bakıyorum kütük gibi olmuş..bu hep böyle..babası neden bu kadar çok değiştiriyorsun diyordu onada gösterdim hak verdi yani..acaba bezmi nemi hapsetmiyoda onu rahatsız ediyo?bezimi değiştirsem diyorum ama huggies ve prima da almak istemiyorum arkadaşlar..boykot babında...baby star almayı düşündüm denemek için ama nasıl bilmiyorum..kullanan arkadaşlarım yardımcı olursanız sevinirim...