• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek bezi beden secimi

KIRMIZILIKUCUKKIZ

Melisa'cım 🌸
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2013
2.783
4.638
333
Kızlar merhaba.. bebeğime yeni dogan bebek bezi almak istiyorum cildi neyi kabul edecek kilosu nasıl olacak bilmediğim için 1 paket ali cam sadece..
Size iki sorum var prima premium care ile sleepy arasında kaldım. En başta prima kullanayım en azından yenidogan döneminde diyordum ama sleepy daha ağır basmaya başladı sanki siz ne onerirsiniz
Ikinci sorum sleepy deki beden seçimi hakkında sleepy nin newborn yani 1 numarası 0-3 kg 2 numarası 3-6 kg. 30 haftada bebeğim 1880 gr. Yani böyle giderse 3.5 u geçgin doğacak gibi ama tabii emin olamıyorum. 1 numara küçük gelir 2 mi alınmalı. Sleepy ve prima kullananlardan yorum istiyorum

Beden konusunda ne diyorsun peki canım sleepynin 1 noşu 3-6 kg diyo 2 numara mi almaliyim
Bi numara bi paket gider Zaten içinde az oluyor bitmesi bi haftayı buluyor. Sonra 2 numara alırsın zaten Bebek hemen 3 numaraya geçiyor ben bi paket 1 numara 2 paket 2 numara sonra 3 ve 5 aylıkken 4 numaraya başlafım

Kızlar merhaba.. bebeğime yeni dogan bebek bezi almak istiyorum cildi neyi kabul edecek kilosu nasıl olacak bilmediğim için 1 paket ali cam sadece..
Size iki sorum var prima premium care ile sleepy arasında kaldım. En başta prima kullanayım en azından yenidogan döneminde diyordum ama sleepy daha ağır basmaya başladı sanki siz ne onerirsiniz
Ikinci sorum sleepy deki beden seçimi hakkında sleepy nin newborn yani 1 numarası 0-3 kg 2 numarası 3-6 kg. 30 haftada bebeğim 1880 gr. Yani böyle giderse 3.5 u geçgin doğacak gibi ama tabii emin olamıyorum. 1 numara küçük gelir 2 mi alınmalı. Sleepy ve prima kullananlardan yorum istiyorum
Bende primanın newbornunu alıcam. En az sayıda olanından. Annem kardeşmde onu kullanmştı çok memnundu. Bende öyle devam:)

Sleepy yi bilemiyorum. Islak mendillerini eşim indirim var diye almış, bebeğime hiç kullanmadım bence kötü. Alt değiştirme örtüsü bile kötü bence. Tabi kullanmadan denemeden bilemezsiniz deneyin ama stok yapmayın derim. Prima premium care kullanıyorum 4220 gram doğduk, 3880 e düştük, 1 ay boyunca da kullandık. 8 tane 27lik paket bitirdik. Şuan 4750 gramız ve 2 numara iyi oluyor. Dün başladık 2 numaraya.

Kafam karıştı şimdi acaba prima mi alsam .. sleepy için çok övgü duydum o yüzden sleepyi düşünmüştüm
bezini hiç denemedim canım önyargı oluşturmanı istemem ama ben diğer ürünlerini sevmedim. alt değiştirme örtüsünün üzeri mesela sürekli elime takılıyor elyaf gibi elime geliyor sinir oldum. Bezlerinin içi nasıl bilmiyorum.

Canim ben ilk iki ay prima kullandim ama petrol kokusu gibi agir bir kokusu vardi bebegimin poposunda göz göz iltihapli yaralar oldu uzun bir tedavi sureci yasadik kremler bir ise yaramadi o ara sleepye gectim ve bir hafta bile olmadan yaralar iyileşti

Dogmadan once numune istemiştim ama 1 beden oldugu icin cok kucuk geldi bez suan 8bucuk aylik hala sleepy kullaniyorum cok memnunum ne pişik ne sızintı yasamadık

Sende numune iste hemen geliyor üc bez iki uc tanede alt acma yollamislardi ama dedigim gibi bir beden olan cok kucuk aklında olsun

Canım bebeğim 3 hafta önce doğdu. Küvözde kaldı bir süre canbebe kullanmışlar orada. Bana bebeği verdiklerinde tabiri caizse ciğer gibiydi kızımın poposu. Pişik olmuş. Eşim prima almıştı yeni doğan bir paket kullandık ve geçt kzıımın pişiği ama aklım hep sleepydeydi. Hem uygundu hemde yorumlar mükemmeldi. Prematüre kızıma prima da büyük geliyordu. Dayanamadık bigün aldık ve inanılmaz memnun kaldım. Primaya verilen praya yazık. Ama şöyle bişey var sakın 0-3 kg arası olan yani 1 numarayı alma. Kızım 2.5 kilo ve tam oluyor. Büyük ihtimalle haftaya kullanamayacağız artık. Normal bebekler daha büyük doğuyor. Eğer 1 numara alırsan büyük ihtimalle küçük gelir. :)

Canım bebeğim 3 hafta önce doğdu. Küvözde kaldı bir süre canbebe kullanmışlar orada. Bana bebeği verdiklerinde tabiri caizse ciğer gibiydi kızımın poposu. Pişik olmuş. Eşim prima almıştı yeni doğan bir paket kullandık ve geçt kzıımın pişiği ama aklım hep sleepydeydi. Hem uygundu hemde yorumlar mükemmeldi. Prematüre kızıma prima da büyük geliyordu. Dayanamadık bigün aldık ve inanılmaz memnun kaldım. Primaya verilen praya yazık. Ama şöyle bişey var sakın 0-3 kg arası olan yani 1 numarayı alma. Kızım 2.5 kilo ve tam oluyor. Büyük ihtimalle haftaya kullanamayacağız artık. Normal bebekler daha büyük doğuyor. Eğer 1 numara alırsan büyük ihtimalle küçük gelir. :)
Ucuz olması da önemli canım o yüzden sleepy düşünüyordum. Kullanan birinden iyi yorum almak güzel teşekkür ederim ben bu paket 2 numara sleepy alayım o zaman. Sonrasına bakıcam artik

Ucuz olması da önemli canım o yüzden sleepy düşünüyordum. Kullanan birinden iyi yorum almak güzel teşekkür ederim ben bu paket 2 numara sleepy alayım o zaman. Sonrasına bakıcam artik
Aynen öyle. türk malı diye de fiyatı uygunmuş. Umarım en az benim kadar memnun kalırsın.

Bezi ben de almadım henüz çünkü tam kilosu belli değil 3 kg ise 1 numara 3ten fazlaysa 2 al dediler ama tam belli olmayınca kilosu alamadım.Molfix göbek bağı oyuntulu olandan almayı düşünüyorum sonra deneyerek karar vereceğim slepy saf su ve pamukla dokunmuş galiba benim de ilgimi çekiyor öyle olması.

Sevgili KIRMIZILIKUCUKKIZ,
uygulamasında bu konuya özel bir tablo var, benim çok işime yaramıştı, bir bakmanı tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back